Отслабване в лицето

• 1 564
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, имам този проблем буквално от бебе и не съм сигурна дали е наследствен, но имам пълно лице и съм пробвала всякакви неща за да го "стопя" но нищо не се получава. Странното е, че в тялото не съм пълна, със стройна фигура съм. Но тези бузки ми придават голяма грозота.Моля помогнете ми.Как според вас да ги премахна?

# 1
Потърси в интернет процедурата Buccal fat removal.

# 2
Аз имам обратният проблем и все нося къси прически за да изглежда лицето ми нормално. От фризьорки знам, че дългите коси  придават "слабоватост" на лицето с бузки Simple Smile

# 3
Имах същия проблем, или поне в моето съзнание беше такъв. След слагане на брекети , лицето ми много се промени - издължи се, "появиха" се скули, бузите и квадратната форма изчезнаха. Това ми даде отговор, защо е било такова лицето ми - поради дефект в подредбата на зъбите и неправилно израснали мъдреци. Идеята ми е, че можеш евентуално да направиш една консултация с отродонт, понякога проблемите не са толкова видими с просто око.

# 4
Благодаря ви, ще се посъветвам с ортодонта си.

# 5
Отслабването по желание само в определени части на тялото е невъзможно, поне не и по естествен начин.

Общи условия

Активация на акаунт