Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Прекрасни момичета, честито Благовещение Heart Eyes!

Айре, Фенче, Ире, Диве, Пепи, Гости, Кате HeartFlowers Hibiscus, благодаря ви за всичко!!!

Специален поздрав с един от най-най-обичаните от мен турски изпълнители: Джем Адриан Heart Eyes! Прекрасен! Вчера гледах това и веднага си помислих да го споделя с вас!

И понеже съм първа днес, трябва си и специално кафенце Wink - сега е моментът да си подобрим турския Wink Simple Smile!

HeartKissing HeartHug

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 06:27 от AniMae

# 106
Добро утро, мили дружки! Heart Eyes Hug

Блага да е сутринта ,
благ да е деня ,
благи вести нося ви сега ,
а вие се усмихнете на мига !
Благовещение е !
Дано всички ние ,
бъдем зарадвани с благи вести
през днешният ден!

Ани Heart Eyes много благодаря, джанъм! Kiss Flowers Hibiscus
От мен пък най-любимата ми песен от КГ Heart

Хубава сряда! Hug

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 09:48 от queen_fenka

# 107
Добър да е денят ви, момичета! Heart

Честит празник на всички, които празнуват днес! Flowers Hibiscus

Айре Heart, Фенче Heart, Ани Heart , Пепи Heart ,
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Да ви кажа честно спирам да го мисля - ще ни пуснат ли, няма ли - каквото дойде!

Значи нашите КБТ си прекарват добре карантинното време - така и трябва. Колкото и да е трудно е хубаво да извличаме позитивите от всяка трудна ситуация, особено като тази. Сега за позитиви е малко трудно да се говори на фона на всички болни и умиращи... но успявам да извлека някои, защото иначе наистина бих се депресирала стабилно.
Скрит текст:
Всяка сутрин записвам за какво съм благодарна. Това ми  е нещо като рутина от година, че и повече. Много е зареждащо, а особено сега е просто много необходимо.

Всички се надяваме Башак да ни споделя - дано се осъществи желанието ни!
Аз се залавям за работа, дружки, а на вас желая
много хубав ден! Heart

#останетевкъщи

# 108
Привет дружки! Честито Благовещение! Flowers Four Leaf Clover
Ани Kissing Heart  Фенче Kissing Heart  
Благодаря за споделеното и подобно за пожеланията!! Hearts

това ми попадна......
https://www.haberler.com/koronavirusten-korunmak-isteyen-kivanc- … edium=manset_auto
Къванч, който искал да се предпази от корона вируса се преместил в планинска къща с жена си Laughing
Напълно отрязали отношенията си със заобикалещият ги свят....

Ами те и без това си живеят в къща сред природата, отдалечена от центъра.
Чудят се какво да пишат, като споменават КБТ
Но поне квартала му са посочили вярно- Kemerburgaz, бях го забравила Wink
ето го на картата
https://www.google.bg/maps/place/Kemerburgaz

предстои преписване
https://www.posta.com.tr/kivanc-tatlitug-ve-esi-basak-dizer-keme … otograf-2245809-4

Ани, на твоя любим певец му харесвам тази песен!

а това е за настроение Blush

...................
Ирето Kissing Heart е наминала, докато си пусках поста!
Благодаря за споделеното и спорна работаа! Kiss

Ако човек е здрав, не мисля, че има кой знае какво основание да се депресира....има толкова по-страшни болести.....
А и това ще мине.....
една друга гледна точка за вируса Hands V
https://www.facebook.com/borislav.ivov.71/videos/vb.100034825963 … ype=2&theater

.......
 тая снимка е нова, от някакво интервю Heartpulse

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 15:39 от Airra

# 109
Ире Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss Flowers Hibiscus Честито Благовещение! Дано ни донесе добри вести! Hands Pray
Ире, аааа -  каква депресия, какви 5 лева ? Всичко ще се оправи, само това мисли и не гледай брифинги и телевизия. Моите племенници са в Испания и не са изпаднали в депресия, хем те не могат и носа си да подадат навън и казват, че е много тъжно положението, но всички там вярват, че ще се справят с вируса рано или късно Hands Plus1 А ние тук само мрънкаме след малко повече от седмица стоене по домовете си ... ами не сме прави. Както казва Айрето Heart Eyes / а тя знае най-добре от всички / какви по-страшни неща има на този свят Cry Айре
Благодаря за настроението! Ето и от мен Laughing

Ойкю като мъничка Heart

А жълтурите горките останаха без работа и се чудят какво да пишат вече Smiley

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 16:10 от queen_fenka

# 110
  • Плевен / София

а това е за настроение Blush

.
Ако човек е здрав, не мисля, че има кой знае какво основание да се депресира....има толкова по-страшни болести.....

+1
Честит празник...Пожелавам всяка от вас да получи благата вест, която очаква....
Страхотно гифче...Много му отива.....Дай боже да му се случи и в реала...

# 111
Гости Hug Hands Plus1
Фенче Kissing Heart
хаха да, жълтурите са нещастни сигурно, всички актьори са затворени по къщите си Joy
a на мен не ми харесва, че спират дизитата
Ойкю каква е сладко/смешна на тая снимка! Wink
и Елчин беще споделила една детска

аз си продължавам с Башачка, на мен ми действа добре на настроението Blush
нова фотосесия за @samdanplus

и клипчето
https://www.instagram.com/p/B-JqhSoHgN6/

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 17:18 от Airra

# 112
Айре 🥰 , Фенче 🥰 ,
Отрезвихте ме! Благодаря ви от сърце! ❤❤❤ Съгласна съм  всичко споделено. Слушам си Боб Марли - Don’t worry be happy 😊 ❤

Много е свежа Башак на новата фотосесия. Поддържана, елеганта и добродушна жена- аз поне така я усещам.
И Ойкю, и Елчин са големи сладурки като малки. Особено на Ойкю очите са големи като звезди. 😍А гифчето от Перла е чудно.

Да ви кажа, че пак напреднах с КГ. Simple Smile) Почна ли трудно се спирам. Два епизода ми остават до финала и мисля довечера да го приключа. Признавам ви, че едва издържам Гюней. Особено на тези епизоди такива интриги плете, толкова е подмолен и нагъл, чееее запалих... 🥵🥵🥵 А Кузей веднага е готов да му повярва, защото е добър и това му идва отвътре.
Толкова чаках да се съберат Кузей и Джемре, най-после стана. Сега виждаме другото лице на Кузей - романтикът. По- хубав просто не можеше да бъде. Чудесна двойка са. Нямам търпение за финала.

Гости 🤗

До после! 🥰

# 113
Ире Kissing Heart, а така!! Blush
И интервюто на Башак май е интересно, дано го преведат.
Скрит текст:
Ооо а теб те чака най-сладурската серия-предпоследната и след това доста драматичен финал!
Може после да ти се прииска да го гледаш отново по ДФ Wink
в момента е в началото на 2 сезон....
страхотни, силни сцени!!!!

това се казва мъжкарски плач!!!

а не като някои, дето реват като женки Mr. Green

лека вечер Hug

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 20:33 от Airra

# 114
Ирка Heart Eyes бравооо! Ти си го опаткала вече! Ама е страхотен, а ? С нетърпение чакам да споделиш впечатления!
Айре Heart Eyes за теб специално, щом те успокояват Heart Страхотни снимки на Башачето! Two Hearts

Ох, дано имаме късмет и приключи всичко ! Много ми се гледа вече Киво ... и в сериал и в реала Heart

Благодаря ти за тази невероятна сцена на Кузей и баща му, уникална игра правят, евала! А Киво освен, че плаче красиво, не прави и идиотски гримаси, за това не е дразнещо, а съвсем реалистично, започваш и ти да плачеш неволно с него. И не изглежда женствено, вярно е Laughing
А тук не мога да си обясня как вади този празен поглед, невероятен е! Heart

На мен много ми хареса малката Ойкю! И Елчинка е била сладурка Heart
Лека, дружки! Hug

# 115
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Не само Къванч ми липсва.  Липсват ми и якетата му.

Скрит текст:
Тази вечер серия на моето дизи ще е кратка.
Извинявам се за неудобството, но екипът не се чувства съвсем добре
във връзка с последните данни тук, които много напреднаха.
Под екип имам предвид не само себе си, а и online:).
Чуваме се всеки ден, което ни действа като терапия.
Няма как да не обменим мнение, превод, какво виждаме през прозореца,  и ...
Други близки тук нямаме. Налага ни се да следим събитията
на няколко езика и да запазим самообладание.
Добре сме, но ще се оправим.
Само дето като чуя, че пикът предстои,  позитивизмът ми силно намалява.
"То беше денят Благовещение." Но точно днес не беше ...
Извинете, че съм като черна станция!!!

Лекинка!!!

# 116
Добро утро, дружки! Hug

Диве Hug благодаря за споделеното и прекрасните кивчета! Kiss Flowers Rose Не допускай позитивизма ти да намалява, вярвай, че и това ще мине Hands Plus1  За теб една червена роза и усмивка от патрончето ни Heart

Дано ни зарадват скоро с някоя актуална снимка Hands Pray

Предлагам ви един филм с Айча / много ми хареса това момиче как игра в Мразовито / и Шукрю - той пък много ми хареса във Въпрос на чест. И аз сега ще го гледам.

И един музикален поздрав за хубав ден! Kiss

# 117
Привет!! Hug

Диве Hug
Скрит текст:
Старай се да не задълбаваш в негативни мисли, защото често те се материализират, занимавай се с нещо приятно и позитивно и си спазвай това, което трябва за предпазване, докато тоя тих ужас премине.....
Вчера гледах пак сайта за короната, за щастие България е в най-ниските позиции. Flowers Four Leaf Clover

Фенче Kissing Heart, за снощния ти пост!
И аз много харесах Айча, много талантива, млада актриса!! Благодаря за филма и поздрава!
А ние освен да минем към добре работещото мрънкане Laughing

от днес.....
https://www.temizmagazin.com/gundem/basak-dizer-tatlitug-kivanc- … k-asiri-eglenceli
Башак в интервюто си>
„Бракът ни върви много добре. Работим заедно в реклами и телевизионни сериали. Изключително забавно е. Къванч е много доволен да го обличам. Понякога  казвам: „Не се ли отегчи от мен? Ако искаш да работиш с някой друг?“ „Луда ли си, не искам никой друг, след като те намерих“, отговаря. Много сладко.

Heart

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 11:05 от Airra

# 118
Добър ден! 🌞

Айре 🥰, Фенче 🥰 , Диве 🥰 ,
Благодаря за споделеното! 🌺
Страхотни красоти сте споделили. 😊

И ето, че дошло е време да кажа, че изгледах КГ!!! 😊😊😊 Чудя се на себе си как съм могла да не гледам точно този сериал на Къванч. Не мога да си го обясня, ноооо по- добре късно, отколкото никога.
Малко е да кажа, че просто ми хареса... не само ми хареса- трогна ме, докосна ме, въздейства ми. Накара ме да се замисля над толкова важни теми, които са реални и могат да ни се случат. Каст, сценарий, музика, режисура- всичко допринесе за този превъзходен сериал. Засегнати са толкова много теми- любов, семейство, приятелски отношения, богатството, бедността, съвестта,изкуплението. Нямаше абсолютно нищо излишно.
Аз приемам финала като победа на доброто. Кузей устоя. Устоя и се запази такъв какъвто е- честен,справедлив,изключително добър,обичащ силно. Опази добродетелите си,въпреки че много пъти се опитваха да го сломят. Най- вече Гюней, собственият му брат, който нямаше смелост да излежи своята присъда, ами остави брат си да влезе в затвора. Радвам се, че накрая си получи заслуженото. Жертвата не беше той, а Кузей. Но той не каза и думичка затова, че изостана с 4 години от другите. Историята на Кузей е пример, че доброто побеждава,въпреки всичко. ❤
А Джемре, ах тази Джемре, която за миг не се отказа. Благодарение на нейната силна вяра и упоритост, се събраха с Кузей. Каква красива любов е тяхната. Много нежна, много силна... 🥰 Разбира се, тя също допусна грешки, но изпълни мисията си и никога не се отказа от Кузей. Слушаше сърцето си, интуицията си и успя. ❤
Хандан и Саами са примери за това, какви родители не трябва да бъдем. Защото те до голяма степен са виновниците за съдбата на Кузей и Гюней. Радвам се, че проумяха грешките си и се стараят да не бъдат родителите, които са били до сега. 😊
Ами Гюлтен - истинска орлица, лъвица, готова на всичко за своята Джемре. Тя се опитваше да изживее изгубената си младост чрез Джемре, но и тя се осъзна.
Темата за силата на истинското приятелство ми е любима. Али е беше братът, който Кузей нямаше в лицето на Гюней. Каква беше тази Кивова игра, когато убиха Али- истинско майсторство!!! Загубата на Кузей беше огромна, но добре, че се появи Шереф. Никога няма да заеме мястото на Али, но винаги ще е до Кузей- истински и честен и ще му помага.
Очарована съм, дружки, радвам се, че го изгледах и станах част от историята на Кузей. А за Къванч адмирации. Че това същият човек, който изигра Бехлюл ли е? Майсторско изпълнение наистина, малко са думите, с които мога да го опиша. ❤❤❤

Айре 🥰 ,
Оооо, наистина много сладко. Знаех си, че Башак се намесва в стила на Киво, но и той има вкус, де. Та много ясно, че ще си предпочита нея. Много е добра в работата си. Двамата се допълват, чуден тандем са, синхронизирани!!! ❤

При нас не спира да вали и е студено. 🌨💨Да ви е хубав денят! 🌈
#останетевкъщи

# 119
Ире Heart Eyes благодаря!!! Heart Много ми хареса споделеното за КГ, споделям всяка твоя дума Hands Clap Flowers Bouquet Особено
Цитат
Малко е да кажа, че просто ми хареса... не само ми хареса- трогна ме, докосна ме, въздейства ми. Накара ме да се замисля над толкова важни теми, които са реални и могат да ни се случат. Каст, сценарий, музика, режисура- всичко допринесе за този превъзходен сериал. Засегнати са толкова много теми- любов, семейство, приятелски отношения, богатството, бедността, съвестта,изкуплението. Нямаше абсолютно нищо излишно.
Цитат
Очарована съм, дружки, радвам се, че го изгледах и станах част от историята на Кузей. А за Къванч адмирации. Че това същият човек, който изигра Бехлюл ли е? Майсторско изпълнение наистина, малко са думите, с които мога да го опиша. ❤❤❤
Да видим дали и ти като нас с Айрето ще го изгледаш и повече от веднъж Thinking Е, не колкото мен, де, аз мога да и да ви го изиграя вече  Smile
Айре Heart Eyes благодаря и на теб за споделеното, хареса ми! Kiss Колко хубаво, че се намериха КБТ Heart
Все пак ще гледаме Иронията тази година , само не се знае кога Laughing
https://tvnovellas.blogspot.com/2020/03/btv_25.html?fbclid=IwAR0 … YwVbFiydopgFiHA8k

В КТСА са си измислили от скука по патрона следната забавна игра : Можеш ли да отгатнеш на кой от образите на Киво са очите Smiley

Коя ще се пробва ? Yum

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 13:16 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт