Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 070
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Само да Ви пожелая, леки сънища:yellow_heart:
Утре ще  пиша повече.

лека...

# 91
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Радвам се, че ви намирам в добро разположение на духа.....

И разбира се нещо любимо...

https://www.vbox7.com/play:a6698042fd?p=favourites&id=2419215
Бъдете здрави...

# 92
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейтеее!

Проверявам наличността на "персонала", ама персонал йок...

Не мигли, а криле на пеперуда...

А, Гости ме е изпреварила... Колкото повече, толкова повече, за кафето говоря...

# 93
Добър да е денят ви, Кивушки! Heart

Кафето е от мен, заповядайте.

Нямам търпение вече да можем да излизаме и да пием кафето си навън с приятели, това много ми липсва...
Още един ден измина. Честно да ви кажа, дори не си правя труда да знам коя е датата. Grinning За мен всеки ден е почти еднакъв. Поне има раздвижване- вместо изпити ще пишем реферати, план-конспекти, изследвания ще правим... Много се радвам, че стана така, защото няма да бездействам. Simple Smile)

Айре Heart Eyes Heart ,
Цитат
Хрумна ми, че ако тая смотана корона беше миналата година, щеше да ни провали сериала, т.е да не го видим в пълния му вид, а орязан..

Определено! А на мен ми хрумна, че сватбата ми щеше да се провали. Имали сме късмет  да я направим миналата година, а не тази. Hands Pray
Уух, много ми харесаха предположенията ти за Кивовите дейности.

Фенче Heart Eyes  Heart,
Радвам се, че работата ти е спорна! Не съм се и съмнявала. Simple Smile)

Ани Heart Eyes Heart ,
Искрено се зарадвах като видях поста ти. Благодаря ти, че си наминала. Надявам се да го правиш по-често!

Пепи Heart Eyes ,
значи да очаквам пост днес. Heart Eyes

Диве Heart Eyes ,
съвсем нормално съм пропуснала деня на водата, нали губя представа за дати... А не трябваше, защото благодарение на един  проект Коменски, чиято тема беше водата, си спечелих екскурзия до Тенерифе(Канарските острови и двудневна обиколка в Мадрид.)

П.П.
Докато си напиша поста, се появиха два нови отговора- супер!
Гостииии,
тъкмо вчера изгледах  тази сцена. Heart Heart Heart Леле, Кузей какви слова, какво обяснение в любов...Разтопи ме!

Кате,
Съгласна съм!
"Колкото повече, толкова повече"

Желая ви чуден ден! Heart
#останетевкъщи

# 94
Добро утро, дружки! Hug

Истинска зима е навън ...

Пепи Heart Eyes Kiss
Ирка Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Да, все пак имахме късмет, ама хич да не беше идвал този вирус ... Но, се надявам да ни е за урок това изпитание, да оценим кое е най-важното в животът ни Hands Pray
Хубав ден! Hug

# 95
Юхуу, "персонала" е на лице Grinning
имаме и голямо количество кафенца! Yum Coffee

Гости Hug, Кате Hug
Цитат
Не мигли, а криле на пеперуда...
Hands Plus1 Blush
Ире Kissing Heart, ауу да  вярно и за сватбата ти! Wink
Добре, че има с какво да се занимаваш...а и ще ти е полезно!
За Киво се сетих и още едно занимание-готвенее! Grinning
Цитат
А не трябваше, защото благодарение на един  проект Коменски, чиято тема беше водата, си спечелих екскурзия до Тенерифе(Канарските острови и двудневна обиколка в Мадрид.)
иха, браво!!!
Щом си гледала и Кузей, значи си имаш и лаптоп ! Wink

Фенче Kissing Heart...да не беше идвал, ама дойде.....Persevere
за новия канал, може и Виваком да го пуснат, но не е нещо за което да се съжалява.
Сериалите ги пускат доста хаотично, трябва да нямаш друга работа, за да ги следиш.
Хаха снощи дават Туба в 2 сериала един след друг-Туба е в затвора в 20 минути и в затвора в КПА Laughing
А това, че си задобряла, бравоо!! Значи заниманията за дечурлята ги предоставяш чрез повишени комп.
умения?? Wink

Пепи HugBlush

от мен.....
вчера видях в Тийми преведена статия за сериалите на Нетфликс. Засяга ни до някаква степен...

Скрит текст:
🦊⚡🎬 Руководитель контента Netflix Тед Сарандос сделал несколько важных заявлений по поводу нынешней ситуации в интервью телеканалу CNN. Основные пункты стратегии руководства интернет-платформы следующие:

📌Производство всех сериалов и фильмов Нетфликс по всему миру приостановлено. Это беспрецедентное решение, которое было принято первый раз в истории. В том числе остановлены и съемки турецкого сериала платформы 50 м2 компании BKM. Все новые сериалы, которые должны были начать снимать весной, отложены на неопределенный срок.

📌Платформа обладает достаточным количеством готового оригинального контента, чтобы не сталкиваться с проблемой его нехватки вплоть до конца года. Если до этого времени не будут возобновлены съемки, то Нетфликс ощутит нехватку оригинальной продукции, но это маловероятный сценарий.

📌Съемки прекращены из-за вируса, однако постпродакшн продолжается. Кроме того, организуются виртуальные репетиции актерских составов (видеоконференции).

📌Господин Сарандос признал, что интерес к платформе значительно увеличился, возросло количество просмотров, однако конкретные цифры пока не дал.

📌Учитывая возросший спрос на видео контент Нетфликс временно ограничил пропускную способность своих серверов и снизил качество картинки, чтобы не допустить обрушения мирового интернета, не рассчитанного на такой огромный трафик. Также Нетфликс создает фонд помощи творческому сообществу в размере 100 миллионов долларов. Фонд будет помогать работникам индустрии, занятым в производстве контента Нетфликс, которые пострадали от кризиса.

📌Принимая во внимание сложное положение кино индустрии, многие голливудские компании ведут переговоры с Нетфликс. Возможно, фильмы, которые первоначально должны были демонстрироваться в кинотеатрах, выйдут на платформе. Первая ласточка - фильм The Love Birds, который компания Paramount продала Нетфликс.

Последний пункт довольно интересен для любителей турецких фильмов. Учитывая сложившуюся ситуацию, не сложно предположить, что фильмы, которые должны были выйти в кинотеатрах, в конце концов будут выпущены именно на Нетфликс. Среди них 9 раз Лейла, Малазгирт 1071, Земля Ноя, Священная битва и другие.

Что касается турецких сериалов, то пока в запасе у Нетфликс есть сериалы Атие / Дар, который предполагается выпустить в сентябре и четвертый сезон сериала Защитник / The Protector. Дата выхода сериала еще не объявлена, однако учитывая сложившуюся ситуацию, скорее всего выпуск четвертого сезона будет ускорен. 24 апреля платформа выпустит молодежный сериал Любовь 101. Также Нетфликс работает с продюсерскими компаниями Турции, обсуждая возможность закупки уже отснятых сериалов, которые могут удовлетворить запросы аудитории платформы.

Отметим, что в целом ситуация с производством сериального контента на Нетфликс выглядит гораздо более стабильной и предсказуемой, нежели выпуск сериалов на свободном турецком телевидении, которое переживает самый тяжелый кризис в своей истории. В ближайшие несколько месяцев ситуация на телевизионном рынке в Турции (как и во всем мире) полностью изменится. По всей видимости уже наметившаяся ранее тенденция перехода производства сериалов на интернет-платформы станет реальностью. Иного пути просто нет.
И турските сериали по тв. излязоха в почивка Smirk
Най много ще ми липсва този на Ибо и Демет, много ми е на сърце Hearts

едно любимо клипче с Къванч, много в унисон със сегашната ситуация Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 12:48 от Airra

# 96
  • Плевен / София

Най много ще ми липсва този на Ибо и Демет, много ми е на сърце Hearts

едно любимо клипче с Къванч, много в унисон със сегашната ситуация Heart Eyes

И на мен....стигнаха до много интересен момент....

# 97
Оф, с тази смотана нова визия не съм видяла постовете на Гости и Катето ... Благодаря ви, мили дружки за споделеното! Heart
Кате, една подруга беше писала на времето за миглите на Киво - ляга и разстила мигли по възглавницата, нещо подобно беше Grinning Твоето определение е супер!
Айре Heart Eyes вече сме назначени официално от Катето Joy Благодаря ти за всичко, което си споделила! Heart
Ами да, може да се каже, че вече използвам някои новоусвоени комп. умения Joy
Мдаа ... всичко е спряно. Да видим до кога ще продължи този тих ужас, който ни сполетя, дано не продължи много дълго Hands Pray
Днес Ипек Билгин имала рожден ден. Да е жива и здрава! Flowers Bouquet

Кога ли ще видим нашето момче отново да се занимава с хобито си ?

Уникална игра и от двамата, обичам ги! Heart

# 98
Привет, момичета 😀
Обещах да пиша, ама от сутринта не съм станала от лаптопа 😠 Сега съм междучасие. И набързо пак. Довечера ще си отделя време за повече.
Покри се нашето момче и това е.  Елчин качва всеки ден по нещо, а нашия го няма. Дано се включи и той, все пак трябва да помисли и за многобройните си фенове ❤
А дали е възможно да е отишъл на морско пътешествие с яхтата. ???
Още нещо, което да върши сега. Или репетира както пишеше в статията качена от Айра, за сериал по Нетфликс.
Хубав ден, момичета 😍

# 99
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви много за споделеното!!!
При дизитата на интернет платформа има нов фрагман
с колеги и приятели на Къванч >>> https://youtu.be/GmBCCb7ni60
Нетфликс, и да спрат да снимат, имам какво да гледам.
Чакам на един да се съберат всички серии на последния сезон.
В момента съм на руски. Нямам дизита за довършване.
Имам такива, които не съм гледала, но още не съм опряла до тях.
И в повторенията не съм силна. Най си вярвам на първото тройно гледане.
Останете в къщи!!! Бъдете здрави!!!
В Италия май има светлина в тунела. Още самолети с помощ са пристигнали.
Не правя изключение с объркване на дните. Днес било вторник. Утре 25-ти.
Брех, други години по това време имах билети за пътуване, а сега ...

Скрит текст:
Снощи нямаше серия на моето дизи, защото изчаквах новите по-строги мерки.
Тук "груповият имунитет" го отрекоха още на следващия ден,
ама иди разправяй сега, че нямаш сестра. Вчера по нова излъчиха един репортаж,
за това какво е положението тук и ми звъннаха да ме питат така ли е.
Не е. Не му вярвайте. Избрали са неподходящ източник и кадрите са от друга страна.
Абсолютно всички събирания на повече от трима човека са забранени.
Най-много вече по 3-ма могат да се събират, но и те да са на 1,5.
Неделните масови излизания ядосаха властите.
Мерките не са по различни от при вас и не се спазват по същия начин.
Казвам не са по-различни, защото всеки действа според размера.
За разлика от други страни тук задължителното разстояние е 1,5 м.
Да, не е достатъчно, но за повече, в тази най-гъсто населена страна, 
с площ 3 пъти по-малка от БГ и население с 10 милиона отгоре, няма как.
Да, няма брифинги по два пъти на ден, но пък който търси намира.
Кога ще свърши? Снощи тук това положение го продължиха до 1-ви юни.
И сложиха солени глоби - за частни лица 400 евро, а за фирми 4000.
Така изкараха не военните, защото те са много малко,
а въведоха огромната полиция да налага реда. Доволна съм.
Ония, които работят, но нямат работа, хем ще ги глобят, хем ще ги затворят.
И на работните места и по магазините този метър и половина е задължителен.
Излизане за покупки, или да изхвърлиш боклука, или да поемеш въздух,
само по един. Ако някой от семейството има неразположение,
всички си остават в къщи под карантина. Няма да има матури. ...
Улицата днес отново придоби обичайния си тих вид.
Времето е слънчево но студено.
Новото цвете в градината ми >>>

Музика от приятелка в Испания >>>

Поздрави и от оnline:)
Лек ден, дружки!!!

# 100
Фенче Kissing Heart Joy
оххх дано си го видим до другото лято Wink
Да е честита Ипек Билгин, да е жива и здрава!!!
Пепи Hug
не се сещам коя статия визираш?
За Къванч, честно казано не очаквам нищо от него, той си е такъв, не обича да споделя.....и много липсва вечее Pensive
По скоро от Башак, но и тя се е покрила...ако бяха на пътешествие, тя щеше да сложи някоя снимка.
А той нищо чудно да репетира за бъдещата си роля, за която подписа договор.
Дано снимките за новия проект не бъдат отложени много във времето! Hands Pray

Диве Hug, прочетох те!!
Цитат
Нетфликс, и да спрат да снимат, имам какво да гледам.
ааа  аз също имам какво да гледам Laughing, но нали чакаме Къванч!!
И аз видях новия трейлър на сериала на Кенан, изглежда интересен.

от фотографа на АЯ
Подпис: ❛Легенда❜

лека вечер!!

хихи, имаме си нещо ново....
от ИГ на Берк Ерчер.....готвят:)) както бях предположила днес Stuck Out Tongue Winking Eye
пише и отдолу #EvdeKal

..............
В ИН са големи майтапи с бившата жена на Галип Joy

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 20:48 от Airra

# 101
Добър вечер, дружки!

Днес много от нас бяха на линия, за което съм искрено щастлива. Благодаря за споделеното! Heart

Айре Heart Eyes ,
Ти за готвеното позна. Ей, миличка, добра си! :*
А това стори не разбрах кой го е споделил? Техен приятел ли?
Да, с лаптоп съм вече, че ми трябва за изпитните задания. Имаме срокове и действам. Аз така обичам- всичко да ми е в срок, не обичам да оставям за последния момент.
Много готина снимка на Кузей. Наистина е легенда. Simple Smile)

Фенче Heart Eyes ,
Определено ще оценим колко хубав живот имахме преди да се появи този вирус. Много неща приемахме за даденост, но се оказа, че не са. Не спирам да вярвам, че скоро всичко ще е наред. Heart

Пепи Heart Eyes ,
Леля ми е в същата ситуация в момента. На всички ви е адски трудно и силно се надявам в най- скоро време да се нормализира положението.

Диве Heart Eyes ,
Радвам се, че при вас улиците са тихи и са взети сериозни мерки!
Скрит текст:
Ние в понеделник, живи и здрави, ще се прибираме. Но дали ще се приберем?! ММ е лесен- бележка от работодателя, а аз от кого? Имаме настоящ адрес в Благоевград, ние живеем постоянно там и се чудя защо не си сменихме постоянния...Rage Но документът за настоящ адрес е в апартамента, свидетелството ни за брак също е там. Честно казано, ми е много притеснено дали ще ни пуснат. Sad

Аз мисля да продължавам с КГ.Heart Eyes
Хубава и спокойна вечер! Heart

# 102
Браво на момчето 👏
Айре, на сторито на Берк видях още една снимка, това не е ли Къванч 🤔
А, в статията , която качи на руски...до колкото разбрах, някои актьори правят репетиции по интернет.

# 103
Ире Kiss Wink спорна да ти работата!
Берк Ерчер е актьор, игра в КСШ- за Миша
от тогава са приятели с Киво...и двамата скорпита..и се увличат по високите скорости!
една скорошна тяхна снимка

Скрит текст:
А ти не се шашкай толкова, предполагам ще ви пуснат, иначе ще е велика тъпня да пуснат само мъжа ти, а тебе не Wink

Пепи Hug, ами аз статията я минах отгоре, отгоре, явно това съм го пропуснала......
ето я другата снимка, май Киво го няма.....

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 21:29 от Airra

# 104
Диве, Айре, Пепи, Ирка Heart Eyes Hug Kiss
Нещо специално за Пепи и Катето Grinning Не ви завиждам, дружки, наистина! Но, правите чудеса от храброст, респект! Дано по-скоро приключи всичко Heart

Ире Heart Eyes спокойно, ще ви пуснат Hands Plus1 Нали на личните ви карти пише от къде сте. Успешна работа ти желая и на теб! Kiss
Айре Heart Eyes благодаря за всичко, което намираш  и споделяш с нас! Heart
Ох, дано Башачка се смили над нас, много ми липсва момчето ни вечеее ...

Цитат
От Gaye Sökmen Ajans:
“Мы работаем из дома.
Из-за происходящих событий в мире и в нашей стране, в рамках принятых нами мер против пандемии коронавируса, мы некоторое время будем работать из дома. В случаях, когда будет необходимо физическое присутствие, мы продолжим работу соблюдая все меры предосторожности. Вы можете связаться с нами как обычно, через наши личные контакты и электронные адреса.
Мы знаем, что лучшим способом защитить друг друга является — социальная дистанция и меры предосторожности.
Наше здоровье имеет первостепенное значение и мы можем продолжать нашу работу при любых обстоятельствах.
Всем желаем здоровья.”
Лекинка! Hug

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 22:57 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт