Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 066
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Ире Heart Eyes Кате Hug Пепи Heart Eyes благодаря ви! Heart

Кате Hug на мен не ми съвпада това със зодиите, аз съм толкова хрисим човек  Smiley Блазя ви, че си имате дворове някои от вас!
Ире Heart Eyes, ами  Мис Свят е била Азра все пак - единствената туркиня, печелила тази титла. Чела съм, че са я избрали  най-вече заради това, че е впечатлила журито с интелигентност и излъчване. Аз и нея много си я харесвах, но не било писано. И тя е с дълги, красиви крака, той нашия все по такива си пада Hands Plus1
Ето я с нашия танцьор Николай Манолов в шоуто Yok boyle dans

Успокой свекито, да не излиза и всичко ще премине все някой ден, дано е по-скоро! Hands Pray
Пепи Heart Eyes , хммм ... много интересно нещо си споделила ... Да, ужасно беше ...И мина ... И отново всичко ще отмине, трябва да вярваме само, никакъв песимизъм! Hands Plus1 И аз  почти не излизам, ММ така и така ходи на работа, та той пазарува и младежите. Благодаря за снимките! Flowers Bouquet
Дано си права и Башак да ни зарадва! Hands Pray
Айре Heart Eyes ох, уби ме Даже дезинфекцират зарчетата Satisfied похвално! А Иво ще побърка горкото коте Stuck Out Tongue Closed Eyes
От Киво не очаквам призив честно казано, щом до сега не го е направил. А и се питам, нужно ли е ? Който има глава на раменете, няма нужда да му се напомня от всеки. Но, дано поне жена му ни зарадва очите Heart Много ми липсва вече ...

# 76
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра вечер! Не се сдържах...

Гадният коронавирус яко ни изплаши.
Бръкна в умовете ни и по света запраши.
Световна армия след него тръгна,
а той рахата ни за цял живот изтръгна.
Няма мира от натрапника всесилен -
май на Господ иска да е равносилен.
Пъхнал си короната в чувала с дупки,
а ние бягаме набързо за покупки.
Я да спрем да пълним пусто в празно,
Каквото и да правим е напразно.
Сипете си ракийцата в голяма чаша
и да забравим коронавирусната каша.

Наздраве!

# 77
Катее, супер е!! Grinning Hands Clap
Фенче Kissing Heart
Цитат
А и се питам, нужно ли е ? Който има глава на раменете, няма нужда да му се напомня от всеки.
аз пък очаквам донякъде....а и в ТР, от това което гледам в СМ, изобщо работата е доста разхайтена, продължават хората да се събират на групи, няма социална изолация,  както и властта не въвежда необходимите мерки. Турските фенки на Киво, които следя, от няколко дена изобщо не го споменават, а само се вайкат за короната Head Band 
Минавало ми е като инфо за Азра и тоя българин, но не бях ги гледала. Ами добра танцьорка е, дали е тренирала танци???
още едно клипче с тях

лека Hug

# 78
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре,

Николай Манолов и Азра Акън са победители в турския „Денсинг старс“ (Yok Boyle Dans) - 2011г.

Децата в Турция задължително учат изкуства, най-вече танци.

# 79
Ехааа, Кате Hug страшна си, благодаря! Kiss Вече и стихотворение за тази гадна корона си имаме Mask
Айре Heart Eyes не знам дали е тренирала танци Азра, мисля, че е играла балет като малка, но за мен много добре се справя, нищо, че е толкова висока Помня, че според Николай  била много земна, много трудолюбива и амбициозна, тренирала до пълно изтощение. А единствената пречка били много дългите и крака, той не е  висок за мъж. Но, пък спечелиха 1 -то място в това шоу.

Кате Hug Hands Plus1 Само дето Азра е расла в Холандия.
Не знам какви мерки са предприели в Турция, само видях, че мият улиците със сапунена вода и са поставили дезифектанти навсякъде по улиците. Нормално е и там да има недисциплинирани, то  щото тук въпреки предприетите мерки и забрани, много се съобразяват някои ... Вчера сякаш е имало събор на Витоша Rage
Ще видим, може пък да ни изненада патрона.

Лекинка! Heart

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 22:54 от queen_fenka

# 80
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Днес не беше ли Денят на земята, Денят на Европа, ...
Нещо такова синьо ми се припомня ...
А синьото винаги ще го свързвам с Къванч.
И друго срещнах в нета за съотборниците на Мерих.
Били са под карантина, направени са им тестовете
и тези, които не са заразени, са се прибрали по родните места.
Не съм излизала.
Но поредната серия на дизито ми може и да не ви хареса.

Скрит текст:
Не само в Tr. получават смс-и от лидера.
Тук си има система NL-Alert и в 11:29 писнаха всички мобилни телефони в къщи.
Правителството ни пише - 1,5 м. разстояние и Остани в къщи.
Не може да се превключи екрана на телефона, ако не натиснеш OK.
Та за днес това е мярката породена от вчерашната свобода по пазари и плажове.
Иначе в соц. мрежи каквото споделих - изтрих.
Улавям се, че едно искам да кажа, а друго се разбира.
Аман от демокрация и свобода тук. Не обичам да се обяснявам,
защо харесвам руската система и защо харесвам китайската дисциплина.
Тук при мен не ги обичат и няма много инфо или трудно се намира.
Даже ми е омръзнало да отварям руски линкове и да ми изписва,
че не може да видя страницата, защото тя е забранена на територията на която съм.
Но аз от тук от там намирам начин и ги следя не от сега.
Та най ме впечатлиха днес тези новини за помощта от Русия и Китай
с лекари, апарати, маски, лекарства, информация ... за Италия и Сърбия.
Новото изказване от СЗО пак ме извади от обувките.
Значи да не се допуска пълна изолация, но в Китай се спасиха само с такава.
Русия взе мерки много преди другите и наблегна на лечението и разработката на ваксината,
но СЗО говори само, че такава няма да има скоро, вместо да обедини усилията на всички.
Чудя се от къде толкова много сбъркани послания на лидерите.
И късата памет също ме вади от обувките.

Скрит текст:
97-ма в БГ не беше нищо в сравнение с 90-та,
когато наистина нямаше какво да се купи дори и с купони.
97-ма нямаше да я има, ако не беше 90-та. 
97-ма я направиха тия същите, които направиха 90-та.
97-ма дойде МВФ да ни спасява, та и до днес.
Няма нужда от такива сравнения. Ситуацията е нова и несравнима.
Прави ми впечатление, обаче, че при демокрацията всеки е свободен да се спасява по единично.
И това - "не вярвам" също ме убива.
Разбира се имам съмнение за формулата за изчисляване на заразените и ...
но приемам, че  всички лъжат с еднакъв процент.
Но за някои неща, като това, че Италия надмина Китай,
не ми трябват формули и нямам съмнение, че е така.
Предпочитам да вярвам, че само с дисциплина и ред нещата могат да се оправят.
Извинете!!!

Лекинка!!!

# 81
  • гр. Върбица обл. Шумен
Фенче, аз не съм "следила" Азра. Малко знам за нея. Това за децата в Турция  го споменах, ей така... Преди много време ви споделих, че ходихме на гости в едно истанбулско училище и се учудих, че децата имат много извънкласни дейности, вкл. и танци. Обаче много харесаха нашите.

# 82
Привеет! Hug

Диве Hug Кате Hug Hands V
Фенче Kissing Heart да, не са много съразмерни като двойка Wink

Анна има нов клип със СюДжес Revolving Hearts

Пожелавам новата седмица да ни донесе оптимистични новини!!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 11:01 от Airra

# 83
Привет, дружки! Hug

Диве Hug благодаря за споделеното! Kiss Така е, само с дисциплина можем да преборим това чудо, което ни дойде до главите, дано по-скоро се усетят всички Hands Pray Но, и да се ядосваш толкова не е добре, за теб самата не е добре, ще ти се срине имунитета. Слушай любима музика, чети, гледай филми, не го мисли толкова много, пък да се молим, че всичко ще свърши, когато се вдигнат градусите. А при нас днес е зима ...
Кате Hug  нямаше как да не науча някои неща за Азра докато беше в живота на Киво. Grinning Сега не я знам какво прави.
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Както винаги, клипът на Анна е прекрасен! Дано!Всички се молим за това Hands Pray
Моят поздрав за днес

# 84
Дружки, привет и днес!

Наистина се радвам, че сте добре! Че сме толкова задружни в тези трудни времена.
Есенцията, която винаги ми дава сили и понякога ме отрезвява е следната:
Цитат
Знай, че и това ще мине!
И хубавото минава, и лошото също...

Благодаря ви най- искрено за всичко споделено. Heart Flowers Hibiscus

Да ви кажа честно много ми е интересно как ли протича ежедневието на КБТ. Simple Smile) Ух, много ми се ще Башак да споделя сторита. Heart Eyes Положението ни не е розово, но от друга страна сега прекраваме повече време с близките си. Не винаги е така.

Уау, чудна танцьорка е Азра. Наистина е малко височка за нашия, но са добър тандем.
Мисля си, че Башак, също като Къванч, с напредването на годините се е разхубавила. Като им гледам по- старите снимки, сега мога да кажа, че тя ми харесва повече.

Тази снимка ми е една  от любимите.

Между другото вчера забравих да спомена, че това за зодиите наистина е вярно. ММ е телец и е такъв домошар, че не е истина. Много му е готино да стои в нас, необезпокояван. Grinning Аз съм водолейче и да ви призная, че понякога интровертът в мен ликува, когато оставам сама и имам време за себе си. Тези дни, за жалост, това не се случва. Grinning

Благодаря за поздравите! Flowers Hibiscus
Ето и от мен един:

В момента тази песен ми е много любима. Не знам дали слушате такъв стил, но може и да ви хареса. Малко ретро ми звучи и това адски ми харесва.

Хубав ден и бъдете здрави! Heart
#останете вкъщи

# 85
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Със срам на челото, да се поправя и извиня.
Вчера било Световен ден на водата и мави го бяха отбелязали.
Отплеснала съм се с тези световни и европейски корони.
А колкото до имунитета ми, той отдавна е свален, та си карам така.
#EvdeKal # Остани в къщи >>>

# 86
Фенче Kissing Heart
споделям съвета ти към Дивето Hands V
намерих още инфо за Азра и Николай/стана ми интересно Blush/
https://www.24chasa.bg/Article/785743
А Азра какво да прави в момента, гледа си сладкото дете! Blush

Ире Kissing Heart
това, че ТМ е домошар, мисля, че не е лошо  Wink
песента е симпатична и доста ме учуди, че е руска Wink
И на мен ми е любопитно какво правят КБТ...за Киво мога да предположа-плейстейшън, интернет сериали, свирене на китарката, разходка и игра с кучетата Grinning
Дано Башак пусне някое стори.....!!!
Хрумна ми, че ако тая смотана корона беше миналата година, щеше да ни провали сериала, т.е да не го видим в пълния му вид, а орязан..
И други въпроси ми се въртят в главата относно патрона, но засега ще ги запазя наум.....

Диве Hug, благодаря за споделеното!!

И нещо интересно.....
Моя тв. оператор /Булсатком/-са пуснали  новия канал Timeless Drama Channel (TDC):
http://tvnovellas.blogspot.com/2020/03/tdc-9.html#more
зарадвах се, че мога да си гледам примерно Карадай, но в момента дават 3-ия му сезон, доста тъпо
не знам дали дават КСШ...и не ми е толкова важно, сигурно е орязан Smirk

.....................
от Башак

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 16:07 от Airra

# 87
Привет Айре, Фенче, Ире, Кате, Диве, Пепи Kissing HeartFlowers Hibiscus. Благодаря ви за разнообразието от постове, с удоволствие прочетох и гледах всичко Heart Eyes!

Много сладко това с таблата Simple Smile! Ето още "самоизолация" по турски Simple Smile Hands Thumbsup

https://www.facebook.com/100010069924605/videos/1119539338391720/

Нещо информативно...
https://euractiv.bg/section/all/interview/лекарят-който-помогна- … _3JgNFLo76IaJM_gE

..., което завършва така: "Нека възприемем вируса като инфекция, която носи равни възможности за хората. Тогава ще видим, че това може да бъде драма, която да ни обедини, а не да ни разделя." Heart

А това са моите мисли от началото на тази криза и някой ги е синтезирал (не знам кой, но ейвала :Hands Thumbsup), затова ги споделям Flowers Bouquet
Скрит текст:
Човечеството получи болестта, от която се нуждаеше.
Спряхме да уважаваме здравето си, затова се разболяхме достатъчно, за да осъзнаем кое е най-важното. 🤒
Вече не оценявахме природата, затова се разболяхме от болест, която ни накара да осъзнаем колко ценно всъщност е да бъдеш сред природата.🏔
Спряхме да работим върху семействата си, затова болестта ни заключи в домовете ни, за да се научим отново да функционираме като семейство. 👪
Спряхме да ценим възрастните хора и болните и се появи тази болест, за да ни напомня колко са уязвими.👴
Спряхме да ценим здравните специалисти и фармацевти, за да разберем колко са незаменими...
Спряхме да уважаваме учителите си и болестта затвори училищата ни, за да могат родители сами да опитат ролята на учители...🎒
Мислехме, че можем да купим всичко, да бъдем навсякъде и с всеки, затова получихме тази болест- за да осъзнаем, че нищо не е даденост.
Алчността ни обърка - прекарвахме свободното си време в търговските центрова, затова болестта ни затвори, за да разберем, че не можем да си купим щастие.🤑
Обръщахме огромно внимание на външния си вид и се конкурирахме помежду си, затова тази болест закри лицата ни, за да разберем, че красотата е преходна. 😷
Мислехме си, че сме владетелите на тази земя, затова се разболяхме от тази болест - за да може нещо миниатюрно, което дори не можем да видим, да ни укроти, да ни даде урок и малко смирение.
Тази болест отнема много от нас, но също така ни дава възможност да научим толкова много и да разбе рем кое е най-важното в живота.💗
Имаме болест направо по мярка. Ние - човешкият род, вероятно наистина сме имали нужда от нея!

Айре Heart EyesHug, доколкото съм запозната, мисля, че Башак обича да чете и да медитира, така че сега има време да го прави Simple Smile!
И на мен ми е любопитно какво правят КБТ...за Киво мога да предположа-плейстейшън, интернет сериали, свирене на китарката, разходка и игра с кучетата Grinning
от Башак

Бъдете здрави и силни!!!!!

# 88
Ани Kissing Heart, привет мила! много ми хареса спойлера!! Hands Plus1
Цитат
Бъдете здрави и силни!!!!!
и ти така!!

лека Nature First Quarter Moon With Face

# 89
Благодаря ви, мили дружки за всичко споделено! Айре, Диве, Ире, Ани Heart Eyes Hug Kiss

Аз цял следобед лайквам изпълненията на децата ми по поставените днес задачки Grinning Много са щастливи и чакат с нетърпение утрешните, чак ме учудиха колко са активни, явно им липсва градината Heart До сега подготвях какво да им дам утре, все по-добра ставам да ви се захваля Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ани Heart Eyes много ти се зарадвах! Благодаря, и ти бъди здрава и силна! Heart
Айре Heart Eyes Аз съм на Виваком и няма да мога гледам този канал май Thinking Благодаря за споделеното за Азра! Не греша, че е тренирала балет Grinning

Лекинка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт