Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 113
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Ире Kissing Heart
Цитат
И аз се присъединявам- изключително приятно ми е тук. Чувствам се толкова добре във вашата компания.......
радвам се....и на мен така в твоята!! Kiss
Такива хубави думи ни засилват позитивизма и имунната система Grinning
на нас не си споделяла, че си гледала скоро КСШ......Wink
а Кузей е нормално да ти стане любимец на първо място!!
Фенче Kissing Heart Kiss
и аз все повече си я харесвам Башачка, много качествен човек е според мен!!!
Да е жива и здрава Петя и много щастлива!! Благодаря за почерпката! Flowers Bouquet

Мислех да допълвам някои неща, но днес ми е Head Band.........та по-късно.
.......................
едни снимки от лято 2017 в САЩ-с фенка, която ги намери случайно
можеше да имаме сега на пролет пак подобни...ако не беше тъпия вирус Worried

# 136
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Дано!!! Че и в Щатите е страшно ...Но, и на испанците ни и на нея са им направили тестове, не като тук.
Да, също като патрона ни,  за това имат късмет, че се намериха Heart
Е, можеше, ама ... Нищо, ще има други, само да сме здрави Hands Plus1

# 137
Хей
Айре 🥰 ,
Очаквам с интерес какво имаш да ни споделиш! 💋 Хайде, искам да си така - 😊!
Ами да ти кажа и аз не помня кога го гледах точно. Но гледането беше по- експедитивно, а не като това на КГ, например. Но тъй като гледам, определено ще имаме бая свободно време и ще дойде ред на сериалите. 😀
Много са готини снимките с тази фенка. 😊

Фенче 🥰,
Да ти е жива и здрава племенничката! 💞 Много е красива,пупу! Благодаря за почерпката.
Да, няма как Кузей да не спечели сърцата ни!

Айре 🥰 , Фенче 🥰 ,
Да ви кажа, да си знаете - радвам се, че ви намерих! ❤

Хубава вечер!

# 138
Ире Heart Eyes благодаря! Kiss Красавица ми е тя  Heart Айрето Heart Eyes казва, че прилича малко на Мелиса, сестрата на Киво Grinning
Скрит текст:

А ето го и брат и Heart

И аз се радвам много, че ни намери Heart
Как ми липсва тази усмивка само ...

Ама Киво пък наистина се покри дълбоко ... добре, че сега ще си гледам Кузей, да не му забравя физиономията  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 139
Фенче Kissing Heart, може да съм казвала, че прилича на Мелиса, но Петя е по-нежна и със сини очи, а Мелиса е с кафяви.
Не знам кога ще го видим патрона, май няма да е скоро, при така усложняващата се обстановка Mask Disappointed Relieved

Ире Kissing Heart, ами по-интересното от първата част на интервюто....с редакцията на Фенка Wink

малко по различен превод на този пасаж:
Къванч е много доволен, че го обличам в ежедневието и в работата. Понякога му казвам: „Слушай, работи с някой друг, ако ти е омръзнало от мен“. Той отговаря: „Ти си луда ли си, намерих най-добрия мъжки стилист в Турция, с когото работя“.
Между другото, Къванч се занимава основно със собствения си стил в ежедневието, но винаги правим покупки заедно. Аз също купувам някои неща специално за него и ги нося вкъщи.
...........................
Ж: Какви са вашите бъдещи бизнес планове?
Дениз: Ние подготвяме дигитално списание, което ще издадем заедно с нашия екип. Още един наш проект ще стартира съвсем скоро и това ще бъде бизнес, в който ще прехвърлим нашата услуга за стил в онлайн платформа. Ще направим изявление скоро и ще започнем процеса.
Башак : С други думи ние се стремим да предоставяме услугите за стил, които предлагаме за телесериалите, за разни знаменитости, за филми, за реклами и за червения килим за голям брой мероприятия. Това много ни вълнува.

Башак: Имаме още един нов проект. Ние се заехме със задачата за стилни консултации за новия сериал, който е съвместна продукция на Ай Япим и Netflix. Много се вълнуваме, че в този проект има такива имена като Йозге Озпиринчи, Биркан Сокулу, Бурак Ямантурк и Елифян Онгурлар.
Дениз: Това не е всичко. Започнахме работа и върху стила в новия сериал, в който Мирай Данер и Боран Кузум ще играят главните роли.

Журналист: От какво се състои вашият гардероб?

Башак : Харесвам мъжкия стил, заради това в гардероба ми има много сака. Аз имам слаби крака,  заради което залагам на гамаши/обувки, ботуши по крака/ и  имам най-много такива в гардероба си. Бих казала, че гамаши, скини дънки, спортно яке, маратонки или ботуши с нисък ток са любимата ми комбинация. Обичам обувки на висок ток, но предпочитам да ги нося, ако имам среща или ако отида на вечеря. Работата ми преминава в много ходене - отивам да пазарувам, отивам в офиса или на снимачната площадка.

Журналист: Неща, които никога няма да облечете?
 Башак : Никога не нося козина и леопардови щампи. И никога няма да мога да си сложа червен лак за нокти на ръцете си.

Журналист: Как определяте стила си?
 Башак : Моят стил е поп. Интересувам се от мъжки, геометричен, асиметричен, строг, ясен, директен дизайн в дрехите. Предимно черно-бели. Каквато и да е тенденцията, аз я прилагам към моя стил, адаптирайки я към моя собствен стил. Това е моята област, която не е модна, а е маркова. Модата се променя на всеки 6 месеца, марките определят тенденцията на всеки 5-10 години.
Журналист: Какви приятелки сте ?
 Дениз: Ние сме късмет една за друга. Ние сме много добри приятелки, а също и много добри партньори. Ние се допълваме.
Башак: Да, в началото бяхме много добри приятелки, а след това си начертахме планове на равни начала и започнахме да работим. И двете сме енергични, смели, практични хора. Просто казваме: „Нека го направим“ и се захващаме за работа. Това се случва заради енергията, която си даваме взаимно една на друга.
Дениз: Така че, ние винаги сме заедно, дори и извън работа. Дори наехме вила в  в Бодрум за две години. Майките ни, семействата ни ще бъдат заедно.
Башак: Ние сме заедно и през лятото и през зимата. (общ смях)

Хубава вечер с Кадир Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 20:25 от Airra

# 140
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за преводите,  фотките и споделеното!!!
Вчера бях провесила нос и мм се опитва да ме бъзика. 
– Изгледа ли го Къвъч?
– Кой, кой?
– Ами не знам - Къръч, Кълъч, нещо на чорчик беше.
– Къванч и означава  Гордост.
– Брей много си напреднала.

# 141

Айре, Фенче, Иве, Диве, Гости, Редеми, благодаря ви Heart EyesHugFlowers Hibiscus

Какво омайно същество Heart Eyes!

Новопубликувано Simple Smile:

Фенче Kissing Heart, да ти е жива и здрава прекрасната племеница Heart Eyes! Да е заобиколена от обич, красота и стойностни хора Flowers Four Leaf Clover!!!

Айре Kissing Heart, благодаря, мила Flowers Tulip(прекрасно ме познаваш вече Wink )!
това е за Ани Kissing Heart :blush:https://vk.com/icerdecukur?w=wall-70873215_1184795

Ирка Kissing Heart, радвам се за теб, че изгледа КГ - един от най-стойностните турски сериали ... Grinning!

Диве Kissing Heart, значе в Къванч е ключът за твоя оптимизъм Wink - използвай го!

Извинете, че все накратко, но пък е от сърце Heart! Добре, че ви има!!!!!

Бъдете здрави!

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 06:01 от AniMae

# 142
Добро утро, дружки! Hug

Ани Heart Eyes благодаря! Kiss Flowers Bouquet
Явно е истина това, че любовта разкрасява хората Thinking Откакто е с Киво тази жена става все по-хубава.
На тази снимка е  просто прекрасна! Heart

Берг защо ли чак сега е споделил тази снимка в ИГ си Thinking Домъчняло му е нещо сигурно Smile Много са готини и двамата.
Цитат
St.Petersburg - Nevsky Prospect - Location : Jamie Oliver İtalian/ С-Петербург - Невский проспект - ресторан Джейми Оливера

Айре Heart Eyes явно става дума за боти - имам предвид гамашите, дето се чудехме какъв е превода Smiley
Права си за Мелиса Smile А Киво може да го видим, единствено ако Башак се смили над нас и сподели някоя снимчица  Cry Много време мина, наистина, не сме свикнали хич да не го виждаме и за това ни е тъжно Satisfied
Диве Hug значи ТМ знае как да ти вдигне нослето Smiley Благодаря за кивчетата! Прекрасни! Kiss Flowers Rose

И не забравяйте :

Хубав ден ! Hug

# 143
Хубава събота! Blush

Ани Kissing Heart, ммм ранно кафенце Coffee.........радвам се , че си наминала! Kiss
Цитат
.................(прекрасно ме познаваш вече )!
има още накъде Stuck Out Tongue Winking Eye
Диве Hug хихи:))))
това Кълъч ми е познато от мои близки Laughing
Фенче Kissing Heart  Hands Plus1
да, права си за боти става на въпрос, наистина Башак носи много такива!
Май Берг и Къванч са пак доста близки в момента, по едно време се бяха раздалечили, или поне нямаше техни снимки.
Дано КБТ отпуснат някоя трохичка/снимка/ за гладните фенове!!! Smiley

Чанар и Джем под карантина.....Wink

Hearts

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 11:56 от Airra

# 144
Дружкиии, привет!

Ето, че дойде и поредната събота, която по нищо не се различава от делничните дни. 😀🤪

Айре 🥰 ,
Благодаря, джанъм! 🌺 Много ми беше интересно това интервю и споделям думите на Фенчето 😍 - сякаш връзката й с Къванч наистина я разхубави още повече!

Фенче 🥰 ,
Ау, на тази снимка племенничката ти ми се видя още по- красива дори- чудесна е! Да ти кажа под секрет, че и брат й е хубавец,хехе. 😀

Ани 🥰 ,
Ооо, благодаря за кафенцето! 😘 Много е хубаво, когато наминаваш, да си знаеш!

Диве 🥰 ,
Снощи серията на дизито ти беше много кратко, дано е за добро!

Иначе много ми харесва стила на Башак. Аз също много обичам да нося сака и блейзъри, макар че краката не са ми чак толкова дълги като нейните. 😀

Къванч сериозно се покри, нека се смили над нас и едно стори поне да сподели. 🙏😍

Приятен ден! 💋

# 145
Ехоооо ...

Айре Heart Eyes Ире Heart Eyes благодаря за споделеното!
Ире, благодаря! Heart Така е,  приличат на брат ми Simple Smile
Айре, данооо Hands Pray

# 146
Ире Kissing Heart, Фенче Kissing Heart...тихичко е навсякъде Smirk
минавам да ви пожелая лека вечер Hug с клипче на Mayka

# 147
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Чудите се какво ли прави Къванч.
Ами като чувам моя с якетата - играел една игра,
после ще гледа пак оня филм, в момента търсел нещо в нета, ...
чатил си с един приятел, говорил по телефона с този онзи, с америка ... ,
не е решил още какво да прави, но мислел ...,  ...
Та сигурно  и Къванч това прави.
Искаше ми се да се изкаже в соц. мрежи, но сега не искам вече.
Честно ви казвам, радвам се че няма проект в момента.
Не знам кое е правилно и има ли правилна позиция.
Туба беше една от първите, които призоваха за спиране на снимките.
Сега гледам, че Еркан П. призовава да се снима,
защото те били в тази група на работниците от медиите.
Та и едните и другите са прави.
Много се обърка и моето дизи.
То днес било събота. О, и часовникът един час напред назад.
Сега имахме кратко заседне на щаба с мм и набелязах мерки.
От утре го искам в къщи не да ми изглежда на чорчик,  а пременен с мавито!!!
Добре, че не е видял Берен с нейния призив - "да докоснеш тавана",
защото ако ми наложи тази мярка, не знам как ще мога да се опна чак до там.
То ми предстои де, но със стълбата.
За тези с дистанционното обучение #stayathome
вижте този бонбон клип >>> https://youtu.be/97WX-CMKu9E
Другите подробности от тук - не са за разправяне.

Лекинка!!!

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 04:38 от * Diva *

# 148
Привет момичета 😍
Изцедена съм, но силно се надявам от понеделник нещата при мен да тръгнат малко по -спокойно. Четох Ви тези дни, не съм Ви пропуснала, но не знам дали ще ми повярвате, че 10 -12 часа на денонощие съм или на лаптопа, или на телефона. Освен децата се наложи да обучавам и колегите тези три дни и това ме довърши. От понеделник почваме с видео обучение с определени часове и наистина се надявам и моля хаоса, който е в момента да приключи.
Добре, че качват във фейса разни колажи малко да се отпусна, защото не съм излизала от нас от сряда 😣няма двор, няма куче.
Виждам, че няма никаква новини покрай Къванч, но и дълбоко се е покрил. Тъкмо се беше малко активизирал, дори качи и снимка от вкъщи и пак изчезна. А гледам, че Елчин снощи е била в Инстаграм на живо...
Хареса ми интервюто на Башак. Харесвам я от самото начало. И моята надежда за нещичко е в нея. Утре е неделя и се надявам да качи нещо. В момента нищо не следя.
Ире, много, много хубав коментар на КГ👏👏👏
Напълно споделям написаното от теб. 😍
Обичам този филм, всъщност обичам всичките филми на Къванч.
Лека, момичета. Пазете се и бъдете здрави
Една снимка за лека нощ.

# 149
Айре Heart Eyes благодаря, страхотен клип! Kiss
Диве Hug благодаря за БонБонения клип, много ми хареса! Kiss Бях забравила тази невероятна песен на Майкъл. А клипа към нея още на времето беше потресаващ! Какво направихме ние хората със Земята си  ...  Да си го припомним

Благодаря ти и за прекрасните кивчета! Flowers Rose
Пепи Heart Eyes вярвам ти абсолютно! На моята колежка и се реве вече - има ученичка в 2 -ри клас и ученик в 7 - ми, направо лудна горката. А трябва и за нашите деца да качва материали. Казах и, че няма проблем аз да го правя всеки ден, само да ми дава идеи от време на време, че и аз ще се изчерпя по някое време Laughing И тя се надява другата седмица вече да е по-лесно.
И аз обичам всички филми на Къванч, но КГ ми е много специален  Heart
Лекинка!

Добро утро! Hug

Надявам се днес да има нещичко от КБТ Hands Pray
Хубав ден! Hug

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 10:06 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт