Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 114
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Привеет, вече сме с лятно време Blush

Пепи Hug е минала снощи, шях да питам как си, къде си?
Дано другата седмица ти се улесни и намалее работата и лудницата......!
за Къванч-аз не очаквам активност в ИГ от него, но пък току ни изненада!! Wink
а и ситуацията в сектора, който ни интересува еее Tired Face - планове се променят, спират сериали, отменят премиери, снимки се отлагат...но и така трябва, пазейки здравето на всички!

Диве Hug,звучиш ми  шеговито, та продължавай в същия дух!
наистина, добре, че Къванч не снима в момента!

Фенче Kissing Heart, виж има превод на това видео!
не е нужно да го превеждаш, има си превод на двата езика!

Цитат
Ток-шоу 2011 года «Полный Экран», Кыванч рассказывает об интервью с режиссером Джеймсом Кэмероном и об одном из его любимых увлечений - дайвинге.
(Перевод - Екатерина Филатова 🌹🌹🌹)

- Ведущий: Мы взяли интервью у Джеймса Кэмерона. В эту пятницу его фильм «Санктум» выйдет в кинотеатрах (2011 г.) Давай посмотрим часть интервью, затем продолжим наш разговор.
- Кыванч: Для меня это было невероятно.
- Д. К.: Спасибо.
- Кыванч: И особенно музыка и подводные съемки. Оборудование, сцены и актеры..
- Ведущий: Итак, давай обсудим, пока показывают репортаж, пока субтитры не могут быть показаны во время. Итак, как я сказал, фильм Санктум выходит 4го числа, и мы поехали и встретились с Джеймсом Кэмероном . Как тебе он? Такой успешный режиссер, он был режиссером таких фильмов, как Титаник, Аватар, эти его фильмы являются лидерами мирового проката. Мы встретились с ними лицом к лицу.
- Кыванч: Я уверен, что вы согласитесь с тем, что я скажу. Потому что, пока мы говорили, ты был там. Он один из тех режиссеров, которые ведут мировое кино. Он гениальный. Он один из тех, благодаря кому в мире полюбили 3D фильмы. И отныне любое кино будет также в версии 3D. Он собрал воедино много реновационных идей, особенно в Санктуме.
- Ведущий: Я учавствовал раньше частично в интервью с известными актерами, актрисами перед премьерами, они в основном немного отстраненные, но Джеймс он и продюсер и автор сценария, очень доброжелателен. Мы не можем показать все интервью, потому что оно длится около 13-14 минут.
- Кыванч: Но у меня есть запись.
- Правда? Ты посмотрел все?
- Кыванч: Конечно. Это было очень приятно.
- Ведущий: Согласен. Также в интервью мы говорили о подводном плавании (дайвинге). Давай тем, кто не знает расскажем, что Санктум – это фильм о подземной пещере и он рассказывает историю дайверов, которые застряли в пещере. Интервью, которое ты взял у Джеймса Кэмерона и я, стоявший рядом с тобой, как твой ночной кошмар) Теперь люди с интернете спрашивают, почему Дженгиз стоял на ногах? Это все ради правильно ракурса, если бы мы сидели рядом, это так бы не сработало, поэтому Кыванч сидел, а я стоял. Ты тоже говорил с Джеймсом о дайвинге.
- Кыванч: Да мы говорили о дайвинге, честно говоря, моим первым вопрос Джеймсу был: Вы профессиональный дайвер , давали ли вы советы актерам во время сьемок фильма? И разговор продолжился . Я тоже… (перебивает ведущий)
- Ты профессионально занимаешься этим? Я имею в виду, есть ли у тебя сертификат?
- Кыванч: Я профессиональный дайвер уже 10 лет и … Шутка)) Но я дайвер, и у меня есть сертификат, для меня это хобби. Я все забываю под водой, проблемы, стресс. Под водой такое чувство , что… (перебивает ведущий)
-Занимался ли ты дайвингом за границей?
- Кыванч: Да я много где дайвил, и во многих местах в Турции.
- Правда?
- Кыванч: Но я предпочитаю свободный дайвинг, без оборудования.
- Ты имеешь в виду без кислородной трубки?
- Кыванч: Да без трубки. Но это тоже требует некоторого оборудования, за исключением регулятора наоборот. Ты используешь вес, ты привязываешь вес к запястьям соответственно весу своего тела. То есть это всё требует небольшого оборудования.
- Я тоже дайвил за границей, однажды даже в Красном море.
- Кыванч: Великолепно. У меня еще не было шанса там побывать, но это место, где должен побывать каждый, кто любит подводное плавание. Я там еще не был, поэтому это меня расстраивает.
- Фильм выйдет в кинотеатрах 4го числа, как тебе фильм, Кыванч? И как актеру и как дайверу?
- Кыванч: Если честно было много моментов, когда у меня замирало дыхание при просмотре фильма, особенно, когда.., я не хочу рассказывать детали, но там был момент, который я хочу заметить, одна вещь привлекла мое внимание. Мы знаем, что Джеймс Кэмерон сейчас во главе 3D фильмов, особенно после Аватара, и сейчас он думает над Аватаром 2, который хочет сделать под водой, это выглядело как…
- Подготовка к Аватару 2.
- Кыванч: Да, как подготовка. Но я не хочу называть это подготовкой, потому что это бы означало обесценивание фильма. Я думаю, в этом фильме я почувствовал невероятную глубину 3D формата. По сравнению с предыдущим его фильмом.
- В кинотеатре была реакция была напряженной, когда они попали в пещеру, когда поднялась вода.
- Кыванч: Там было несколько моментов, которые я смотрел, затаив дыхание, у меня только одно слово, фильм очень успешный, я уже даже Джеймсу об этом сказал. Я действительно нахожу его очень успешным, люди обязательно должны его посмотреть.

.............

допълвам!
Чета в нета, че някои турски звезди са поели грижите за прехраната на семейства, нуждаещи се от помощ!
Преди малко ми попадна това в ТТ>

Къванч и Башак се включват в "дните на солидарност", като ще поемат грижите/за храна/ на 1000 семейства за период от 2 месеца!!

Hands ClapHands ClapHands Clap

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 13:54 от Airra

# 151
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Това последното, което сподели ми показа за сетен път защо най - вече ги обичам тези двамата - преди всичко са ХОРА! Heart

# 152
Момичета, здравейте!

С интерес прочетох всичко споделено, радвам се, че имах доста интересни постове. Затова благодаря на всяка една пт вас! 🌺

Айре 🥰 ,
Очите ми останаха в последната новина от твоя пост и май забравих какво друго щях да пиша. Не се изненадвам, ама въобще. Единственото, което мога да кажа, е БРАВО!  Браво на нашите любимци. Отново доказаха, че са земни, миролюбови, съпричастни и емпатични. Ще помогнат, така и трябва! 💞💞💞

Фенче 🥰 ,
Споделям думите ти за КБТ!!! И аз го усещам така.

Пепи 🥰 ,
Търпение,мила, защото:
И това ще мине!

Диве 🥰 ,
Аз също съм спокойна, че Къванч не снима сега.
Екипът на “Осман” възобновяват снимките и да ви кажа, въобще не ми харесва!

Хубава да ви е неделята, дружки!

# 153
Ирка Heart Eyes
Цитат
В рамках «дней солидарности» знаменитости будут удовлетворять потребности малоимущих семей, чтобы людям не нужно было выходить и добывать себе пропитание в дни карантина.

Твит от Халюка Левента (организатор акции): Дорогой Кыванч Татлытуг и Башак Дизер позвонили. Они заявили что в рамках акции «дни солидарности» они хотят помочь и взяли 1000 семей для удовлетворения их продовольственных потребностей в течение 2 месяцев.

Спасибо дорогие мои 💚💚💚👏👏👏
И Елчин също се е включила, браво! Heart

# 154
Фенче Kissing Heart, Ире Kissing Heart, така е....хора с Големи сърца! Hands Plus1Heart
инфо за инициативата.....
Известният певец Халюк Левент е открил кампания, специално за турските знаменитости- "дни на солидарността" #StayHome
Целта на кампанията е звездите, които откликнат да помагат на социално слаби семейства- като удовлетворяват основни техни потребности по време на пандемията. Ето знаменитостите, които са откликнали:

Шюкран Овалъ- взела  е опеката на 1000 семейства, на които ще подсигури хранителни продукти, дрехи, медикаменти за два месеца.
КБТ- 1000 семейства
Мурат Боз- 1000 семейства
Арас Булут Й.- 100 семейства
Нургюл Йешилчай- 100 семейства
Джан Яман- 50 семейства
Дамла Сьонмез- 50 семейства
Фуркан Палалъ- 35 семейства
Елчин Сангу- 35 семейства
Ибрахим Челиккол- 20 семейства
Каан Йълдъръм- 20 семейства
Онур Сайлак- 20 семейства

...................
да припомня и това видео Hearts

лека вечер Hug

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 22:34 от Airra

# 155
Айре Heart Eyes браво на всички включили се!
Благодаря за клипа! Нашето шекерче е страхотно! Heart

Лека вечер!

# 156
Привет момичета 😍
Писах днес,ама къде е отишло написаното...🤔
Големи сърца❤ какво да кажа.
Няма да се учудя , ако те вече са направили и други дарения, но не искат да огласяват.
Много се зарадвах на снимките от магазините на Мави, така както аз се радвах миналата пролет, че съм влязла в тях и си купих нещичко. Ирето, ще каже как се е почувствала, аз имах усещането, че споделям нещо общо с любимеца си...Много е странно, не знам какво е ако пък го срещнеш на живо.
Сутринта по БТВ говореха за филмовата индустрия в световен мащаб, колко са зле нещата. Дано договорите на Къванч са добре направени , защото сигурно сушата ще продължи дълго време.
Тук ,може би Дива  ще внесе малко яснота, макар че сега едва ли на някой му е ясно какво точно ни чака. Аз обаче съм оптимист и положително, което виждам в цялата ситуация е, че тя поставя всеки на мястото му, мързеливи, работливите, кадърните, нагаждачите, талантливите и т.н.
Лека,  момичета. Пазете се, а Къванч не може вечно да се крие, все нещичко ще излезе, само дано е по скоро.❤

# 157
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Мави са обявили, че затварят магазините и остават само с онлайн.
Колкото до снимки, договори, дизи, мизи, филми,
кой каквото и да каже в момента, няма да е истина.
За даренията и всякаква благотворителна дейност,
сигурна съм, че Къванч и Башак  го правят и без да го огласяват.
Лекинка!!!

ПП: Изказах се подведена от едни писаници в тт, но сега ще се извиня и поправя.
Къванч и Башак са се доверили на правилния човек!!!

Халюк Левен е турски рокпевец и музикант. Роден е в Адана.
Важна характеристика на Х. Левент е активното му отношение
към правата на човека и околната среда.
Той често подчертава правата на човека,
значението на опазването на околната среда,
в своята музика, концерти и ежедневие.
През деветдесетте години той прави няколко концерта,
за да повиши осведомеността по въпроса за околната среда.
Това по онова време е било много прогресивно за турските стандарти.
Неговата критика към положението с правата на човека в Турция
често му създава проблеми с властите.
Например един дълъг спор за търговски договор е бил използван,
за да го хвърлят в затвора за 9 месеца (1997/1998).
Той пише първата си книга в затвора.
Арестуван е и разпитан няколко пъти от властите за критичните му изявления.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 01:18 от * Diva *

# 158
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, Диве Heart Eyes Hug благодаря ви за споделеното! Kiss Диве, интересни неща си споделила отново Flowers Rose

Хубав ден и късметлийска нова седмица! Пазете се и бъдете здрави! Kiss Flowers Four Leaf Clover

# 159
Привеет! Blush

Фенче Kissing Heart
първата снимка след кафето не съм я виждала Wink
а колажа с детската снимка е чок татлъ Heart Eyes
Диве Hug, благодаря за инфото за Haluk Levent Hands Plus1
Пепи Hug
май никой не може да предвиди как ще се развива филмовия бизнес....ето и по-голям процент от сериалите в ТР приключиха за тоя сезон.

още включили се в инициативата "дни на солидарност"
от колегите на Къванч - Ръза К. Небахат Ч. и Мерих Демирал/500 сем./

статия от днес>

Мурат Боз, Къванч Татлъту и Джанер Еркин, които предоставиха двумесечни пакети за помощ на 1000 семейства от инициативата на Халюк Левент, оказаха най-голяма подкрепа. Boz, Tatlıtuğ и Erkin помогнаха с по 283 хил. лири
...............
за любовта към таланта и красивото, няма възраст!
от ВК-една руска фенка в Ист.

къщата от ЗП

в Румса

пред къщата на Кадир

Позитивна и здрава седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 13:06 от Airra

# 160
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Flowers Bouquet
Така е, нашето момче го обичат много хора -  деца , млади и стари жени, че и мъже, именно защото е невероятен и като актьор и като човек Hands Plus1
А на феновете си липсва вече толкова много, че започнаха да правят всякакви колажи, кои хубави, кои не толкова, но важни са чувствата, които са вложили  Heart

Прекалих, ама ... Laughing
Хубав следобед! Hug

Боже, на какво видео попаднах  Hushed Thinking
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 15:39 от queen_fenka

# 161
Дружки, здравейте!

Айре Heart Eyes , Фенче Heart Eyes , Диве Heart Eyes , Пепи Heart Eyes ,
благодаря ви за всичко споделено, момичета! Flowers Hibiscus
Не сте прекалили с нищо да знаете, колкото повече снимки/кличпета на Къванч, толкова по- добре!
А последната новина сгря сърцата ни. Heart

Никой не знае какво ще се случи с индустрията, за жалост. Всички сме засегнати от короната, дано поне това ни обедини. За сега е вероятно, но след като премине, всичко ще си е по старому и пак ще забравим, че сме хора.
В този труден период КБТ извършиха добро дело, а всички останали знаменитости, които са се включили. Нека бъдат пример за това, какво трябва да правим всички. Heart

Относно този канал TDC - трябва да проверя дали го има в пакета на Виваком. Нашите, особено бабчето, само това гледаха цял ден. Grinning "Карадай" привлече вниманието ми, но съм в чуденка дали да го започвам. Сега имам време, но после?! Grinning

А днес се включвам късно, защото
Скрит текст:
Сме си най- после у дома! Не че до сега не съм си била вкъщи, но апартаментът си ни е много специален и толкова ми липсваше. Heart Прiбрахме се, аз изчистих асболютно всичко, наредих дрехите и вещите ни. Чувството да си бъдеш у дома е незаменимо. Heart Eyes

Желая ви чудесна нова седмица, дружки!
Дано ни донесе здраве! Heart

До после!

# 162
Ире Heart Eyes добре си се прибрала вкъщи! Нямахте проблеми, нали ?
Викаш нищо с Киво не е в повече, а ? Съгласна съм Grinning

Карадай е любим на Айрето, а аз съм го гледала донякъде, но е хубав. Все се каня да го доизгледам, май сега е момента.
Да ви покажа моите фъстъчета какво са рисували днес, за добро настроение Heart
Скрит текст:

А вчера пък някои са помагали на мама Heart Има и други, но им се виждат лицата.

Пепи Heart Eyes а тази е специално за теб

Как беше днес ? Надявам се, по-добре! Дано, защото няма свършване скоро ...

# 163
Скрит текст:
аз пък бях на скайп РД на моя племенник/2 год Grinning/
Фенче Kissing Heart
хахах чудя се, дали сушата да не я заменим с коментари за КГ/ДФ/?
ооо браво на децата!
Ире Kissing Heart
чаках да се обадиш, добре си се прибрала!! Blush
Карадая е супер сериал/за мен/ но е много дълъг-над 100 серии, а и не знам дали все още го има целия с бг. суб.
нещо за теееб и за мен.....Wink
много готина Фахричка Heart Eyes

лека вечер! Hug

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 21:01 от Airra

# 164
Фенче 🥰 ,
Падна ни се много разбран полицай и нямаше никакви проблеми. Аз се бях наплашила, защото на наши приятели им бяха направили проблем, но при нас всичко мина благополучно, за което съм благодарна. 🙏
Ммм, много са зареждащи рисунките на дечковците. Личи си, че истински ги обичаш. 💋
А относно Патрона сме единодушни- нека да има! ❤

Айре 🥰 ,
Благодаря! 💋
Уау, наистина много дълъг сериал. Не мога да му се наема май. 🤔
Аааа, Фахричка ми напълни очите днес. Не очаквах такова стори от нея и много ме изкефи, че е непринудена. Че просто беше себе си такава, каквато е, без подправки. 🥰🥰🥰
А Къванч на тази снимка ми е любим- Чаровният принц! ❤Тази роля много би му отивала, хехе. 😀

Спокойна нощ, дружки!

Общи условия

Активация на акаунт