Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 122
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Забравих да ви информирам, че в уикито вече няма
оня позорен етикет на страниците на турски.
Изненадах, се че за Х.Левент инфото намерих на холандски.
Карадайъ не съм гледала. Избрах Езел и се радвам, че го изгледах.
Напомням пак, че Интикам си струва. 20 минути също.
А да ме прощават, но тези дизита дето сега ги спират, са си за спиране.
Имаха даже време да се организирали да направят финал,
а не да се надат на следващ сезон.
За момента  предложението ми е
да започнат наново излъчване на класиката в жанра.
На Къванч, според мен,  всяка една роля му отива!

Скрит текст:
И днес не съм излизала. Чувствам се по-добре.
Улицата ни тиха, тиха и макар да е понеделник,
си е все едно неделя. След много спорове във фб,
успяхме да уточним истинската картина при мен.
Може да видите компетентна информация тук
Новата глоба от днес е 181 евро, ако не пазаруваш с количка,
и ако не спазваш дистанция 1,5 м в магазина.
Онази старата за по улицата повече от 3-ма на метър и половина - 400 - остава.
В събота доста по 400 събраха.  И тук всички ще сложат скоро маските.

Лекинка!!!

# 166
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes божее, до къде го докарахме, РД по скайп да празнуваме Sleepy Но, и това ще мине!

Освен нас двете не зная дали някой гледа повторението на КГ по ДФ Laughing Ама ако кажеш, аз съм винаги готова да го обсъждам Hands Plus1
Ире Heart Eyes радвам се, че не сте имали проблеми!
О, дечковците ми наистина си ги обичам, вече ми липсват! И сега, когато ни пращат снимки с усмивки, още повече.
Не вярвах, че ще го кажа, но искам вече да се върнем на работа Smile
А нашето момче няма как да ни е в повече, перфектното не омръзва Heart

Диве Hug благодаря за споделеното! Kiss И за прелестните кивчета! Flowers Rose
Ох, този негов поглед , как ми липсва самооо ...

Не следя никой от сериалите освен ДЧ ... Но, много се радвам, че Киво не снима в момента. Защото си спомням много добре какво се случи с рейтинга на Сблъсък след 3 седмици само липса на екран. Какво да говорим за месеци ...
Хубав ден ви пожелавам , бъдете здрави! Kiss

# 167
  • Плевен / София

Освен нас двете не зная дали някой гледа повторението на КГ по ДФ Laughing Ама ако кажеш, аз съм винаги готова да го обсъждам Hands Plus1

Ох, този негов поглед , как ми липсва самооо ...

А...не така...Аз също го гледам....

# 168
Добър ден! 🌈

Айре 🥰 ,
Да ти бъде жив и здрав племенника! 💋❤ Снощи съм забравила да ти честитя(пак почна да се случва това забравяне)...
Добре, че сте се видяли, дори и по скайп. Той е още малък сладуран. 🥰

Фенче 🥰 ,
Съгласна съм с всичко, което си споделила. 🌺 Мисля, че и Пепи гледа КГ по телевизията. 🤔
И на мен ми липсва Кивчо, но за сега нека прави като Дивето - да бъде на сигурно у дома!

Гости 🤗

Желая ви хубав вторник! 💋

# 169
Хелоуу! Hug
Фенче Kissing Heart и Пепи и Гости гледат КГ...Wink
не става на въпрос за задълбочени анализи, а за разнообразие Wink
аз ще се включвам и с гифчета!!
Оххх да, по-добре сега на работа, отколкото през лятото, но това е положението....Head Band
Гости Wink
Ире Kissing Heart благодаря !! Kiss
Скрит текст:
много ми е сладък пупу, почна по малко да говори, но ще си го видим, като мине тъпата карантина Head Band
и на мен много ми хареса ФЕ в това й закачливо амплоа Blush чаровница!! Heart Eyes
за сериали- виж Дива даде много добро предложение-Интикам/Отмъщението/ с Берен-аз много го харесах, когато го гледах...и Берен е страхотна и в тази й различна роля!
сериите са в бокса - плейлист на Бамбито
https://www.vbox7.com/play:b60a7b5425?p=playlist&id=2000891&order=date
https://www.vbox7.com/user:bambitoo&p=playlists
Диве Hug
аз съжалявам само за един сериал, който го спряха заради короната- този с Демет и Ибро, който е на ОГ медия/с които ще работи евентуално Киво/
гледах репортажа от Нидерландия-в На кафе!

обещаните гифчета

ще има още........

и  нов, готин колаж от гъркините

..............
Фенчее Kissing Heart, виж Онур С. е твой човек!! Grinning
https://www.instagram.com/p/B-SBOounxMG/

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 16:15 от Airra

# 170
Ауу, Гости Hug как можах да те забравя. Знам, че и ти много си го обичаш този сериал Kiss

Ире Heart Eyes Kiss Така е, дори и да не го виждаме, важното е да е добре патрона.
Айре Heart Eyes това с гифчетата е добра идея Hands Plus1 Само, че аз мога да си лялям само или ако намеря съответно снимки  Laughing Да, и Пепи го гледа, ама на нея едва ли и е до това в момента.
Забравих, сори - да ти е жив и здрав мъника и дано скоро да можеш да си го видиш!
 Онур има вкус човека, знае какво да слуша  Hands Plus1 Grinning Благодаря, че сподели! Kiss
Аз имам какво да си доглеждам, та хич не ми е скучно. И още не съм успяла да изгледам филма, който ви предложих с Айча, срааам.
Но, този не го пропускам Heart

Скрит текст:
Днес пак имам повод да почерпя -  и другата ми красавица / на сестра ми / има РД, тя пък прави 40 Heart
Ей, сега ми я прати Heart Eyes и тя като мен не обича да се снима много

Тук се вижда по-добре

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 13:48 от queen_fenka

# 171
Фенче Kissing Heart мерси!...... ооо много овнета във вашата фамилия Wink, да е жива и здрава!!
за КГ-както дойде, аз само подхвърлих идея....... ако се включат и нови дружки Wink

новата порция......

Имдб Hands V

.............
никакви сигнали от КБТ, направо ще се зарадвам ако Башак пусне стори и от градината им само Wink

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 16:17 от Airra

# 172
Добър вечер!

Айре 🥰 ,
Аз започнах да гледам Интикам, миналата година мисля. 🤔 Но пак бях започнала много сериали и не го догледах, не мога да си обясня защо. Сега отново съм на бройката 3 - продължавам си с “Осман” и “...Чукурова”. Тази седмица ще има нови епизоди, но за другата нямам идея. 🥴 Започнах с “Короната”. Много ми е интересен, на много високо ниво е. А и ми е доста приятно  да се докосна до кралица Елизабет || в ранното ѝ царуване. Май с тях ще си остана, че не искам да прекалявам, а и надхвърля ли 3 - не ми се получава. 😀
Ау, супер порция от гифчета на КГ. Това е началото на втори сезон. Как се зарадвах на признанието на Кузей, а какво стана после... 🥺 Олмаза отново в действие.
Мда, КБТ определено се покриха. Като видя, че Башак има стори така се радвам, надявайки се да са Те, ноо и днес уви...
Много се радвам, че Къванч отново е в класацията!!! 😎

Фенче 🥰 ,
Да ти бъде здрава, щастлива и честита и тази красавица! 🌺 Благодаря за почерпката.
А на мен ми досмеша(но хубаво, сладко досмешаване) първата среща на Кузей и Джемс. Голям срамежливко е бил. А Али перфектно го допълваше. 😊

Подкрепям идеята за разнообразие в темата! 🌈

Хубава вечер!

# 173
Айре Heart Eyes Ире Heart Eyes благодаря! Kiss
Айре, да доста сме овнетата в родата, ама все готини Grinning
Супер, Киво винаги е в тази класация, снима или не Hands Plus1 Благодаря ти и за прелестните гифчета! Heart
Нееее, ако споделя нещо Башак, нека да е нещо с Киво, не ми се гледат пейзажи, та макар и от градината им Laughing
Ирка, на мен не ми се видя срамежлив Кузейчо, нищо, че си изпусна чак семките Smile Харесаха се двамата с Джемре от пръв поглед, ама като му мели много устата на Кузи , стана тя, каквато стана Laughing Но, така беше по-добре, Джемре трябваше да порасне и да поумнее, за да оцени любовта му Hands Plus1
Stuck Out Tongue Closed Eyes това ми хареса

Лека вечер! Hug

# 174
Фенче Kissing Heart, от Башак не очаквам снимка или клип с Къванч на този етап, явно са решили в тези трудни времена за държавата им и за целия свят да стоя далеко от прожекторите и от СМ. Очаквах призив от Къванч-evdekal, но излезе новината за помощта към социално слабите семейства....напълно ги разбирам в случая.
Та ако постне някое видео с градината и кучетата, ще знам, че са добре.....така си разсъждавам! Wink
Виж Джем и жена му се скъсват да постват сторита с малкия, как готвят и т.н. Grinning

Ире Kissing Heart, интуицията ти ще ти подскаже какъв сериал да си избереш, като останеш на сухо:))
да...имаше стори от Башак, но свързан с вируса, нищо лично......

Иво има добър комедиен талант Laughing
https://www.instagram.com/p/B-ZQnPAjz2L/

лекинка Hug

# 175
Привет момичета Yellow Heart
От 21 ч. съм отворила лаптопа да Ви пиша, но телефона не спира да ми звъни:smiles:
Трябва да почна работа към някой КОЛ център .
Гледам си КГ , между 19-20 ч. съм "бетон ", не вдигам телефон, не гледам лаптоп и постепенно всички се научиха да не ме търсят по това време. Но само тогава съм безкомпромисна. Макар че, както Фени беше написала вече мога да го изиграя Satisfied пак откривам нещичко ново и интересно.
Ето , сега отново гледам колко слаб е и как е променена прическата , заради Сънят на пеперудата  и цялото излъчване на Къванч вече е по различно, а това напълно съвпада с градацията на образа на Кузей, след признанието , което направи на Джемре.
По време на вечеря поглеждам и ИН , но не толкова задълбочено.
Ире, къде гледаш  този филм"Короната? Много харесвам периода на кралица Елизабет и с удоволствие бих погледнала.
Аз мисля да си почна КСШ, защото най не си го спомням , а и съм го гледала само по телевизията, та ще се възползвам от линка , който качи Айра.
И аз се надявах на Башак, но може би са се повлияли и от отрицателната реакция към световните звезди в инстаграм. Гледах по БТВ репортаж, че западни звезди са призовавали хората да си стоят в къщи , но хората виждайки именията , в които живеят са реагирали много остро срещу тях. А и по принцип не мисля , че е добре да допускат чужди очи в личното си пространство.
Скрит текст:
От вчера съм на видео уроци и без да искам влизам в домовете на много хора, затова забраних използването на камерите и само се чуваме. Е, аз вчера се показах, но от днес и аз съм с изключена камера.Въобще много рязко се наложи да се променим, но може би това е за добро. Днес , една майка слушала урока и ми написала във Фейсбук, че и било много интересно. Чак след това осъзнах, че наистина сега и доста хора ще бъдат с нас в час Sweat Smile  .
Скрит текст:
Ето нещо интересно по темата, която вълнува всички
https://www.mediapool.bg/vrazka-mezhdu-vaksinata-btszh-i-smartno … M3HthW8NIeWaObkH0
Лека нощ , момичета
Пак ще напиша, истинско удоволствие за мен е , че попаднах на Вас:heartsc:

Една незабравима сцена от любимите Кузей и Джемре Revolving HeartsRevolving Hearts

# 176
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Здраве и късмет на рождениците!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Благодаря и за предложенията!!!
А, ето какво ще догледам - дизито с Демет и Ибо.
Успях да вляза в стария си акаунт за кивчета,
та онагледяването е от там.
Къванч не се показва и дано скоро не се покаже!!!
Много напредна Tr. с короната за нула време
и сега е на 10-то място в света.

Скрит текст:
И днес не съм излизала. Наистина не се чувствам добре.
Неизлизането се удължава до края на април.
Но ако се влошат още нещата и по-рано ще реагират.
Казаха ни, че всички сме заразени, кой повече, кой по-малко.
Тестове за всички няма и лабораториите са с капацитет.
Ще се увеличават тестовете, но постепенно
и най-вече за тези на предна линия, които работят.
Та за това трябва да стоиш и работиш в къщи до последно.
Вече има и онлайн преглед с отговор на въпроси.
Ако нямаш всички симптоми, накрая изписва - останете в къщи.
Леглата за реанимация не са още запълнени, но са на половината.
Когато се запълнят, тогава ще е локдауна.
Днес получих мейли от колеги с пожелание за ...
Шефът също ми писа да не се притеснявам.
А една колежка, която живее на близо,
звънна на вратата и ми остави букет.
Отварям, а тя в края на улицата с колелото ми маха.

Лекинка!!!

# 177
Момичета, току що прочетох във " Фактор", че Къванч е бил приет в болница със съмнение за коронавирус. Снощи се е почувствал зле и е потърсил лекарска помощ.

# 178
Привет! Честит ни нов месец! Heart Eyes

Пепи Heart Eyes благодаря! И на мен това ми е една от любимите сцени!
Предлагам още една такава, много се смях, когато гледах за пръв път романтичната панда Grinning

Диве Hug пожелавам ти много, много здраве, не се давай! Heart
perfectr благодаря! Да и аз го прочетох преди малко и ми се сви душата, но се надявам да не е истина Hands Pray Hands Pray Hands Pray
Цитат
По сообщению издания Хюрриет Кыванч Татлытуг, который вместе с женой находился в домике в Кемербургазе, накануне почувствовал себя плохо и отправился в ближайшую больницу для проверки. Как сообщают журналисты актер госпитализирован с подозрением на коронавирус

Направо ми се скапа денят ...

# 179
Привет Hug
Фенче Kissing Heart и на мен тотално ми се скапа настроението Worried
Сестра му Мелиса е потвърдила, че е в болница.........
Дано не е нищо сериозно и скоро да бъде добре!!!! Hands PrayHands PrayHands Pray
Диве, Пепи Hug благодаря за споделеното!

Преди малко писа в ТТ
https://twitter.com/kivanctatlitug/status/1245269756598501376

Здравейте! Бяхме вкъщи с жена ми - 15 дена. Но заради мои оплаквания ме взеха под наблюдение в болница.
Моля ви не се притеснявайте! Добре съм и чакам резултатите от тестовете. Ще ви дам информация. Бъдете здрави!!

имаме и нова снимка!!! HeartHeartHeart

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 12:56 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт