Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 139
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Айре Heart Eyes благодаря ти! Kiss Ох, олекна ми ... Дано всичко е наред и дано теста да е отрицателен! Hands Pray Hands Pray Hands Pray
Сега ще чакаме добри новини от него! Бог да ни го пази! Heart

В Турция всички са в СМ , мислят за него и му пожелават да е здрав! Heart

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 12:38 от queen_fenka

# 181
Дружки, здравейте!

Благодаря ви на всички за споделеното! 🌺

Айре 🥰 , Фенче 🥰 ,
На мен също ми се сви сърцето... 🥺🥺🥺
Моля се да не е нищо сериозно!!! Моля се да бъде жив и здрав и много силен! 🙏🙏🙏 Ох, наистина дано всичко е наред и да му няма нищо на патрона. ❤🙏❤

Сега не мога да мисля за нищо друго освен за това. Дано скоро имаме новини!
А тази снимка от днес ли е? Изглежда много добре. 🥰

# 182
Ире Heart Eyes И аз като теб, не мога да мисля за нищо друго днес ...
Снимката пишат, че е от болницата Thinking Надявам се да получим бързо добри новини, той не е кой да е и ще се погрижат за него качествено, в това ми е надеждата. Иначе изглежда много добре, да. Дано да е все така! Heart

# 183
  • гр. Върбица обл. Шумен
Момичета, потресена съм... Място не мога да си намеря... И по българската телевизия  са коментирали случая с Къванч. Моля се да е някакъв грип или обикновена настинка, а ако е това, за което се говори, да е в начален стадий. Как можа точно на него да се случи (ако се е случило)?! Толкова гадове има в света... Няма справедливост и това е... Не мога да го понеса, защото няма как да помогна и това ме "убива". Съжалявам, че съм толкова емпатична, но наистина съм в потрес. Дано да има добри новини! Изпращам на него и на вас цялата си позитивна енергия и дано всичко да се нареди, както ние и целият свят желаем.

Хубавецът ми той...

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 14:07 от Екатерина Кузманова

# 184
Добър ден мили момичета.....HugHugHug

С цялата си душа и сърце се моля за нашето момче Hands PrayHands PrayHands Pray

Силен е и духом и тялом и не се съмнявам ,че ще се справи дори с вируса.Вярвам  и ,че при  първа възможност ще ни уведоми за състоянието си.
      Фенче:heart: и аз страшно много го бичам , но позволи ми да споделя ,че ако не е в роля /а той не е  ако е от болницата / не изглежда много добре.Отслабнал е и погледът му е ......Боже Hands PrayHands PrayHands Pray пази ни го!!!!!

Не пиша но ви мисля и се моля за вас.Заета  и по стечение на обстоятелствата съм на работа. Пазя се но единствено Бог може да ни опази!

Бъдете здрави вие и вашите близки и нека Бог ви пази и помага!

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 14:08 от sebilMM

# 185
Катее Hug Hands Pray
Фенче Kissing Heart, Ире Kissing Heart и аз не мога да мисля за нищо друго Worried
на снимката е леко блед и умърлушен.....Disappointed Relieved
Дано да мине бързо и Господ да ни го пази!! Hands Pray Flowers Four Leaf Clover
Себи, благодаря ти мила! Flowers Rose Hug
И ти се пази, бъди здрава/знам каква е работата ти/ и минавай пак!

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 14:37 от Airra

# 186
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре, и на мен не ми изглежда много добре. Слаб е и очите му са широко отворени, а обикновено е с леко присвити такива. Бузите му са хлътнали и наистина е умърлушен. Дано да е от снимката.

# 187
Айре, и на мен не ми изглежда много добре. Слаб е и очите му са широко отворени, а обикновено е с леко присвити такива. Бузите му са хлътнали и наистина е умърлушен. Дано да е от снимката.
дай да се настроим позитивно......!!!! Heart Flowers Four Leaf Clover
снимката зависи и от светлината ...а и е в болница все пак...

# 188
Всички се молим за Къванч! А и не само ние тук, милионите му фенове по света също. Очакваме добри новини- молим се, вярваме и се надяваме! 🙏❤🙏

# 189
Момичета, потресена съм 😢😢😢
Силно вярвам, че е просто настинка или нещо подобно. Вярвам, че цялата положителна енергия насочена към него ще му дава сили.
Добре, че е писал. А на снимката ми изглежда нормално за човек, който  в момента е в болница. Не ми се струва нормално обаче точно в този момент да го притесняват😡 Не ми изглежда и отслабнал, това мисля, че го коментирахме още при снимките на Мави.
Не мога да мисля за нищо друго 😣😣😣
Ще чакаме добри новини 😍

# 190
Себи Heart Eyes на мен наистина така ми изглежда, да, вижда се, че иска да се усмихне, но не му е много добре, за това има такъв поглед.Не е по-слаб от обикновено, не се панирайте - Кате Hug Може да е и от снимката, ще видим .Убедена съм, че всичко ще е наред с него Heart Толкова любов му изпращат от цял свят феновете, и всички вярват, че Киво ще е добре, вярвайте и вие, той е млад и здрав мъж, ще се справи с всичко! Но, все пак се надявам, че просто е настинал, няма от къде да хване вируса, нали Мерих не е болен.
Айре Heart Eyes  Ире Heart Eyes Пепи Heart Eyes точно така! Всичко ще е наред, само това мислете! Hands Plus1

# 191
  • гр. Върбица обл. Шумен
Оказва се, че снимката (вероятно) е стара...

Скрит текст:
Не мога да работя... жестоко се фиксирах и съм нетрудоспособна.

# 192
Следя този аркадаш в ИГ, който сложи това в сторито си.....

рускините са превели, че пише, че се е видял с Къванч сутринта и той бил добре......

Кате, да и аз така прочетох, че била новосподелена снимката....
Ире, Пепи, Фенче Kissing HeartHugHands Pray

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 19:05 от Airra

# 193
Да, момичета,
нека запазим вярата и позтивизма ни! Къванч ще е добре, усещам го! ❤🙏❤
Аз следя ви следя, дружки, в очакване на добрата вест. 🥰

# 194
Има новини от Къванч !!!

тестът му за Ковид 19 бил отрицателен. Имал пневмония, кашлица и треска.

лечението ще продължи, както преценят. Пожелава на всички болни от Ковид 19 оздравяване, моли се за това. Той е добре, благодари за вниманието.
https://twitter.com/kivanctatlitug

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 19:58 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт