Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • гр. Върбица обл. Шумен
Благодаря, Айре! Супер новина, но ще се успокоя, когато излезе от болницата.

Скрит текст:
За да се разсея, реших да подготвя материали за осмокласниците и без да се усетя, вместо да напиша Клаудио (Монтеверди), съм написала Къванч. Луда работа...

Ох, да се "взема в ръце", че работа ме чака...

# 196
Айре Heart Eyes  Слава богу!   От къде пък я е пипнал тази пневмония ??? Но, важното е, че не е коронавирус. Сега ще трябва да се пази още повече , така, че няма да го видим още дълго Cry Но, само да е жив и здрав, друго не е важно!
Ире Heart Eyes дочакахме я , джанъм хубавата новина. Олекна ми ...
Кате Hug

# 197
Айре 🥰 ,
Милата ни вестителка! 😘😘 Много ти благодаря!!!
Фенче 🥰 ,
Дааа, най- после малко спокойствие. Все още не съм много успокоена, но ми олекна, че не е короната...
Пневмонията също не е цвете за мирисане, но вярвам, че лекарите ще се погрижат много, ама много добре за него!!! Чакаме в най- скоро време да бъде напълно здрав. 🙏🙏🙏

Кате 🥰

# 198
Супер новина Satisfied Супееер
Колкото иска нека да отсъства, само да е здрав. Все някога ще почне да снима, ще го видим, а имаме толкова много неща да си гледаме все пак.
Денят започна зле, но накрая всичко си дойде на място.

# 199
има туит и от Башак

Зарадвахме се от новината, която получихме в последния момент, даже бяхме доволни от пневмония, но много съжалявам за 63-та души, които загинаха днес, и за новите 2148 случая. Огънят гори там, където е паднал. Нека Аллах да даде сила и търпение на тези, които ги обичат. Почивайте в мир.
🙏🏻 Пожелавам спешно изцеление на болните.

Момичета Hug споделям коментарите ви!  Heart
И пневмонията не е шега работа, дано бързо оздравее и да се пази повече!!! Heart Hands Pray

спокойна вечер!!!

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 21:46 от Airra

# 200
Сладурки, сега попаднах на този превод, според който излиза, че Киво не е постъпил днес в болница, а ние чакаме нещо от Башак Защото аз останах с впечатление, че са го приели тази сутрин Thinking
Цитат
В больнице, куда я попал с жалобой на высокую температуру и кашель, в результате обследований было обнаружено воспаление в небольшом участке моего легкого. Я был под наблюдением и проходил лечение в соответствии с поставленным диагнозом
Сегодня я узнал, что мой результат теста Covid-19 был отрицательным.
Цитат
В болницата, където отидох с оплаквания от висока температура и кашлица, в резултат на прегледа беше открито възпаление в малък участък от белия ми дроб. Бях под наблюдение и лекуван в съответствие с поставената ми диагноза.
Днес разбрах, че резултатът ми от теста за Covid-19 е отрицателен.
Значи момчето ни вече го лекуват, бързо да минава! Hands Pray
Ире Heart Eyes Пепи Heart Eyes Айре Heart Eyes чок шукюр! Вече можем да си отдъхнем ...
Айре Heart Eyes благодаря! Представям си какво са изживели и Башак и близките му, щом аз се побърках И ние се зарадвахме, че е само пневмония, колкото и да е гадно и това, до къде се стигна само ...

Малеее, там наистина е страшно, много бързо се развива , дано не стигнат цифрите в Италия и Испания Hands Pray
Лека вечер, дружки!

# 201
От все сърце се радвам за Киво.
Скорошно оздравяване и дано е далеч от болните с  короната в болницата.
Башак ,сигурна съм е била в ада днес докато чуе резултата.И на нея много сила и божия благословия.

Ще си легна успокоена.

# 202
Себи Heart Eyes Пази се и бъди здрава! Heart
От Тугай Heart Eyes

Има и продължение на превода, който ви постнах.
Цитат
После окончательных анализов, которые будут проведены завтра, в случае необходимости, назначат дальнейшее лечение и наблюдение.
Я желаю исцеления всем пациентам, особенно тем, кто борется с Covid-19. Наши молитвы с вами. Я в порядке ... Спасибо за внимание ..."

След окончателните изследвания, които ще се проведат утре, в случай на необходимост ще ми назначат по-нататъшно лечение и наблюдение.
Желая излекуване на всички пациенти, особено на тези, борещи се с Covid-19. Нашите молитви са с вас. Аз съм добре. Благодаря ви за вниманието ...
Бързо да оздравява красотичката ни ! Heart

# 203
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за постовете, за преводите и за споделеното!!!
Много драматичен 1-ви април. Вече и първи април не е първоаприлски.
Като станах по обед мм ми каза новината за Къванч от бг страниците.
Скарах му се, че ми е писнало от такива тъпи майтапи.
Иначе си го мислех, и снощи не случайно написах, че не искам Къванч  да се появява.
Очаквах да е здрав и по по-друг начин да покаже колко сериозно е положението.
Дали е корона, дали е пневмония, или ... имам съмнения вече във всеки и във всичко.
От къде дойде тази пневмония като си стоиш в къщи.
Каквото и да е. Да минава!!! Но от сега нататък да се внимава
с това качване и сваляне на килограми.
Стига с този стрес, с дизита, филми, рейтинги, дела, мела,  ...

Скрит текст:
Снощи имаше линк в темата за имунизациите за туберкулоза.
Прочетох го, но го забравих. Днес обаче ми го припомниха по телефона, по скайпа, ...
че генералът бил казал, че всички българи били имунизирани против туберкулоза ,
а холандците не  ... Подпалих направо. Ама как всички и кои всички.
За този, който съм раждала в БГ и още за няколко набора се оказа,
че няма всичките имунизации, а само за едно или две,
защото здравното министерство тогава решило ...
Разбра се след години, защото имало доста младежи заболяли и се сетили  ...
И така на 25 години вече в Холандия, с много кореспонденции с БГ,
на "детето" поставиха тук всички бебешките имунизации, включително и за туберкулоза.
Наложи ми се даже да правя преводи на всичките тези болести и ваксини,
защото наименованията им тук не са на латински.
Честно ви казвам уморих се от това в БГ така, ама за при вас даваха, казаха, ... така,
а ти говориш инака. Ох, аман от осведомления.
Колкото и да не бях съгласна в началото с груповия имунитет,
се оказва, че на практика в целия свят това е положението и всички правят едно и също.
Няма достатъчно тестове, няма достатъчно легла в интензивните, няма ваксина.
Учим се, не само дистанционно, а в движение на принципа проба - грешка.
Днес излязох и съм доволна. Навън нито кашлям, нито кихам.
Купих си и тоник, защото съдържал хинин. Утре пък ще изляза за джин.
Младата аптекарка в края на декември беше в напреднала бременност
и днес я виждам, че вече е родила - момиченце, и е на работа. Много ѝ се зарадвах.
Онлине)) ми каза, че чела за един дето му било много зле с кашлица и задух.
Закарали го, тествали го, и се оказало - паник атака.
Хайде стига, че сигурно съм ви омръзнала.

Лекинка!!!

# 204
Привет дружки!

Диве Hug Hands V Себи Kissing Heart

Фенче Kissing Heart, напълно логично е , Къванч да е от няколко дена в тази болница.
Днес ще му излезят другите резултати.....
не ми е особено спокойно за него Rolling Eyes
Дано бързо да оздравява!!!
Болницата е частна, това е сайта й:
https://www.livhospital.com/liv-hastaneleri/liv-hospital-ulus

А сутринта, като си отворих ТТ- видях, че Башак е харесала коментара, който написах към поста й....ами зарадвах се! Hearts

Дано днес имаме добри новини!!
Лек ден! Hug

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 10:37 от Airra

# 205
Привет, дружки! Hug

Диве Hug благодаря за споделеното! Heart А, така вече ми харесваш. Наистина няма защо да преживяваме толкова, каквото има да става, ще стане, каквото и да правим. Важното е да спазваме необходимите мерки и това е, нищо не зависи от нас, единствено само може да си докараме нервен срив.Поздрави на Онлайн! Има и вирусна пневмония, нищо чудно да е прихванал такава и Къванч Thinking
А това "Стига с този стрес, с дизита, филми, рейтинги, дела, мела,  ..." не го разбрах ... че то това му е живота, как да спре ? Само да оцелеем от този ужас и пак ще си го гледаме в нови проекти, не приемам друго. Та той има толкова много още да даде на хората Heart

Айре Heart Eyes благодаря! Heart
Ами не знам колко е логично, Киво каза, че 15 дни са си били вкъщи, може на него да му е бил направен онзи бърз тест, за който не се чака с дни. Но, няма значение, важното е бързо да го излекуват
Радвам се, че Башак е харесала коментара ти в ТТ. Тя има нужда от поддръжка в този момент, представям си какво е изживяла горката.
Дано получим хубави новини, да!
За повдигане на настроението, откъс от любимия сериал Grinning

Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 12:35 от queen_fenka

# 206
Фенче Kissing Heart За първата част на поста ти! Hands Plus1
Така е- Къванч живее и е отдаден на професията си....само да е жив и здрав Hands Pray, ще го гледаме в новите му роли, които знаем как играе с цялото си сърце !!!

Не сме на ясно какви тестове са му правени, та още не мога да се успокоя, надявам се Къванч или Башак-да споделят на къде вървят нещата......
И двамата имат страхотна подкрепа в СМ Hands Clap....може да погледнете в ТТ и в ИГ на Башак.

......................
Туба и Къванч - в Бахрейн-2009

# 207

Привет и от мен Айре,Фенче,Диве HugHugHug
То и из не мога да си отдъхна напълно,докато не кажат ,че е отхвърлена диагнозата за зараза с COVID-19 с тест от гърлен секрет и то повторен.
     Както и да е , нали решихме да сме позитивни.Доста са и излекуваните ,за които незнайно защо по- малко се говори , а трябва.
    Киво е здраво и силно момче и ще се справи дори и да има корона,не тази гадната , а друга с която  да го коронясаме ние  за оздравяването му.

Айре , чудесно е че Башак ти е отговорила.И тя милата сега има нужда от подкрепа и здраве естествено.

# 208
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и подкрепата!!!

За това "стига с ... дизита, мизита ..." имах предвид,
да не ги мисли сега! Къванч, защото отслабват имунната система.
Кога свърши Сблъсък? - Няма и една година.
А за годината, която снима от мача със Саръйер до финала,
пак беше с много променена външност.
И след това за последните 10 месеца пак се преобрази няколко пъти.
Ами слаб е на последните реклами. Тези натоварвания се отразяват.
Да мине короната, да оцелеем. След това  светът ще е друг.
Тогава и нови филми и дизита ще се снимат за тази война.
И Къванч ще участва!!! Сега се пише сценария още. 
Знам, че ще се справи Къванч с тази пневмония,
но ако не се натоварва толкова, можеше да я пропусне.

Днес се чувствам по-добре. Сигурно ще е от тоника.
И  си харесах  в нета това >>>

Скрит текст:
И тази нова песен от Испания - "Ще устоим" >>>
https://youtu.be/hl3B4Ql8RtQ

Бъдете здрави!!!
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 209
Привет момичета ❤
Благодаря Ви за всичко споделено споделено.
Вярвам, че всичко ще бъде наред 😍
Преди малко гледах по телевизията един от лекарите от експертния съвет. Много ми хареса как говореше. Фени и той като теб:Каквото има да става ще стане, но всеки може да помогне с нещо, дори и да си стои вкъщи пак е нещо. Аз днес за пръв път излязох от две седмици, само за да платя сметките. Поне от сутринта изгря едно чудесно слънце и деня изглежда много по различен. За вчера не искам да си спомням.
Айра и аз видях, че Къванч и Башак имат огромна подкрепа в ИГ. Не разбрах, защото си превеждам с гугъл, Къванч вчера е бил в световния ТТ ли? До колкото разбирам , това означава, че неговото име е най-споменаваното в света,  ли ?
Това всъщност няма никакво значение, сигурна съм, че  Къванч и Башак са получили цялата положителна енергия и любов, която хората им изпратиха.
Пазете се и бъдете здрави 😘
Хайде, след малко почва КГ❤
Лека...

Общи условия

Активация на акаунт