Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 153
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, здравейте!

Най- искрено благодаря на всички ви за споделеното! 🌺❤

Аз днес нещо съм бая умърлушена. Много тревожно ми беше вчера за Къванч, това чакане... Много се радвам и съм истински благодарна, че не е короната! 🙏 Разбирайки за пневмонията, не се успокоих. Моля се по- бързо да се оправя и усещам със сърцето си, че в най- скоро време ще бъде напълно здрав. Ще си почива, ще се възстанови и ще стане още по- силен от преди, пълен с нови сили. А Башак ще се грижи чудесно за него. ❤ Това ще стане, знам. 🙏
А милата Башак какво ли е преживяла,представям си колко тежко й е било... 🥺 Но ще се държат, защото и това ще мине.

Айре 🥰 ,
Как няма да се зарадваш на харесването за коментара... 💋

Дружки, желая ви приятна вечер!
#вярвайте
#бъдете здрави

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 21:02 от Irinak

# 211
Диве Hug, разбирам какво имаш впредвид...и аз съм съгласна с теб.... да се грижи повече за себе си!
на снимките за Мави беше слаб, но на последните снимки, на които беше с Башак и компания си е ОК
Скрит текст:

Благодаря за песента!!

Пепи Hug, пропуснала съм, че е бил в световния ТТ тренд Wink
означава, че хаштага с името му е споделен най-много пъти в световен мащаб, да!
Ире Kissing Heart, аз май те усетих, че не си на кеф днес......
за това, което си написала....така трябва да бъде!!! Flowers Four Leaf Clover
аз имам още 2 лайка от Башак, преди...ами кефя им се!! Grinning
Себии! KissHands Plus1

лека вечер Blush
Благодаря ви, че сте тук за да се подкрепяме и да бъдем по наш си начин близо до Къванч! Hearts

Пепи, това е видеото, което си искала да споделиш Blush оригинално е!!
https://www.facebook.com/100000513903906/videos/3419242584769505/

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 21:31 от Airra

# 212
Айре, Себи, Диве, Пепи Heart Eyes Hug благодаря ви, дружки за споделеното! Kiss Flowers Bouquet
Диве Hug и аз така си помислих, благодаря! Едва ли точно сега на Киво му е до дизита, споко. Да, трябва да се пази повече. Но, няма как да спре да се раздава, това му е в кръвта, а и нали именно заради това го обичаме всички ние Heart Благодаря за песента, хареса ми! Ще устоим! Hands Plus1
Ще оздравее нашето момче , не се съмнявам. Дано КБТ споделят отново хубави новини, толкова много хора преживяват заради Киво и го мислят. На такъв човек, който е готов да помогне на цели 1000 семейства да оцелеят в тази ужасна криза, не би трябвало да му се случи нищо лошо, нали стореното добро се връщало, така казват ... а той не помага за първи път, нищо, че не го огласява. Той и сега не го направи, този Халук сподели.  Бог ще ни го пази Hands Pray

Ире Heart Eyes  точно така, мила Hands Plus1 Hands Punch
Ани Heart Eyes Kiss
Айре Heart Eyes Kiss Hands Plus1

Лека вечер и от мен, благодаря ви и аз, че сме заедно и взаимно се подкрепяме! Heart

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 22:03 от queen_fenka

# 213

Ще оздравее нашето момче , не се съмнявам. Дано КБТ споделят отново хубави новини, толкова много хора преживяват заради Киво и го мислят. На такъв човек, който е готов да помогне на цели 1000 семейства да оцелеят в тази ужасна криза, не би трябвало да му се случи нищо лошо, нали стореното добро се връщало, така казват ... а той не помага за първи път, нищо, че не го огласява. Той и сега не го направи, този Халук сподели.  Бог ще ни го пази Hands Pray
HeartHands VHands Pray
Аничка!! Hug
за съжаление, постът ти е бил докладван и изтрит Persevere

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 23:08 от Airra

# 214
Айре Heart EyesKissing Heart, аз, като не много опитна тук, не разбрах какво лошо имаше в поста ми..., но, нейсе.

Бъдете здрави, милички Heart Eyes!

# 215
Момичета, добро утро!

Айре Heart Eyes , Фенче Heart Eyes , Ани Heart Eyes ,
благодаря за споделеното, милички! Heart Flowers Hibiscus

А какво лошо имаше в поста на Ани Heart Eyes , че са го изтрили? Confused И не разбирам защо някой е докладвал...
Бъди здрава и ти, мила Ани Heart!

Айре Heart Eyes ,
Ммм, тази Кивова снимка, която си споделила, е много, ама много хубава. Очите ми останаха в нея.

Фенче Heart Eyes ,
А зимната снимка на КБТ ми е една от любимите техни. Никога няма да ми писне Къванч с визията на Сеит, но тази в Русия. Heart Eyes

Скрит текст:
Днес започнах деня си рано и няма да се оставя на негативните мисли. Знам, че всичко ще бъде прекрасно, както с КБТ, така и с всички нас! Heart

Дали Къванч ще ни информира, когато излезе от болницата?! Дано, аз силно се надявам.

Желая ви много хубав ден, изпълнен с
вяра, надежда и търпение. Heart

#бъдетездрави

# 216
Привет!!

Ани Kissing Heart, нищо лошо нямаше в поста ти, но са го докладвали, че не е по темата......
И ти бъди здрава и идвай пак!!!!
Ире Kissing Heart, така тe искам! Blush
много се надявам да получим още новини за състоянието му!
снимката е от рекламите на Къванч за Yedigun

оххх сутринта излезе това видео и помислих, че е ново, но се оказа от 18.01, след РД на Бурджу/жената на Джем/
Hearts

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 10:36 от Airra

# 217
Привет, сладурки! Hug

Аничка Heart Eyes съжалявам, че са ти изтрили поста, но ние поне успяхме да го прочетем, благодаря ти! Heart
Ире Heart Eyes точно така, мило, всичко ще е наред! Hands Plus1 Heart
Обожавам го Киво като Сеит с перчемчето от първите серии, безсрамно красив е И на мен тази и още една снимка на КБТ са ми любими. Айрето знае коя е другата, не мога да я намеря сега.
Благодаря за кафенцето!
Айре Heart Eyes благодаря и на теб за всичко!
И аз се надявам!
Тук някакъв говори за състоянието на Киво, ама като нищо не вдяваме
https://www.youtube.com/watch?v=4guyGudJYK8&feature=youtu.be … U5aCPuJxB22ck0UZ8

Хубав ден, бъдете здрави! Heart
Поздрав!

# 218
Фенче Kissing Heart, тоя май беше някакво плямпало, не вярвам да е казал нещо, което не знаем...иначе щеше да излезе като новина.
ето ти любимата снимка Stuck Out Tongue Winking Eye

Канал Д ще повтарят за мнайсти път ЗП, класиката си е класика!!!! Heartpulse
https://twitter.com/KanalD/status/1246010338769846273

днес има слънце, най после!!

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 14:42 от Airra

# 219
Айре Heart Eyes цена нямаш, джанъм беним!
Много, ама много ми е любима! Heart

Няма никакви новини ...
Харесах си много този колаж

Правилно, нека повтарят класиката в жанра Hands Plus1
На мен нещо ми е домъчняло за сладкия Халил Heart

Тази сцена ми е от любимите Heart

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 17:16 от queen_fenka

# 220

Айре 🥰 , Фенче 🥰 ,
Радвам се, че сме на линия! 💕
Всички чакаме изписването на Къванч- скоро ще е! 🙏
Ммм, тази снимка на двамата и на мен много ми харесва. От времето на Джес, нали? И Джесур си бешеее супер готин, тази роля отново беше различна. А местността, в която снимаха, е уникална. 🥰

Нека си повтарят ЗП- истинска класика!!!
То и без това сега няма какво да гледат комшиите...

Желая ви много хубав остатък от деня! 💞

# 221
Аз се изкефих на сутрешното клипче, а вие двечките не го отразихте много...... получавате
 мъмрене Stuck Out Tongue Winking EyeLaughing
Много ми харесва Башак с бялата шапка и чупливата коса! Heart Exl

Фенче Kissing Heart. страхотна сцена, когато Халил се срещна с майка си...и каква игра, машалла!!
Ире Kissing Heart, да по Джесурско време е,  а Джес си беше многоо готин!!!!! Hearts

рускините са направили колаж с любимите му храни Grinning
мантъ, супа тархана, кебап, сърми.....

ммм красота!!! Heart Eyes

лека веечер!! Hug
................
майката на Берк Ерчер е постнала тая снимка-2014 г.
с пожелание за бързо оздравяване!

......................
Башак е споделила това видео в ИГ си като благодари на здравните специалисти.
"Добре, че ви има!"
https://www.instagram.com/p/B-hwLBApBhe/

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 20:46 от Airra

# 222
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Айре, хубави са усмивките на Къванч!!!

Тази вечер съм без серия.
От многото сценарии, които изчетох днес,
само това запомних >>>

Скрит текст:
Три малки ... си говорят и едното пита -
"Чува ли се нещо по въпроса, докога ще си мием ръцете?"

Лекинка!!!

# 223
Привет момичета 😍
Днес два пъти писах и двата пъти някъде ми изчезнаха коментарите 😣
Трети път за късмет 🤣
Айра, а аз вчера не "отразих" лайка от Башак, съжалявам. Ама с право си се зарадвала И наистина Башак е много хубава на клипчето от сутринта, бялото много и отива. 👌
На мен най-любими са ми техните снимки от 2015г., които Башак е качила за рождения ден на Къванч в нейния ИГ профил. Но сега няма да ги търся, че точно заради снимки ми изчезнаха предишните коментари 🙄
Гледахте ли днес серията на КГ? Сцената с Гюлтен ми е една от любимите .Какво игра прави Къванч !За части от секундата се променя и погледа му, и изражението на лицето. Другата седмица предстоят още вълнуващи.
Не очаквам скоро снимка или видео от Къванч. Това няма никакво значение, важното е да оздравее напълно и да се възстанови, защото както Фени писа има още много да даде на хората. От онзи ден си мисля върху думите на Башак, че за се зарадвали, че е пневмония, а не коронавирус, как всички малко или много си пренареждаме приоритетите и колко незначителни изглеждат някои наши тревоги от преди 2-3 седмици.
Лека , момичета. Пазете се и бъдете здрави.
Поне от вчера има слънце и деня изглежда малко по-красив. Пролетта настъпва и нищо не може да я спре, природата се възражда, надявам се скоро всичко да свърши и да се радваме на пролетта и лятото.
Една красота за разкош ❤

# 224
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Heart
Много хубава снимка е споделила майката на Берк .
Да, нали ? Талант Heart
Още една любима сцена.

Диве Hug страхотни кивчета, благодаря! Kiss
Пепи Heart Eyes в днешната серия Гюлтенката както винаги ме извади от обувките, заблудената овца  Не било любов, видиш ли Rage Не зная как Кузей и прости после, честно. И Киво и Зерин я изиграха невероятно тази сцена! Hands Plus1
Скрит текст:
Видя ли какво са решили тъпоумниците от министерството и синдикатите ? Бясна съм!
Лека!

Общи условия

Активация на акаунт