Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 157
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Привет отново, милички! Как сте ?
Пепи Heart Eyes браво! Много хубави китки.
Аз пък днес цял следобед си гледах Бохемска Рапсодия, Айрето Heart Eyes ми го намери със субки с ХД качество  ... много добре ми дойде филма, зареди ме както винаги тази неземна музика Heart Благодаря, джанъм още веднъж! Kiss Оздравявай по-бързо!
Поздрав и за вас! Kiss

А Киво ако си е вкъщи означава, че е добре, супер! Flowers Four Leaf Clover
Кате Hug, отпуска имам, но ще видим какво ще решат умниците, щом и на диференцираното ни посегнаха  ... Карай, все ще се оправим някак.
Ире Heart Eyes благодаря, радвам се, че ти е едно от любимите занимания писането тук Heart
Гости Hug благодаря! Вярваме, как не Hands Plus1

# 241

Цитат
Как сообщает издание Hürriyet, Кыванч Татлытуг продолжает лечение дома. Актёр недавно был госпитализирован с подозрением на коронавирус, но результат теста оказался отрицательным, к чему обрадовались его поклонники. Актёр, у которого была обнаружена пневмония, продолжает лечение и карантин в своем доме в Кемербургазе. Самой большой поддержкой актёра, которая следует указаниям врачей, является его жена Башак Дизер. Башак, которая лично заботится о здоровье Кыванча, также сама лично готовит еду для него.

Пепи HugHands Ok Hand
Фенче Kissing Heart Blush Kiss

# 242
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте,милички.
Желая на Киво бързо оздравяване и възстановяване!!!
И на вас,бъдете здрави!
Скептични са дойчовците,много,научните им лаборатории набират доброволци за да пробват лекарства,засега няма,дано скоро намерят!
Айре,благодаря ти,нос този контакт не мога да се оправя.
От дейлимоушъна гледам.Много ми липсва Саръйер,днес вали в Истанбул.
В един такъв дъждовен ден и аз открих къщата от Ашкъмемну.
Хубаво е че ще го повтарят...
Откога точно,аз докато се прибера...
Пазете се,мили мои!

# 243
  • гр. Върбица обл. Шумен
Пак привет!  Фенче,

Скрит текст:
при нас диференцираното заплащане се получава в началото на учебната година и се отнася за работата на колегията през изминалата такава - член на комисията съм. Вашето защо сега ви го дават? Пък и да е така, както казваш, това е би бил един показател в оценъчната карта (дистанционното обучение, което не е приключило) и защо го включват, не знам. Изглежда като наказание. Има много други показатели от изпълнението на дейностите, по които би следвало да си оценена, макар и с по-малка сума от тези, които са работили дистанционно. Не разбирам, защо...

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 22:06 от Екатерина Кузманова

# 244
Айре Heart Eyes благодаря! Heart Очаквах да уведомят феновете, ама  здраве. Така са решили, добре.
Редемче Hug бъди здрава и ти!
Кате Hug
Скрит текст:
Не става дума сега да ни се дава диференцираното - на тристранката със синдикатите са обсъждали именно това -  да не получим диференцирано заплащане тази година, както и всякакви други бонуси. Диференцираното е структурна част от заплатата, докато ДМС се дава при наличието на икономии. Паричните награди също са регламентирани със закон. Все едно да не получаваш % прослужено време. А бе с една дума - най-брутално искат да ни бръкнат в бюджета на всички училища и ДГ, а уж беше гарантиран. Та,  ако не се преборят директорите, които са твърдо против и са решени да се борят до дупка, и ти и аз и всички учители няма да видим такова тази година. Нищо чудно и на заплатите да посегнат. Шефката ни спестява много простотии, но онзи ден беше бясна и го сподели с нас. Да сме подготвени за всичко, де Worried
Лекинка!

# 245
  • гр. Върбица обл. Шумен
Фенче, прочетох коментарите ви по темата, но явно не всичко съм разбрала. Благодаря за спойлера, малко ми се изясни ситуацията! Каквото дойде, ще го караме, само да сме живи и здрави. Ще чакаме...

# 246
Добро утро, дружки! Hug

Кате Hug Hands Plus1
Скрит текст:
Това е най-новото, чакаме инструкции
 За непедагогическия персонал, зает в училищата, както и за педагогическия и непедагогическия персонал в детските градини – да бъдат обмислени и приложени възможности за дейности по график за поддържане на хигиената в сградите, за консултации с родители, за подпомагане на други дейности в детската градината и в училището или в други области на дейност в населеното място. Да бъде споделен опит с Националното сдружение на общините за добри практики в различни градове по ангажирането на персонала.

Цитат

🆕💥 Башак Дизер заботится о своём супруге Кыванче Татлытуге!

По сообщению турецких СМИ, Кыванч Татлытуг на данный момент находится у себя дома в Кемербургазе и выполняет все предписания врачей, связанные с поставленной ему пневмонией. Состояние актёра не вызывает никаких опасений, Кыванч чувствует себя хорошо . Его супруга, Башак, осуществляет должный уход за актёром и сама готовит ему еду. Недавно в своей ИГ стори Башак выкладывала купленные ею продукты для приготовления пищи супругу.

Поклонники несказанно рады такому развитию событий и желают скорейшего выздоровления любимому актёру.❤😍❤

Айре Heart Eyes ти беше споделила какво е поръчвала, явно по този начин е казала на феновете, че вече си е вкъщи Киво, ама като не разбираме какво пише Grinning
Това не мога да не го споделя
https://plovdivmedia.bg/150713.html?fbclid=IwAR2Df-iXYmfv2JP_vaa … MoWm-ggQ.facebook
Хубав ден, момичета, бъдете здрави! Hug

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 10:39 от queen_fenka

# 247
Привет! Coffee Flowers Blossom

Фенче Kissing Heart да, бях споделила.......Blush
а на снимките, доколкото виждам Башак благодари на тези, които са й доставили продуктите
Цитат
Очаквах да уведомят феновете, ама  здраве. Така са решили, добре.
аз пък не очаквах. Wink Къванч писа достатъчно в ТТ си - каза, че е добре, да не се притесняваме.
А и предполагам още не се е оправил на 100 %, че да пише пак в СМ.....
надявам се като вече е добре, да дадат знак със снимка или видео, но ще ги разбера и ако си мълчат.

олеле каква е тая простотия? JoyJoy
https://plovdivmedia.bg/150713.html?fbclid=IwAR2Df-iXYmfv2JP_vaa … MoWm-ggQ.facebook

Редеми Hug

това го бях направила преди няколко дена......

здрава и позитивна седмица!!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 11:17 от Airra

# 248
Привет, сладурки! 🦋

Зарадвах се, най- искрено се зарадвах, че Къванч си е у дома, защото това е добър знак. 😊 Башак ще се грижи за него и скоро ще се възстанови напълно. 😍 Трябваше да се усетим по покупките и но нейсе. 🤪

Айрее 😍,
Ммм, чудесен колаж- много ми хареса, благодаря! 🌺
За статията- наистина простотия. 🥴

Фенче 😍,
И аз очаквах да ни споделят за завръщането у дома, ноо важното е да е добре.
Благодаря и на двете с Айрето 🥰 за кафенцета, тъкмо са ми нужни сега. 💋💋

Иии да се почерпите от мен, защото с ММ празнуваме първата годишнина.

Желая ви много хубава нова седмица!
Бъдете здрави! 💕

# 249
Айре Heart Eyes благодаря за кафенцето и календара! Heart Надявам се, днес си по-добре! Kiss
Е, да де, това имах предвид, че по този начин Башак е дала знак на феновете Laughing а тя по принцип благодари на всички Heart
Иренце Heart Eyes да те поздравя и тук - Да сте живи и здрави, все така влюбени , щастливи и да остареете на една възглавница, както казват комшиите Heart 

Благодаря за почерпката! Kiss
Дано споделят някоя снимка заедно след пълното оздравяване на Киво Hands Pray

# 250
Ире Kissing Heart, здраве, любов, разбирателство-дългии години!!! Revolving Hearts

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
уж.....
аз си мечтая, Къванч като се оправи съвсем, да има клипчета с него и кучетата от двора Grinning

ЗП започна по канал Д
и е в Турския тренд

и нещо много готино!

Wink

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 14:27 от Airra

# 251
Айре 🥰 , Фенче 🥰 ,
От все сърце ви благодаря още веднъж!!! 💋❤💋❤ Бъдете здрави! 🙏

Аз не бих отказала ни снимка, ни видео. 😀 Нека се оправя по- бързо и ще ни ги даде и двете. 😎

За тренда не се учудвам, ако го пуснат по наш канал, пак ще го гледам. Винаги сюжетът ще бъде актуален. 😊

Благодаря, че ги сподели, Айре 🥰.
Гифчето колаж  е много хубаво! 🌺
Клипчето също, Фенче 🥰. 🌺

Скрит текст:
Айре 🥰,Още веднъж- оправяй се! 💋 И на мен днес ми е малко тегаво- едни планове имахме за този ден, но друго стана... но все пак съм благодарна, че сме живи и здрави и сме заедно, по- силнИ от всякога. 🥰

# 252
  • Плевен / София
Боже, такава мъка е без Али...Кузей е като изгубено дете, а Гюлтем ми идва да я хлопна по главата, дано спре да възхвалява Баръш...
Здравейте момичета,  бъдете здрави...

# 253
Ире Kissing Heart
Скрит текст:
ами това, което си написала е най-важното!
а ще си празнувате, по късно, като отмине лудницата!

да споделя за днешната серия......
Оххх горката Джемре, толкова е нещастна, че въобще не мисли, какви ги върши Worried
И Гюлтен е една бяла патица -вижда дъщеря си, че плачейки й казва, че ще се омъжва...обаче тя си подскача от радост Laughing
"Пред теб стои възможност като Баръш, Джемре!!"
А Ханданка като каза на Гюней, че отсега нататък ще разчита само на него, тотално го ощастливи Joy

заби й нож в сърцето.......Broken Heart

гифът вече половин час зарежда.....Weary

Гости HugHands Plus1

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 20:57 от Airra

# 254
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Ирка, да черпиш и за златна и за диамантена!!!
И да си призная мисля го Къванч.
Представям си, този динамичен човек да бъде спрян.
Сериозно си е, щом не се показва.

Дружки, нещо ми е много скършено днес.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 02:41 от * Diva *

Общи условия

Активация на акаунт