Фенче
, благодаря ти за превода!!!! 
и клипчето на твоята приятелка е красиво!!
и аз го видях това със сънищата:)))
хахах
в нета има много забавни неща във връзка с изолациятаспорт по време на карантина

https://twitter.com/TCabarti/status/1239950963168944129
и още

Кате
известията за нови отговори се получават като ......

Пепи
за настроение/наше
/ може да споделяш новоцъфналите ти цветя!!! 
ако си гледала КСШ само по бтв/там беше изрязан на някои места/ сега със суб. ще ти е много по-интересен!
Ире
оставащите серии на КГ ще ти дойдат много добре!! ако искаш споделяй повече и точно на коя серия си 
Диве, пазете се!!

по въпроса за груповия имунитет/от ФБ/>>
Това, което стана в Китай, стана не защото се ограждаха и т.н., а защото мнозина преболедуваха и вече няма кой да се разболява. Както бяха построили 14 болници, сега 11 ги закриха, защото няма кого да хоспитализират в тях.
В над 80% от случаите това преболедуване ще стане безсимптомно или с минимални симптоми - хрема, кашлица, общо неразположение. Когато се натрупа достатъчно неимунно население, тогава епидемията ще намалее или ще спре. Обикновено това става за около 2-3 месеца.
Към тази сутрин в света има 160 000 души с доказана коронавирусна инфекция с 6000 смъртни случая. Тази бройка за целия свят е нищо. По-малко от 4% смъртност, която е съсредоточена сред специфични възрастови групи.
Тези мерки, които се взимат, ще съсипат икономиката и няма да можем да се възстановим много години напред."
Доц. Мангъров, водещ инфекционист
нова/стара

спокоен ден!!

е постанала в спойлера, е вярно, кой знае... Аз вярвам, че ще победим тази ужасна зараза. Само дано е по- скоро! 

След малко ще изгледам епизода, в който Джемре открива Кузей след като той замина, преди да я освободят от затвора.Въобще не съм подозирала,че нещата ще стигнат до тук- Джемре в затвора. А подлецът Гюней разбра истината и си замълча. Той искаше Джемре да гние в затвора само и само да не се съберат с Кузей. Просто няма такъв егоизъм... Толкова съм разочарована от тази долна постъпка... И Кузей, попадайки в клопката на Гюней ,избяга, за да сапаси Джемре. А Гюней го накара да мисли, че той е спасил Джемре. Бори се със себе си страшно много Кузей, но не може да избяга от съдбата си. Ах, този Кузей! 

Преди Али, сега Шереф ще се опитва да отвори очите му, но едва когато със собствените си очи види в какво се е превърнал наистина Гюней, тогава ще се убеди, че той отдавна няма брат в негово лице. Дори и на Баръш не му е хрумвало това, което на Гюней ... Нали уж много обичал Джемре ? Глупости! Остави си я да гние в затвора ,само и само да не е с брат му ... Добре, че се появи Дениз, та я спаси, иначе горко и, щеше да си лежи много дълго невинна. Яд го беше, че не успя да е с нея, това му беше най- големия проблем на този 
Хубаво е клипчето на Мария, нали ? 

[/img][/img]
Лека вечер на всички. Пазете си и бъдете здрави.
)