Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 140
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • AMS

Мили, дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове, за преводите и за реакциите!!!
Ами като няма ново, ще сме на старите теми.
Най-обичам моментите, секундите, в които Къванч без думи ме кара да му вярвам.
Може би това е причината да харесвам кифчетата.
Фенче, благодаря специално за поста!!!
Ще се опитам да отговоря на въпросите >>>

Скрит текст:
Разбита се, че  се възмущавам на отрицателните герои, но забележи, че не ги обиждам.
Не че не мога, не че не се е случвало да давам примери, ако ме предизвикат.
Имам принцип - не пиша за тези герои, не слагам снимки, ...
Така изразявам отношението си и после не следя кариерата на артистите,
освен ако не се преплитат с тези които следя.
Не се интересувам нито от Буура, нито от Йит, нито от артиста в ролята на Джансъз.
Признавам ги и се радвам, ако ме опровергаят в следващи роли,
До сега например Йит, Онур, този в ролята на Ферхат от К/Г, ...  не са успели.  
В доста от дизитата отрицателните образи са толкова абсурдни,
че изобщо не ме остават да видя таланта на актьорите, камоли да разбирам героите.
Не е ми доставя  никакво удоволствие да ги обсъждам, да ги съжалявам, да ги оправдавам, ...
"Не успявам да схвана какво общо има Берен с нейната героиня, та се впрягаш,
когато някой  нарича Бихтер такава или онакава ? Какво общо има Къванч с неговия Бехлюл ?"
Ами първо не приемам, че Бихтер и Бехлюл са отрицателни образи.
Да, грешници са, но не са отрицателни за мен.
А какво общо имат с тях Берен и Къванч - ами почти нищо,
освен две години от живота им и славата за цял живот.
Това се оказва най-популярната точка в кариерата им.
Не случайно после следват проектите Фатмагюл и Кузей,
които потвърждават таланта им,  класата им и невинността им.
Никой сериал на Къванч и Берен не е просто един сериал минал и заминал за мен.  
А артистите в отрицателните образи, ако ги видя пак в такива в следващ проект,
изобщо губя всякакъв интерес, както се случи с Буура.
Обичам да разглеждам израстването на артистите от роля, в роля.
За това сравнявам страхливия Бехлюл със смелия Джесур.
За това сравнявам избухливия Кузей с улегналия Кадир.
Така ми е по-интересно, вместо да отделям внимание на отрицателните.
Колкото до продължение на ЗП, имах предвид, че Къванч не е удовлетворен от героя си,
та за това писах. Но за мен, едно своеобразно продължение е в образа на Джесур.
Иначе, като идея за ЗП - след доста години, когато вече доста от героите не са между живите,
Бюлент открива Бехлюл, или Бехлюл открива Бюлент,  и ...  
Или поне да видя в нов проект Батухан и Къванч би ми било интересно.
Извинявайте още веднъж за дългия пост!!!

# 466
Хелоуу!! Да пием неделното кафенце в темата! Blush

снощи ме хвана музата за превода на това видео>

- Осъзнавам, че се интересуваш от музика.
К:В САЩ, че заинтересувах от човек, който свиреше без инструменти.
мисля, че това е истинската музика.
Когато чуя някакъв ритъм- като тък, тък, тък, нещо такова.
ушите ми почват да търсят от къде идват звуците.
-Свириш ли на някакви инструменти?
К:Купих си пиано миналaта година.
Свирил съм на пиано преди.
Но ако ме питаш как свиря, мога само няколко различни пиеси. След това спрях, защото нямах време.
Сега като си купих пианото искам да свиря отново, тази година.
Освен това-електрическа китара. Искам да се науча. Купих си и двата инструмента.
-Харесваш ли турската музика? турските певци?
К: Обичам ги.
Имам много албуми на Таркан. Намирам го за много успешен.
Но музиката е нещо универсално. Аз слушам поп, арабеск, джаз, метал, рок.
Слушам това, което допада на слуха ми.
Харесвам Ахмет Кая, Ибрахим Татлъсес
И Металика/ Wink/ също слушам.
-Чувал съм те да пееш една песен на Ахмет Кая?
Добър ли е гласът ти?
К: Нали няма да ме караш да пея тук?
-Не, но бих те накарал да пееш в ЛА!-
К: Ахмет Кая има една песен, казва се Soyle , нея пях.
- Нека да видим клипа от мюзикъла ти.
Не знам как си пял там, но това е една от най-трудните роли, която те е развълнувала.
Трябва да е било страхотно да участваш в мюзикъл.
К: Да беше нещо различно, неочаквано.
-Ти си играл това само веднъж, нали?
К: Да, това беше специално шоу. Само веднъж беше на сцена.
-Пееш английски песни, танцуваш. Беше ли трудно?
К: Ти нямаш никакъв шанс да кажеш: "Може ли да го снимаме отново? Не ми хареса, да го направим наново."
Никакъв шанс. Сериозно.
Това е много различно място. това е мюзикъл от Бродуей. Гледа се най много по света. Аз имах шанса да опитам това чувство да играя с екип от Бродуей.
Беше значително преживяване.
-Как се чувстваше, преди да излезеш на сцената?
К: Много развълнуван!
Всъщност преди да излезя на сцената аз бях така: "О няма да го направя това"
"Може ли да ми дадете дрехите, искам да си ходя?"
-Беше се шашнал, нали?
К: и започна броенето-5 мин., 4, 3 мин.
Бъди готов, твой ред е!
Аз малко треперех, но бях развълнуван.
Казвам си-"няма да го направя, няма да мога."
И ме избутаха на сцената. Толкова хора те чакат.
И ми бяха дали песен, без репетиция с хор.
нямаше част с хор.
Как да ти го обясня? 2 страници и никакъв хор!
Разбира се я запомних, нямаше проблем. Е изцяло на английски е.
Мислех, че ще я забравя на сцената. Ужас.

Диве, много ми хареса споделеното в спойлера Hands Plus1
Фенче Kissing Heart за Киво Hands Plus1
иначе бонбони да искаш, пък и тия са здравословни, без захар Laughing

хубава неделя! Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 14:10 от Airra

# 467
Привет, неделно! 🦋

Благодаря за кафето, Айре 🥰! 🌺
И за превода на клипчето! Аз как така съм пропуснала, че Къванч е участвал в Бродуейски мюзикъл?! Може ли малко инфо кога точно е било това? Simple Smile) Ами браво на нашето момче, наистина има много хубав глас! 😻 Аз не знаех, че може да свири и на пияно. Леле, колко пропуски. 🥴

Фенче 🥰 ,
Благодаря и за твоите преводи! ❤ А Елиф от ЗП всъщност участвала ли е в други ТВ ими филмови проекти? Аз лично не съм я срещала, но не съм гледала много сериали.
В интервюто Къванч отново показва скромността си относно постигането на фигурата му за КГ. Нищо толкова не бил направил - да бе да! Какви мускули, какви плочки... Кузей си беше много, ама много готин. Особено в средата на втори сезон като обади прическата стана чуден! 😉

Много хубав кадър от ЗП. Simple Smile)

Желая ви страхотен неделен ден!

# 468
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Heart Това не го чуваме за пръв път, но така във видео си е друго.
Диве Hug благодаря за споделеното! Kiss Flowers Hibiscus Ама какъв дълъг пост си ми отделила, оценявам го, да знаеш Heart Да, аз те разбрах и по-рано, именно заради това подчертах, че не сме еднакви и това е чудесно. Аз не гледам много сериали и нагласата за актьорите ми е съвсем различна. Интересува ме единствено развитието на кариерата на Къванч. И по друго се различаваме - стига да не се обиждат самите актьори и потребители в темата, това, че някой плюе измислен образ, пък бил той и на Киво, на мен изобщо не ми пречи. Виж, ако някой си позволи да плювка по Къванч, с парцалите ще го изям Stuck Out Tongue Closed Eyes Та така ...
Много благодаря за прелестните кивчета! Flowers Rose
Ире Heart Eyes ще се опитам да ти намеря клипа, споделяли сме толкова много в стари теми, но сега с този бавен нет, който имам, лапито едва зарежда, за това и не успях да пиша до сега, не знам кога ще мога. Имаше и интервю преведено с Марк, където го питаха защо са се спрели именно на Къванч. Не си чела стари теми като Пепи Heart Eyes за това не знаеш доста неща. А сме ги въртели доста старите неща, когато е нямало нищо ново покрай патрона Satisfied Та сега е много подходящо отново да си ги припомним.
Прекрасен е на тази снимка Heart

Хубава неделя! Hug

# 469
Ире Kissing Heart, играл е в мюзикъла Grease , през 2010 г.
това е  най-дългото видео, което съм намерила и запазила
качеството е ужасно, но се чува пеенето.

а за пианото....
преди премиерата на Хайде сине, изненада изключително приятно феновете си с това изпълнение Heart

за Кузей......
Цитат
Нищо толкова не бил направил - да бе да! Какви мускули, какви плочки... Кузей си беше много, ама много готин.
освен плочки, мускули, фигура....и усвояването на бойното изкуство хич не е шега работа, а той беше огън или по-точно северна буря!!! Hands Muscle

Фенче Kissing Heart да, за музикалните му вкусове и предпочитания сме чували, но на мен ми хареса как описва вълненията си покрай спектакъла и колко се е притеснявал..... естествено разказано с типичния му шеговит маниер.
Тоя Марк в момента не мога да се сетя кой беше....та дано ти се подобри нета, да постнеш нещо интересно.
То покрай Къванч винаги може да се връщаме към най-различни интересни неща, важно е желанието.

бижуто ни Nature Sparkles

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 22:34 от Airra

# 470
Добро утро, дружки!
Айре Heart, така е. Благодаря , че си намерила клипчето от мюзикъла. Аз имам желание да споделям , но нямам възможност. А вие нарде сте ???
Хубав ден и успешна нова седмица!

# 471
Привет в понеделник, момичета!
Нека новата седмица бъде благоприятна за всички нас и ни носи много радост и усмивки! Hands Pray Heartpulse

Тъй като няма кафе ще споделя сега, аз не бих отказала по това време, а и по- късно дори, особено щом е от Джесур! Grinning

Айре Heart Eyes ,
Благодаря ти джанъм, че сподели това клипче. Kissing Heart Flowers Hibiscus Много ми беше интересно да го гледам. Гледайки го, се радвах адски много на нашия любимец. Ами че той има ли нещо, което да не може?! Бил е баскетболист, модел, актьор, участвал и в сериали, и във филми, участвал е в мюзикъл - пее, може да свири... Забравям нещо, моля допълнете! Heart Страхотен, е просто мъж мечта!
За Кузей - много точно си го написала! Heart Eyes

Наистина е бижу!!! Heart

Фенче Heart Eyes ,
Наистина много ти съчувствам - ужасно е да искаш да пишеш, а да не можеш. А и не само заради писането тук, кофти е да имаш проблем с техниката. :/ Дано всичко е наред в най- скоро време!!! Flowers Four Leaf Clover
Браво на Пепи, че е чела предишните теми, аз все още не съм стигнала до там. Уж сме в карантина и имаме много време, но да ви кажа, че на мен често се случва времето ми да е кът, интересно защо. Thinking
Да, супер е на тази снимка Къванч. Heart Eyes А Бихтер беше много красива булка. Blush

Пепи Heart Eyes ,
Бавно се чете "Името на розата", но ми е супер интересна. Намерих и сериала, дано и той ми хареса, но първо искам да прочета книгата, а после ще гледам. Според мен като цяло книгата винаги е много по- добра от адаптациите, които се правят по нея.

Желая ви хубав понеделник! Heart

# 472
Понеделнишки привет Hug

Фенче Kissing Heart, пак ли ти прави проблем лаптопа? Persevere

една карикатура, свързана с Перла Joy

запазената марка с Кузейския тел. Grinning

и едно гифче с Башак Heart

позитивна нова седмица!! Nature Low Brightness
дано пък ни донесе хубави изненади!! Flowers Four Leaf Clover

......
И Ирето Kissing Heart е наминала докато си пиша поста! Kiss
За Къванч-абсолютно, толкова много таланти и неща има, които му се отдават, да ни е жив и здрав! Hearts
Охх мога да допълня спортните му хобита, които хич не са малко! Blush
За старите теми.....на мен примерно рядко ми се приисква да се връщам назад....а и ти покрай нас научаваш минали неща, които припомняме, поради липса на нови .Wink

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Imdb

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 14:47 от Airra

# 473
Айре 🥰,
Благодаря за всичко споделено, мила! 💋🌺

Мммм, запазената марка на Кузей много ме кефи. Мисля, че Къванч я беше измислил, нали или се бъркам? 🤔
Много сладка Башачка. 😻 Очакваме си нещичко от нея, дано е скоро! 🙏
А за IMDB много де радвам всеки път, особено сега. Нито проект, нито реклама, нито изява - извънредно положение е, а той е на 5 място!!! 🤗🙏❤ А за Арас е ясно защо е на първо място. Само аз не съм изгледала филма му, може и да го направя тези дни...

Хубава вечер! 🌜

# 474
Айре Heart Eyes Ире Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Еха, Киво както винаги е в класацията, супер.
Оф, много тегава работа, едва успях да пусна на родителите задачките за тази седмица. Нета си е наред, Айре Heart Eyes щом само аз имам проблем с него, явно лаптопа сдава багажа ... ама да видим ... сега е малко по-добре от вчера и от сутринта, дано се оправи Hands Pray
Зейнепка както винаги ме дразни и в тази серия Laughing

Страхотен колаж на Роминка

# 475
Добър вечер  HugHeartHugHeart на всички.

Изведнъж тази вечер имах НУЖДА да видя Къванч.
Нямаше по бърз начин да започна в 19 ч. по DM   да гледам К/Г.

И какво видях.....РД на Кузей  на който баща му и приятели засяха горичката около гроба на АЛИ.

Толкова го обичам и харесвам този наш чаровник КТ , че мога да започна от никъде  нещо с него и да ме хване за сърцето.

Спокойна вечер !:heart:

# 476
Себи Heart Eyes е, много ти се израдвах, че си се отбила в темичката ни и не забравяш шекера ни Heart И аз имам нужда да го видя, ама на - не ще! Добре, че има какво да си гледаме с него. И си имаме толкова много стари снимки и гифчета, че ще ни стигнат сигурно за година напред. Е, да се надяваме, че все пак ще склони да ни зарадва най-сетне с нещо актуално.

Ирка Heart Eyes много правилен въпрос - Какво не умее да прави нашето момче Laughing Замислих се ... май само самолет не съм го виждала да пилотира и да играе волейбол Thinking Smiley
Дано това лято да има възможността да упражнява любимото си хоби

Лека вечер! Hug

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 08:12 от queen_fenka

# 477
  • AMS

Мили дружки, привет!!!
Благодаря за споделеното!!!
Минавам само за да пожелая лека да ви е нощта!!!
За Къванч новини до байрама - 24 май - малко трудно.

Изгледах новото дизи на AY / Керем Чатай/ по Нетфликс.
Хареса ми много.

Инанче корона дизито го зарязах окончателно
подари много кофти сценарй.

Скрит текст:

# 478
Добро утро, мили дружки! Hug

Диве Hug Kiss Голямо удоволствие ми носят твоите кивчета, благодаря! Flowers Rose
Надявам се, че все пак ще видим Киво преди 24 май ... колко месеца може да не се показва изобщо на феновете си Thinking

До тогава ще си караме на спомени с хамелеончето ни Heart

Хубав ден, да се надяваме все пак, че ще има и нещо ново скоро Hands Pray

# 479
Привет дружки Hug
започвам с една снимка от сторито на Башак...... може би са били на разходка....Blush

Ире Kissing Heart да, Киво си е измислил как да си държи телефона. може и смеха да е бил негова идея !
Себии Hug, голяма си ми сладурка...я направо догледай КГ по ДФ, какво по хубаво от Кузей и Джемре на голям екран с хубаво качество......Wink
Диве Hug/спойлера Joy/
да, започна и Байрама им......
и аз мисля да погледна новия сериал на АЯ за Нетфликс, чета само хубави отзиви.
Фенче Kissing Heart, ужас, имам чувството, че не сме си виждали любимеца от половин година Rolling Eyes
Интересно чета, че 2 летни сериали/с Керем Бюрсин и Джан Я./ се готвят за снимки.

Къванч и Джеймс Камерън

охх някаква класация
40 най-красиви турски мъже/2020
https://conandaily.com/2020/04/28/turkeys-40-most-handsome-men-alive-2020/

вчера се гласях да гледам КСШ по новия канал, изобщо не го дадодха, нямам думи
може днес да го почнат......

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 11:58 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт