Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 138
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Привет, привет! Animal Bee

Днес имаме кафенце, благодаря Фенче Heart Eyes. Flowers Hibiscus
Цитат
Дано това лято да има възможността да упражнява любимото си хоби.
Дано! Дано, всичко вече се върне към старото си русло. Hands Pray
Имаме много предишен материал, така е. Определено няма да останем на сухо, но душата си иска нещо новичко, хехе.
Много са сладки Кадир и Зейнеп на снимките, които си споделила. Heart Eyes

Айре Heart Eyes ,
Благодаря за класацията! Flowers Hibiscus Разбира се, че ще е на първо място, той е топ. Турците си имат  красиви актьори. На мен лично също ми харесват и Бурак Й. , Чаатай, Арас също е хубав, но май за друг истински красавец не мога да се сетя. Grinning
Аз също видях сторито на Башак и си помислих същото. Вече Къванч е напълно здрав и може би пак обикалят на чист въздух сред природата. Heart Eyes
За първи път виждам снимката с Камерън, много е готин Киво. Heart Eyes
Дано днес успееш да гледаш КСШ.
А за кой проект на Нетфликс говорите?
Аз днес ще изгледам "Убийство в Ориент експрес". Simple Smile)

Диве Heart Eyes ,
Надявам се да видим по- рано от Байрам любимеца. Ако не стане така, дано поне споделят нещо в този светъл, празничен ден. Heart

Себи Heart Eyes ,
Радвам се да те видя и тук! Рожденият ден на Кузей много ми стопли сърцето. Али винаги ще е с него, в сърцето му. Такъв голям човек беше Али, беше истински брат на Кузей за разлика от Гюней, който се превърна в най- големият му враг, надмина дори и Ферхат, според мен...

Желая най- искрено на всички ви един добре прекаран и щастлив ден! Heart Decoration

# 481
Прекрасен ден, милички Heart Eyes! Да се обадя набързо!

Айре Kissing Heart, Фенче Kissing Heart, Ире Kissing Heart, Диве Kissing Heart благодаря ви за неуморното поддържане на огъня Nature Sunny!

Себи Heart Eyes, Али Heart Eyes, Пепи Heart Eyes, Гости Heart Eyes, Кате Heart Eyes, Вале Heart Eyes, благодаря ви за всичко Flowers Hibiscus!

Най-обсъжданите носталгични сериали през миналата седмица Simple Smile:

# 482
Ире Kissing Heart, значи и ти си си помислила, че се разхождат сред природата! Wink
Цитат
А за кой проект на Нетфликс говорите?
за първия сериал на АЯ за Нетфликс-Любов 101/младежки сериал/
ако се интересуваш, ще ти пратя сериите с превод.

MAESTRO GUDINNI пак е писал! Wink

Шокиращ! Най-добрият драматичен актьор @kivanctatlitug- сензационен, вълнуващ, движещ се, впечатляващ със страсти, които убиват @amorprohibido_n Толкова актрактивно- прелюбодееца плаче заради неговото нещастие в пантеона.

Аничка Kissing Heart привет, мила Blush
въпреки, че  миналата седмица нямаше серия, КГ е на второ място.
хихи един огън поддържаме, колкото да не заспим Laughing
айде дано пък се разгори нещо!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 18:24 от Airra

# 483
Привет отново, дружки! Hug
Айре Heart Eyes пак си изровила нещо новичко, ейвала! Heart
Ире Heart Eyes дано, сладурче, дано! Hands Pray
В тази класация за мен има само 2 - ма , които могат да се нарекат наистина красиви и те са на първите две места. Говоря за цялостна визия, не веднъж съм споменавала, че за мен това са най-красивите им актьори от двете бои.  А има и такива, които изобщо нямат място в тази класация,  по мой вкус, разбира се Grinning

О, и Аничка Heart Eyes се е обадила днес! Благодаря, джанъм! Kiss
Stuck Out Tongue Closed Eyes как се отдръпна Кузей , когато Зейна тръгна да го целува, като от отровна змия Satisfied Грам достойнство няма това момиче, грам ... Той и обяснява, че няма да се получи, няма как да стане, тя продължава да му навира в очите женитбата на Джемре. Много хубаво и каза, че това не променя нищо, ама това чудо спира ли се ? Persevere А чухте ли какво му каза ? Че никога не станали ние, той и отвърна, че много искал да стане нещо между тях - не са били заедно, казах ви, за това и тя като Гьончо не се отказа да го преследва до самия край  Satisfied
Нали ровя за интервюто на Марк, попаднах на това с Барбара Палвин, някак се връзва с класацията Smiley
Цитат
Репортер: Как намирате Къванч?

Барбара: Той не е само добър артист, но също и много готин човек! Толкова голяма подкрепа получавам от своя колега, помощта, разбира се, е много важна.. За мен Къванч е един перфектен партньор/колега... Много добре се разбирахме и много се забавлявахме също. Надявам се, че ще се види професионализма и самочувствието чрез заснетите снимки.

репортер: Какво беше първото ви впечатление за Къванч, което имахте преди да направите снимките и след запознанството си с него?

Барбара: Добрият външен вид не е всичко за мен. Но Къванч е много любезен, интелигентен и забавен човек... Тези качества са много по-важни за мен когато се запознавам с някого. Той ги има всичките...

Репортер: Ние вярваме, че неговата красота е дар от небесата (в смисъл като дар от Бога). Вие как го намирате?

Барбара: Какво мога да кажа... Много съм съгласна/прави сте...

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 19:58 от queen_fenka

# 484
Привет.....HeartHeartHeart

Аз като ни в клин,ни в ръкав се включвам пак за да споделя за СЮ и Киво по DM

Зейнеп,-Мелек  въплащава  в себе си женската мерзост.

Милата Джемре ,знае , усеща всичко ,но  е безсилна.
Обичам Али бей ,дори не зная защо , може би защото действа в полза на по-......качествения си син!

Залезът с двамата беше сън, а може би не  беше!?

Спокойна вечер  милички  HugHugHugHug

Много спокойна и приятна вечер  HugHugHug

# 485
да ви се похваля, гледах си КСШ по тв.
дублажът е добър, превода също!

Фенче Kissing Heart за Злейнепка!! Laughing
мерси за думите на Барбара! Hands Plus1
Себи Hug, сцената беше сън, но много красива!!

лека Hug

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 21:59 от Airra

# 486
Себи Heart Eyes Flowers Bouquet
Айре Heart Eyes е, блазе ти, супер! А пак ли е отрязана сцената в гората с Петро и Сеит ? Много тъпо беше отрязана, изобщо не се разбра защо Петро толкова мразеше Сеит ...
Толкова много им липсва на всички Киво ...

Лекинка! Hug

# 487
Привет момичета ❤
Айра, аз преполових КСШ. Къванч винаги е красив, но толкова, колкото в КСШ никъде според мен,особено в първите серии.
А и хубави серии ни се падат тази седмица с КГ.
Но вече наистина много липсва.
Башак ни дава някакви знаци, но дано тези дни да запълни тези изгледи и с нашия човек.
Лека..😍

# 488
Добро утро, дружки! Hug

Пепи Heart Eyes така е, Къванч като се появи в КСШ ни отвя главите на времето, с този кичур в първите сериии мммм .... Но, аз не мога обективно да кажа къде ми е най-красив Thinking Мен ме залепи за екрана още като Мехмет, беше уникално красив и там. Помня само, че тогава си казах, че това сигурно е най-красивото същество от мъжки пол, което бях виждала някога. И до този момент мисля така. Но, не красотата му ме държи вече толкова години в плен на този човек ...
Ами като Халил, Бехлюл, Джесур, Кузей, Кадир ...не, наистина не мога да определя Grinning Знам единствено, че го харесвам ужасно много с по-дълга коса, не че и с къса не е нахално красив Stuck Out Tongue Winking Eye То очи ли са това,  някакво чудо ...

А тези са ми едни от най-любимите снимки от фотосесия

Зерин Текиндор след КГ за Къванч
Цитат
"Къванч е едно много специално момче, Бог да го пази"

С Къванч Татлъту сте работили в два сериала заедно. Какво е да работите с него?

Какво да кажа за Къванч: син ли да му кажа, приятел ли да му кажа, толкова много го обичам. Мога да кажа без страх, че след Забраненият плод ни свързва голямо приятелство. Той е толкова истински, толкова сладък, такова добро момче е Къванч... Има невероятно чувство за хумор, страхотни мимики прави, на сета много се смеехме.

Мислите ли, че той е едно голямо откритие в актьорството?

Със сигурност. Актьорството е такъв взрив в главата, дисциплината е толкова важна, за да успееш там. Толкова години имам като актьор, а пред мен се изправя човек, който ме забавлява страшно много и ме изумява постоянно. Специално момче е той, нека Бог да го пази.
И коментар от Илкер, с когото участваше в рекламите на АКБАНК
Цитат
Илкер Айрък на въпроса : " Какво мислите за Къванч ? " е казал: " Къванч само изглежда недостъпен, но това не е така.Само след 3 минути ние станахме най-добри приятели завинаги. Но има маса от откачени фенове, с които ние сме принудени да си имаме работа . Затова е принуден да се държи на разстояние и да бъде внимателен. "
Нямам идея къде да ровя за интервюто на Марк ... но, ще се пробвам, де Smile Само видях, че сме споделяли клипа от Крейзи, но Ирето Heart Eyes е била толкова погълната тогава от сериите на Сблъсък, че не го е и видяла тогава Satisfied
Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 489
Привет, дружки! 🦋

Благодаря ви за всичко споделено, Айре ❤ , Фенче ❤ , Ани ❤ , Пепи ❤ , Себи ❤! 🌺

Айре 🥰 ,
Радвам се за теб! 💋 Гледай с удоволствие любимия КСШ.
Ах, този маестро. 😀 По всичко изглежда, че и той като нас е луднал по Къванч.
Злейнепка!!! Много ми допадна това. 😀😀😀

Ании 🥰 ,
Радвам се, че писа ,мила! 💋 Да ти кажа, че вече си взех “Манюня” и скоро почвам да я чета. 🤗

Фенче 🥰 ,
Благодаря ти за преводите на интервютата, всички ги прочетох! 🌺 Само не разбрах за кое точно клипче говориш? 😆 Не знам защо не вдявам. 🤔
Май лаптопът вече работи, както трябва? 😊

Пепи 🥰 ,
Абсолютно съм съгласна. В първи сезон на КСШ, с тази чудна прическа, Къванч беше божествен. Като древногръцки Бог, може би Аполон?! 😆 Много, много хубав. Май и на мен най- много ми харесва тази от сериалните/ филмовите му визии. Но споделям и мнението на Фенчето 🥰 относно Мехмет. Там също беше с много готина визия. Абе като се замисля, той навсякъде и винаги е! 😻

Хубава сряда! 💕

# 490
Хелоуу Hug
хайде на следобедно кафе Sunglasses

Пепи Hug Flowers Rose....липсва ни, чакаме и така......
Фенче Kissing Heart за съжаление не можах да гледам първата серия на КСШ/1 серия е по 50 мин/ и не знам дали това е изрязано.
Благодаря ти за думите на Зерин и Илкер!!
обожавам тия думи на Зерин-толкова обич и топлина има в тях! Heart
"Какво да кажа за Къванч: син ли да му кажа, приятел ли да му кажа, толкова много го обичам. Мога да кажа без страх, че след Забраненият плод ни свързва голямо приятелство. Той е толкова истински, толкова сладък, такова добро момче е Къванч... Има невероятно чувство за хумор, страхотни мимики прави, на сета много се смеехме.
Толкова години имам като актьор, а пред мен се изправя човек, който ме забавлява страшно много и ме изумява постоянно. Специално момче е той, нека Бог да го пази. "

едно клипче, в което се вижда Марк Wink

Бях много нервен.
Надявам се, че направихме нещо хубаво.
Много е различно от сериал или филм.
Първо пея на английски
Това е най-играния мюзикъл в цял свят, от години.
Виждате екипа от Бродуей, всички имат невероятни гласове и са невероятни актьори.
Марк е великолепен. Марк, номер едно си!!
Аз говоря английски, но за първи път пея на англ. в мюзикъл.
Като за първи път, много съм щастлив.
Мюзикъла е интересен тип удоволствие.
В киното и тв. имаш право на втори дубъл.
Тук на сцената- всичко е на живо пред публиката.
Не може да се върнеш, ако си направил грешка.
Много съм щастлив да работя с този екип.

.....................
а рускините са превели това с Батухан/Бюлент, който говори преди няколко дена в Ютуб
та ти намерих работа Yum /бонбоните са при кафето Laughing/
Цитат
Батухан Караджакая, сыгравший роль Бюлента Зиягиль в сериале "Запретная любовь", недавно предложил своим подписчикам в инстаграме задать интересующие вопросы по поводу сериала. Актёр ответил на вопросы на своём канале в YouTube.

❓С кем ты больше всего ладил из съёмочного каста?

Батухан: У меня со всеми были хорошие отношения. Для меня у каждого было своё место. Например, у нас с братом Кыванчем были дружеские отношения. Мы с ним часто дурачились.

❓С кем ты до сих пор поддерживаешь отношения?

Батухан: На момент сериала мне было всего 10 лет. Поэтому не было такого, чтобы мы общались вне съёмок. После окончания сериала, были моменты когда мы встречались на съёмочной площадке. Так как, все сериалы тогда снимались в одном месте. Это бывшая обувная фабрика в Бейкозе. Например, мы встречались с братом Кыванчем, когда там снимали сериал "Кузей Гюней" и у меня были съёмки. А так, я ни с кем из них не провожу время вне работы.

❓Судя по твоим фотографиям в инстаграме, твой стиль в жизни очень похож на стиль Бехлюля. Ты в жизни тоже берёшь пример с Бехлюля, как и в сериале?

Батухан: Я не думал быть похожим на Бехлюля. Я бы не хотел такой судьбы как у него. Я буду Батуханом, мне этого достаточно.

❓Есть ли незабываемый случай, который произошёл на съёмочной площадке?

Батухан: Есть. Когда я волосы подстриг. Я очень расстроился. Я сейчас расскажу как это было. У нас с братом Кыванчем были очень дружеские отношения. Мы всегда шутили друг над другом. Так вот, у него были длинные волосы и он их собирал в хвост. Ему очень шла эта причёска, тем более человек итак красивый. Я сидел в гримёрной и вдруг заходит брат Кыванч, смотрю, он волосы подстриг. Я смеялся над ним два часа. Подшучивал над ним и говорил, что в конце концов ему волосы подстригли и что он плохо выглядит. Он мне сказал: "Ты смейся, смейся. Я разговаривал с сценаристами, скоро тебе тоже подстригут волосы." Я думал он шутит. Но, когда всё таки мне пришлось подстричь волосы, я очень расстроился. Кстати, есть сцена когда я под шапкой прятал свои волосы. Так вот, в этой сцене я не играл. Там был Батухан. Мне действительно было плохо, так как, я не хотел стричь волосы.

❓Кого ты любил больше всех?

Батухан: Раз уж я там всё время бегал и кричал "Бехлюль пришёл", то это Бехлюль.
Йелда: Наш тоже любимый персонаж Бехлюль. Всей Турции. По крайней мере, женщин.

❓Как сбежал Бехлюль в последней сцене?

Батухан: Удивительно, что людей до сих пор интересует этот вопрос. У меня есть теория, но не знаю насколько она может быть точной. А у вас какие мысли по поводу этой сцены?
Йелда: Оставляйте свои комментарии, позже Батухан поделится этой историей.

❓Самая впечатляющая сцена?

Батухан: Финальная сцена. Очень сильная сцена, она великолепно написана. До сих пор когда смотришь, мурашки по коже. Одной из особенности финальной сцены была в музыкальном сопровождении. Там играла настолько сильная музыка, что до сих пор испытываешь те же эмоции, когда слушаешь.

❓Как ты узнал о смерти Бихтер?

Батухан: Давайте я расскажу как Батухан узнал, а не Бюлент.
Мы вместе со всеми телезрителями с волнением ждали, что будет в финале. Сценарий финальной серии не показывали ни актёрам, ни съёмочной группе. Каждый получил только свою часть в сценарий, никто не знал что будет в других сценах и о смерти Бихтер. Например, я не знал. Потому что не участвовал в той сцене. Я узнал, когда увидел фотографию Бихтер из финальной сцены, которая была сделана за кадром. Если помните, была фотография Бихтер с кровью на груди. Также, были некоторые проблемы из-за того, что фотография была опубликована до финальной сцены.

❓Ты восхищался Бехлюлем?

Йелда: Не было такой реакции "какой он красивый"?
Батухан: Брат Кыванч итак красивый. Наверное нет человека, который не восхищался бы им. Он прекрасный человек.

Ирее Kissing Heart, привет! Kiss
и аз не разбрах кое клипче не си видяла? Wink
като сте тръгнали да се превъзнасяте по красотата Къванчова-аз си имам слабост пък към Бехлюл Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 15:01 от Airra

# 491
Привет, сладурките ми - Ире Heart Eyes Айре Heart Eyes
Ире Heart Eyes става дума за клипчето от мюзикъла Крейзи, споделяла съм го септември 2019 г. но, ти тогава гледаше Сблъсък след нас и явно си го пропуснала.
Не може да се каже, че се е оправило лапито напълно, по сто пъти ми спира нета, автоматично зареждам, рестартирам рутера, направо ужас, но все е нещо, преди изобщо не можех да вляза нито в мамата, нито във фейса.
Айре Heart Eyes благодаря и за кафенцето и за бонбонките, обаче тези нямат общо с предишните, шекера липсва Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама нали съм си пич, веднага изпълнявам Laughing
Цитат
Батухан Караджакая, който изигра ролята на Бюлент Зиягил в сериала "Забранена любов", наскоро покани абонатите си в Instagram да зададат интересни въпроси за сериала. Актьорът отговори на въпроси в своя канал в YouTube.

❓С кого се разбираше най-много от актьорския състав?

Батухан: Имах добри отношения с всички. За мен всеки имаше своето място. Например, с батко Къванч имахме приятелски отношения. Често се закачахме с него.

❓С кого все още поддържаш връзка?

Батухан: По времето на сериала бях само на 10 години. Следователно, нямаше как да си общувам с някого извън снимачната площадка. След края на сериала имаше моменти, когато се срещахме на снимачната площадка. Тъй като всички сериали тогава се снимаха на едно място. Това е бивша фабрика за обувки в Бейкоз. Например, се срещахме с батко Kъванч, когато там снимаха сериала „Kузей Гюней“ и аз имах снимки. А така, аз не прекарвам време извън работата с нито един от тях.

❓Съдейки по твоите снимки в инстаграм, стилът ти на живот е много подобен на този на Бехлюл. Взимаш ли пример от Бехлюл и в живота, както в сериала?

Батухан: Не съм искал да приличам на Бехлюл. Не бих искал такава съдба като неговата. Аз ще бъда Батухан, това ми е достатъчно.

❓ Има ли незабравими моменти, които да са се случвали на снимачната площадка?

Батухан: Има. Когато подстригах косата си. Бях много разстроен. Ще ви разкажа за този момент. Казах ви, че с батко Къванч имахме много приятелски отношения. Винаги сме се шегували помежду си. И така, той имаше дълга коса и я събираше в опашка. Тази прическа много му отиваше, още повече като човек е толкова красив. Седях в гримьорната и ето, че батко Къванч влиза, гледам го, а той си подстригал косата. Смях му се над два часа. Шегувах се с него и му казвах, че с такава подстригана коса изглежда зле. Той ми каза: "Смей се, смей се. Говорих със сценаристите, скоро и твоята коса ще подстрижат." Мислех, че се шегува. Но, когато все пак ми се наложи да си подстрижа косата, много се разстроих. Между другото, има сцена, когато скрих косата си под шапка. Така че, в тази сцена не играх. Там беше Батухан. Наистина се чувствах зле, защото не исках да си подстригвам косата.

❓Кого обичаше най-много?

Батухан: Тъй като през цялото време тичах наоколо и виках „Бехлюл дойде“, то това е Бехлюл.
Йелда: На нас също любимият ни герой е Бехлюл. На цяла Турция. Поне на жените.

❓Как Бехлюл избяга в последната сцена?

Батухан: Удивително е, че хората все още се интересуват от този въпрос. Имам теория, но не знам колко точна може да бъде тя. Какво мислите вие по повод на тази сцена?
Йелда: Оставете коментарите си, по-късно Батухан ще сподели тази история.

❓Най-впечатляващата сцена?

Батухан: Финалната сцена. Много силна сцена, великолепно е написана. Все още, когато я гледам, настръхвам. Една от особеностите на финалната сцена беше музикалният съпровод. Там звучеше до толкова силна музика, че все още изпитвам същите емоции, когато я слушам.

❓Как узна за смъртта на Бихтер?

Батухан: Нека ви кажа как Батухан научи, а не Бюлент.
Ние, заедно с всички зрители, с нетърпение чакахме какво ще се случи на финала. Сценарият на финалната серия не беше показан нито на актьорите, нито на сценичния екип на филма. Всеки получи само своята част в сценария, никой не знаеше какво ще се случи в другите сцени и за смъртта на Бихтер. Например, аз не знаех. Защото не участвах в тази сцена. Разбрах, когато видях снимка на Бихтер от финалната сцена, която беше направена зад кадър. Ако си спомняте, имаше снимка на Бихтер с кръв на гърдите. Също така имаше някои проблеми поради факта, че снимката беше публикувана преди финалната сцена.

❓ Възхищаваше ли се на  Бехлюл ?

Йелда: Нямаше ли такава реакция "колко е красив"?

Батухан: Батко Къванч и така е  красив. Вероятно няма човек, който да не му се възхищава. Той е прекрасен човек.
И нещо за настроение Heart

Smile Хандан стайл Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 21:05 от queen_fenka

# 492
Фенче Kissing Heart тешекюрлер, джанъм беним!!!! Kiss Flowers Bouquet

голям сладур Батухан!
ето и видеата:
https://www.youtube.com/watch?v=S4JNfN9uN1Y&t=521s
https://www.youtube.com/watch?v=6vJQyn3-oP0
развесели ме историята с подстриганите коси Laughing

Eeeeeх купона на Мави беше на 12 март, миналата година, уникално изживяване беше ! HeartsHeartHeart EyesBlue Heart
..................
и една новосподелена снимка

лека Hug

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 21:26 от Airra

# 493
Айре Heart Eyes дааа ... миналата година какви емоции само ни тресяха ... Нищо, пак ще дочакаме Hands Plus1
Батухан е голям сладур от малък. И на мен ми беше много забавна тази история с пострижката Grinning На него обаче не му е било никак весело Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама Киво като се подстрига беше ужасно готин, не знам защо се е бъзикал толкова с него, но всичко се връща Laughing Дали наистина Киво му е погодил този номер в сценария, за да стане по-весело  ??? Няма да се учудя, така съм се смяла, когато Бихтер му свали шапката  и всички му се хилеха как се беше офъкал сам Laughing

Благодаря за видеата! Подругите бая са посъкратили нещата, които каза момчето, нещо за Мадмоазел каза Laughing Ама като не разбираме, ще се задоволим и с това.
Мнооого се надявам КБТ скоро да ни споделят нещо подобно от градината си, крайно време е да покажат признаци на живот Hands Pray

Лека вечер! Hug

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 22:47 от queen_fenka

# 494
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и преводите!!!

Май нещо се объркАх като ви четох.
За "Крейзи" не съм чувала. Да не би да става дума за >>>
През 2010 г. Къванч е поканен и участва, като звезда в представлението
на Бродуейския мюзикъл „Брилянтин“/ Broadway Musical Grease / ,
където показва и певческите си умения в ролята на Ангелът на младостта.
https://www.sabah.com.tr/galeri/yasam/magazin_gundeminden_basliklar_345643736596

Общи условия

Активация на акаунт