Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро, дружки! Hug

Диве Grinning с право си се объркАла, аз си го кръстих Крейзи, а имах предвид именно Grease Stuck Out Tongue Closed Eyes, та грешката е моя, едва сега обърнах внимание, че е с G oтпред, а нали ме знаеш как владея английския Laughing И се чудя що не са ме разбрали Айрето и Ирето за кой клип става въпрос, боже, божеее Laughing Е, поне се посмях на самата себе си рано, рано Laughing
Оф, ама наистина много ми липсва вечееее

Да си припомним Сеит Еминоф Heart

И на края нещо красиво за хубав ден Heart Eyes Снощи ми го пратиха по случай Световния ден на танца Heart Eyes

До после! Hug

# 496
Привет!!! Hug
Фенче Kissing Heart
аз се усетих, че прекръсти мюзикъла  Grease на Луд/Crazy/, ама реших да не задълбавам Joy
Благодаря за видеата, много хубави!!! Flowers Hibiscus
за клипчетата с Батухан-да, говори доста, ама като не разбираме езика ще се задоволяваме с това, което ни преведат Wink

Диве Hug

това, което нося днес.............
част от интервю с любимата ми Демет, в което говори за Къванч.
Demet Özdemir- тогава има само 3 години опит в шоубизнеса и описва работа си с Къванч с толкова възхищение и уважение.
"Той има златно сърце, грижовен, говори си  с всички, той има сърце на дете и е много скъпоценен актьор с огромна енергия."

и превода от ВК, на моя дружка>
"Той има златно сърце, грижи се за всички на снимачната площадка и се опитва да не лишава никого от общуване. Има сърце на дете и е много ценен актьор с голяма енергия. Когато говоря за него, сърцето ми започва да бие много бързо"

Heart

...................

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 15:38 от Airra

# 497
Здравейте, мили момичета! 🦋

Айре 🥰 , Фенче 🥰 , Диве 🥰,
Благодаря ви за всичко споделено, прекрасни сте! 🌺🙏😊

Най- после разнищихме за кое клипче е ставало въпрос, радвам се, хехе. 😊
Фенче 🥰,
Аз поради незнайни какви причини, много от клипчетата пропускам. 🤔Но адски се радвам, че сега не пропуснах великолепното Кивово изпълнение в мюзикъла и уникалното клипче на Кузей, където е супер як. 😍
Много ти благодаря за превода! 🌺 Много хубави думи казва Батухан за Къванч. Като малък беше голям сладурко, а сега се е превърнал в симпатичен момък. Историите с подстригванията на Бехлюл и Бюлент ми бяха много интересни.

Айре 🥰 ,
А на теб благодаря, че винаги намираш информация и светкавично ни я споделяш! 🌺 Ехаа, този път второ мястооо!!! Много се радвам, аз пак да си кажа, е това в истински показател. Simple Smile)
Много хубави думи е казала Демет. Всички колеги на Къванч казват, че е много земен и с добро сърце, веселяк по природа. 😻
Да ти кажа и Бехлюловата красота не бих отказала. 🤗

Диве 🥰,
А ти както винаги ни носиш прекрасни Кивчета, благодаря! 🌺

Къванч ни липсва адски много на всички ни, дано скоро се появи дори и за миг, 🤔достатъчен за фотка.😀😻

Хубава вечер ви желая! 💞

# 498
Айре Heart Eyes благодаря, джанъм за споделеното! Много хубави думи на Деметка, развълнува ме. Личи и , че говори от сърце, много е миличка, харесах си я още като Аля.
Е, защо не ме поправи, че съм прекръстила мюзикъла а ме остави да се излагам Laughing Или викаш, то друг с Киво няма, ще се сетят всички Stuck Out Tongue Closed Eyes Е, да, ама не Stuck Out Tongue Нейсе!
Наш Къванч е пак на супер място според Socipol, но искам вече да се покаже , стига се е покривал, минаха сигурно над два месеца как не сме го зървали Cry
Е, какво да се прави, ще караме на архивни снимки и гифчета ...

Приятно гледане на поредната серия на любимия ни сериал Heart
Ире Heart Eyes едва  сега видях, че докато съм писала, ти си постнала коментар, благодаря! Много е тъпа тази нова версия, не мога да свикна и това е, изобщо не разбрах с каква цел я направиха, като не е по-добра от предишната, напротив! И толкова време се губи , за да се качи снимка, а и не виждаш, че някой преди теб е коментирал ... Ако не бях се върнала да кача още една снимка на Киво, щях да видя, че си писала сигурно след 3 часа ...
Друг път гледай Laughing за какво ги пускаме тези клипчета, а ? Grinning
Да, Батухан е станал много хубав младеж. Не зная сега дали играе добре, но ще е интересно да играят отново заедно, какво мислите ?
Преди малко синът ми си пържи яйца, че много му се дояли и аз му казвам - Гледай как се чупят яйца с една ръка. А той вика И аз мога. Ами хайде, де, а той Е, сега 4 яйца ли да изям, за да ти покажа Smile Оправдания Stuck Out Tongue Closed Eyes Пък на края вика Хайде, бе, на този му станаха по-бързо от моите ))))
Другия път ще го пробвам как чупи яйцата, ще има да го занасям Stuck Out Tongue

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 19:22 от queen_fenka

# 499
Ире Kissing Heart, Фенче Kissing Heart iyi ki varsin - Добре, че ви има! Blush
поне заради вас си правя труда, да разнообразявам темата.......
Ире Kissing Heart, аз мисля, че пропускаш клипчета, ако четеш форума през тела?Simple Smile
Фенче Kissing Heart
абе не му стиска на твоя синковец да се пробва като Кузей Laughing
И на мен супер много ми хареса видеото и казаното от Демет, много си я обичам аз нея. Heartpulse
Интересно ще е Къванч да играе отново с Батухан, да!!!!
за да видиш в новата версия, ако някой е писал преди теб-даваш предварителен преглед и скролваш надолу към последните мнения- дали има ново, което не си видяла!

И Башак замлъкна......Pensive

охххх!!! Heart Eyes

лекинка Hug

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 21:31 от Airra

# 500
Айре Heart Eyes тук сме, мило, няма да те изоставим сама да си пишеш Heart
Ааа, стиска му, не стиска му следващия път ще го пробвам синковеца колко е дОбър Laughing
Рова, ровя и все не попадам на това, което търся, обаче си намирам и интересни забравени нещица ...
Цитат
Kivanc Tatlitug, стана посланик на добра воля на УНИЦЕФ за Турция

http://haberevet.com/haber/20120106/474 ... -oldu.html

Статията отразява пресконференцията, на която официално беше обявен избора на Къванч за посланик на добра воля на Уницеф.
Неочаквано за актьора, е бил запитан за венната служба, което леко го е смутило. Председателят на Националният комитет на УНИЦЕФ за Турция - Prof. Dr. Talat Halman, е излязъл от ситуация с хумор, като е подчертал, че военната служба за Къванч започва още сега /визирайки ангажиментите му в организацията/ - "Още сега започва службата му...Марш, марш... предстои голямо движение". В същия шеговит стил Talat Halman е съобщил, че е особено щастлив и горд, че Турция ще има за посланик на добра воля именно Къванч, в когото е влюбена.... Турция. "Мъжете му завиждат, жените го обожават и обичат.... И аз искам да съм като него", шегува се Halman и допълва: "Голямо щастие е за Турция да има такава звезда. С Къванч можем да помогнем на децата по света и в Турция, да се работи от душа и сърце. Благодарим му, че прие каузата"
Съобщава се и инициативата на 5.01.2012 да се проведе благотворителна вечер и търг за кампанията "60 години с децата", където Къванч ще предостави два от часовниците с неговия подпис.
"Децата са нашето бъдеще. Те ще вземат, каквото им дадем..."Той подчертава, че аукциона не е просто събиране на пари. За него това е духовно дело, защото всички средства са за международните програми на Уницеф и за децата.
Всички са забелязали вълнението на Къванч по време на пресконференцията. " Преди всичко съм щастлив и се гордея, че ще работя за защита правата на децата чрез Уницеф - споделя той. Важното е да сме последователни в целите си. Да се протегне ръка и да се помогне на всички деца, без разлика на религия, възраст, език..без расови предразсъдъци..това е важното. Признавам, винаги благородно съм завиждал на посланиците на добра воля в Турция, защото винаги съм искал да правя същото."
Къванч е отговорил ина въпроси, относно часовниците, които са в синьо и с неговия подпис. " Часовникът е необходим аксесоар за всеки, мъж или жена... Часовникът е чудесен подарък. Аз направих такъв на моята майка, баща, близки...". На аукциона Къванч предоставя два часовника в мъжки и женски дизайн.
Цитат
Интервюто е с Jordy Cobelens, изпълнителен директор на холандската компания TW Steel. Колекцията от часовници, с циферблат, син като очите на Къванч, бележи отлични продажби. Тя е на името на актьора, а Jordy Cobelens подчертава, че с Къванч са станали и добри приятели.

Гръцкият ни представител щеше да "припадне" от вълнение при името на Къванч!

- Известен ли е Къванч в Холандия? Как се роди идеята новата серия на TW Steel да е с неговото име?
На изложение на продуктите ни за Турция и Близкия изток, се уверих колко е популярен Къванч. Бях силно впечатлен. Неговата популярност на Балканите и в Близкия изток е главозамайваща, а силно вярвам, че го очаква и световна слава. Той е звезда. Специалната ни колекция, на която е лице се продава по целия свят, с което се гордея. А всички наши представители се вълнуват от факта, че той е лице на колекцията. В допълнение, с Къванч имаме и много общо...
- Например?
Аз , също като Къванч, съм на 28 години. Стилът ни е сходен, млади хора с кариера сме / успели, млади хора/. И двамата харесваме марката часовници, които носим и извън проекта по представянето им.... В Турция аз имам един добър приятел.
- Гледали ли сте сериалите на Къванч?
Направих опит да ги следя, но на турски език се затрудних... Добре, че има английски субтитри. Но сериалите на Къванч са много популярни и имат много фенове. Дори представителят ни за Гърция щеше да "припадне" от вълнение, като чу името му, защото там /Гърция/ сериалите и Къванч имат много фенове...
- Смятате ли и себе си сред феновете на Къванч?
Всеки път, щом погледна Къванч, разбирам, че той, наистина, е "звезда"... Но въпреки мащабите на своята популярност /слава/, той, всъщност е много скромен.
- На Представянето с Къванч, показахте и нов дизайн часовници, с голям циферблат, проектиран специално за жените. Как мислите, ще има ли интерес от жените към този нов дизайн?
Дизайна на големи часовници е нашата отправна точка. Винаги сме мислили за жените и те, наистина, проявяват интерес. Преди мъжете се изненадваха от това, че съпругите и любимите им харесваха и им носеха големите часовници и това даваше поводи за скандал. Ние си казахме "Хоп!" / т.е. да се направят големи часовници и за жени/ и намерихме начин да прекратим скандалите по този повод.
Цитат
Вчера вечерта се проведе празненството по случай 60 годишнината на УНИЦЕФ. Екипът на Star Tv Süper Starlife се срещна с домакина на събитието Къванч Татлъту.

Попитан за новогодишната нощ, която той прекара с Азра Акън в чужбина, той каза: "Отпразнувах Нова година като всички, беше хубава, спокойна нощ, трябваше да се върнем в Истанбул на следващия ден заради натоварената ми програма. Предпочетох да отида във Виена, няма някаква специална причина, просто е близо.... През целия си живот не съм говорил толкова много като тази вечер, все още не съм свикнал. Разтрепервам се, когато трябва да изнасям реч"

Къванч изрази радостта си да бъде част от събитието и каза: "Толкова знаменитости бяха събрани тук тази вечер да подкрепят УНИЦЕФ, наистина бяхме щастливи да имаме възможност да помогнем на децата."

Къванч, който стана посланик на добра воля на 28 г. се счита за най-младия УНИЦЕФ посланик. Той каза: "Преди 2 дни говорихме с майка ми докато ме изпращаше на работа относно това. Напоследък не съм бил толкова щастлив, нейните думи бяха толкова специални и ме накараха да осъзная още веднъж какво съм направил, тя ми е толкова скъпа"

Къванч няма представа, че е най-известната знаменитост през 2011 според центъра за наблюдение на медиите МТМ тъй като не чете вестници. Когато репортерите го информираха, той каза: "Просто се опитвам да си върша работата, аз живея просто, благодаря, че ме избрахте".

Къванч свири на саз и пя в "Кузей Гюней" и много хора изразиха възхищението си. Както обикновено той беше много скромен в коментара си и каза: "Всъщност аз мога да свиря малко на пиано и мисля да се усъвършенствам в това, но свиренето на саз беше само за филма."

Къванч беше попитан за загубата на тегло, той отговори: "Слава Богу, съвсем здрав съм и нямам проблеми с теглото".
Ееее, ама много съм добра! Намерих го най-сетне Hands Plus1
Цитат
Един от най-успешните Бродуейски мюзикъли - "Grease", беше представен от 25 май до 2 юни 2011г. на сцената на търговския център "Аrena Kurucesme", Истанбул. В него участва като гост-звезда и Къванч Татлъту, който за първи път ще пее в мюзикъл. На пресконференцията, свикана от екипа на проекта, главните изпълнители на мюзикъла "Grease" - Derek Keeling и Brandi Burkhardt, които са двойка и в живота, споделиха, че са останали възхитени от Истанбул, където хората са много гостоприемни. Те признаха, че са чували за Къванч, че е много красив, но след като се запознали разбрали, че е и много усърден и талантлив млад човек.
Къванч се представи на 27 май, в ролята на "Teen Angel". Костюмът му и изработен от дизайнера Хакан Akkaya .
Американският екип е одобрил Къванч за ролята, като са чули гласът му, предварително на запис и въпреки, че не е професионален певец, той е впечатлил продуценти и екип с харизмата си, с актьорското си присъствие и не на последно място - с голямата си популярност.
Билетите са продадени толкова бързо, така че се предвижда още едно участие на Къванч на 6 юни.
В мюзикъла, Къванч изпълнява на английски песента " Beauty School Dropout "
За ролята си, той взема уроци по пеене и вокална техника при Cihan Okan два пъти седмично. Хореограф на мюзикъла е известният Mark Minnick.

Цитат
Интервю с хореографа Mark Minnick

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/maga ... 795620.asp

С какво се съобразявахте при подбора на състава?
-   „Брилянтин“ е мащабна продукция, ето защо трябваше да изберем най-добрите от най-добрите. Всички актьори в състава са хора, които са най-добри в работата си, особено тези, които изпълняват Дерек и Бренди... В Турция много имена ни бяха препоръчани, но ние избрахме Къванч Татлъту.

Защо избрахте него?
-   Знаехме, че Къванч е много известен и популярен. Търсехме красив актьор с добри гласови данни, но в същото време трябваше да е някой, който и жени, и мъже биха гледали със завист. Когато Къванч за първи път дойде на репецития аз видях този поглед във всички очи. Той притежава естествена привлекателност и е изключително спонтанен. Беше напълно подходящ за ролята на Teen Angel (заиграване с думата teenager). А има и хубав глас.

Доволен ли сте от изпълнението му?
-   Беше вълнуващо да работя с него, тъй като той е лишен от егоизъм и е природно талантлива звезда. От момента, в който дойде, слушаше какво казвам. Станахме един тим още на втория ден от репетициите. Мюзикълите са много различни от сериалите. Но той прие ролята си много сериозно. Всъщност можете да видите, че поемаме голям риск сега. Но той е винаги готов и не се страхува да поема рискове. И това е още едно нещо, за което съм му благодарен. Поемането на риск е единствения път към успех в живота.

Щом се върнете на Бродуей бихте ли го препоръчали на тамошните продуценти?
-   Разбира се! Мисля, че индивидуалността и способностите са много важни качества за един актьор. Ако трябва някого да препоръчам на Бродуей, това без съмнение ще бъде Къванч.

Знаете сериала „Забранения плод“. Някога мислили ли сте да го гледате с тима си?
-   Сигурен съм, че всички искат да го гледат. Аз не съм го гледал целия, само някои части в интернет. Но бих искал да го видя целия.

По време на репетициите всичките ви танцьори трудно откъсват очи от Къванч Татлъту, което разсейва тима, така ли е?
-   (смее се)... Когато работим със знаменитост естествено е всички да му обръщат внимание. Няма проблем, когато започнем да работим оставяме всичко настрани. Къванч тук е като всеки друг актьор.
Силно се надявам да не съм ви досадила Smirk

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 20:53 от queen_fenka

# 501
Фенче Kissing Heart, браво бе, голяма работа си!!
Ще го прочета с интерес!!
на който му е досадно....има мишка

# 502
Айре Heart Eyes  

И ти си права Hands Plus1

Лекинка! Hug

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 22:46 от queen_fenka

# 503
Мило Айрее 🥰,
Тук сме, разбира се, няма да мърдаме! 🙏🤗🙏
Продължавай да разнообразяваш темата и да носиш нова информация. 🌺 Повярвай ми, аз лично много го оценявам и винаги ще е така. Днес ми беше малко кофти по едно време и нямах настроение за нищо, дори да пиша...но пък си казах, че като пиша тук настроението ми ще се оправи, е така и стана. “Добре, че ви има” стопли сърцето ми, джанъм! 💗
Чуден тандем сте с Фенчето 😍, благодаря и на двете ви! 💋💋

И от тук насетне никакво пропускане на клипчета!!! 😀
Вижте Башак какво е споделила. Голяма сладурка е!

Фенче 😍 ,
Браво бе, мила, кога успя да го намериш?! Благодаря! 🌺 С интерес прочетох всичко, което си споделила и определено не досаждаш, а напротив. Много ми хареса какво е казал Къванч, а именно, че трябва да сме последователни в целите си и че трябва да помагаме на всички, без значение по какво се различаваме. 🙏
И още едно нещо за пореден път ми направи впечатление, че всички, с които се е срещнал Къванч признават таланта, красотата му, популярността му, но също и добрината му, земността му, добрата му душа. 😊
Иии да кажеш как се е справил сина ти с яйцата. 😀

Лека нощ, дружки!

# 504
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Фенче, изложила си е перфектно!!!
Сега ми стана ясно кой точно кой е,
защото и за Марк щях да питам ...
Доста се чудих къде да търся крейзито,
а се оказа, че съм го писала в уикито.
И в архива и при кивчетата винаги се губя.
Часове, дни ... и накрая  прибягвам до нови.
Бях си загубила даже кихащата маргаритка.
Дано не включа пак антивирусната на някой >>>

# 505
Привет на първи май!! Flowers Sunflower

Диве Hug
Ире Kissing Heart, Фенче Kissing Heart
аз знам, че вие сте си плътно до мен ! Kiss
просто ми се иска......
Скрит текст:
да си конушваме повече дружки.....но насила хубост не става, всичко е въпрос на желание.
Ире Kissing Heart, донесла си новата снимка, която е споделила Башак, от колежа в Бурса, на 18 е Blush
сложила е в сторито си още спомени от ученическите си години.
имам чувството, че е в Бурса.....демек, че и Киво е там. Thinking

един колаж от ТТ

хахах Laughing

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 11:43 от Airra

# 506
Привет, мили дружки! Hug Честит ни празник !

Ирка Heart Eyes
Ами кога... щях и по-бързо да го намеря, ако не беше лапито да ми прави номера Stuck Out Tongue Winking Eye
Много сладка Башак! Heart
Диве Hug аз пък добре се ориентирам в архива, горе-долу си спомням кога, какво сме споделяли за шекера ни, и с удоволствие ползвам старите ти кивчета, а и при мен няма отказване започна ли да търся нещо, такова рогато съм си Stuck Out Tongue Closed Eyes

Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Е, и на мен ми се иска същото, ама ...
Много хубав колаж, не са се променили особено, само са станали по-красиви и двамата Heart
Много искам да го видя Къванч в някоя подобна роля като Секиз, страхотен беше Hands Plus1
Не вярвам да са в Бурса КБТ Thinking
Кога ли ще ни зарадват с нещо подобно ?

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 11:51 от queen_fenka

# 507
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Честит празник....
Скрит текст:

"Това, което ни остава в живота, не са материалните дарове, а спомените за миговете, които са ни направили щастливи. Богатството ти не е затворено в сейф, а е в ума ти. То се състои от емоциите, заключени в душата ти." Алда Мерини
Спокоен ден и бъдете здрави

# 508
Гости Hug благодаря, джанъм! Kiss Flowers Hibiscus
Heart Heart Heart

За добро настроение в празничния ден Grinning

# 509
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета!

Нека с вас бъде Щастието, а с него и Надеждата.
С Надеждата -Вяра, и във Вярата -смисъл.
В очите -сияние, а в сърцето -нежност, в душата -светлина, а в светлината -Живот!

Хубав месец май!

Богат да е на добри новини,благосклонен към надеждите ни и щедър към нуждаещите се! 🌈

Благодаря за споделеното!

Ире, Heart Eyes държа да ти отговоря,макар и късно,съжалявам,нямам скрит текс на телефона,че съм споменавала за Чукурова тук,но явно е било доста отдавна. Много,много ми е любим,доста поизостанах в един момент със сериите,но сега наваксвам. В някой момент от лаптопа ще споделя и моето мнение за героите и взаимоотношенията им,но определено,въпреки многото серии,е много качествен сериал.

Изгледах и новия сериал за Нетфликс. Хареса ми. Много даже. Препоръчвам.

Виждам вече няколко съобщения за започване на нови снимки за сериали,както и подновяването на стари такива,така че има светлинка в тунела. Ще му се види краят,търпение се иска.

Хубав следобед!

Общи условия

Активация на акаунт