Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - 91

• 31 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Алинка Kissing Heart, присъединявам се към пожеланията за новия месец!! Hearts
Да бъде здрав!!!

Дано и за нашата тема има хубави новини!! Flowers Four Leaf Clover
Даа, определено има раздвижване от към известия за стартиране на снимки.
Брех , аз Чукурова го бях зарязала, ще взема да се върна пак към него.....Wink

Гости Hug се грижи да не заслабнем! Wink
Скрит текст:
това ми попадна случайно:)
https://www.youtube.com/watch?v=nhvYQeGYYEE

Фенче Kissing Heart, гепила си видео от моя канал Wink
и на мен ми е любимо!! Sunglasses
Я кажи коя година и в коя тема, намери интервюто с Марк?
Зарибих майка ми с КСШ/тя не беше го гледала/...но определено доста професионално е озвучен и преведен.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 14:54 от Airra

# 511
Здравейте!
Честит празник, момичета! Heart И нека да ни бъде добре дошъл новия месец. Нека ни донесе здраве, щастие и благоденствие! Heart

Айре Heart Eyes ,
Даа, Башак се е върнала назад във времето и ми беше много интересно да се докосна до спомените им. Ау, какви сладури са били нашите, когато са били тийнове. Grinning
Благодаря за календара! Heart Колажът е много хубав!
Оооо, не знаех, че си гледала Чукурова, започвай. На мен много ми липсва. Sad
Сигурна съм, че майка ти много ще хареса КСШ. Hug

Фенче Heart Eyes,
Клипчето на Айрето Heart Eyes , което си споделила, определено ми въздейства благопроятно, заредих се с Кивов смях, благодаря ти! Heart

Гости Heart Eyes , Алинка Heart Eyes ,
И вашите постове ме заредиха с позитивна енергия, благодаря и на вас! Heart Много е уютно и приятно в темичката ни!

Алинка Heart Eyes ,
Благодаря за отговора! Абсолютно съм съгласна, че Чукурова е много, много стойностен проект. Там също са засегнати много теми. Ще се радвам да попипеш и за героите, мен най- много ме интересува Демир.

Искам лятото да идва по- скоро и да можем да му се насладим всички ние!

Желая ви приятен следобед! Heart Eyes

# 512
Алинка Heart Eyes Kiss Flowers Hibiscus Мда ... все някога ще му дойде края, ама кога ли ще е Thinking

Айре Heart Eyes благодаря за календара! Kiss
Открих ги в 88 тема от миналата година, октомври месец. Казах ви, че не много отдавна ги споделяхме тези архивни нещица Stuck Out Tongue Winking Eye В началото опитах баш с архива, амаааа ... толкова назад във времето и аз не помня къде какво има, та това са си 8, 9 години назад, та за по-бързо реших да преровя темите от миналата година, хич не са малко и те да ви кажа Laughing
А този клип със смеха на Киво си го споделила ти, да от ТТ, много готин Grinning
Иренце Heart Eyes и аз така, за това ви го постнах, липсва ми смеха и лицето на нашето сапфирче ...

Ох, починах си малко тук при вас ...  днес цял ден се занимавам с уроците на сина на моята колежка по руски, помоли ме момичето, как да и откажа, пък и 7 - ми клас е детето, важно му е. Лошото е, че съм позабравила падежите, та си ги припомнях, дано да съм свършила работа Hands Pray Утре продължавам, заболя ме главата. Ако е само да се преведе нещо, нямам проблем, обаче граматиката  съм я забравила, да му се не види Stuck Out Tongue Closed Eyes Пък и си следя серията, тази сцена на покрива ми е една от най-любимите Heart И Зейна как надничаше като мишок зад колоната Laughing

# 513
  • Плевен / София
този трик не успях да го усвоя...

# 514
Привет момичета 🤗
Честит ни нов месец 😍
Нещо хич ме няма тези дни, но Ирка е права, добре че влязох да Ви изчета и наистина се почувствах по-добре.
Днес пропусках и КГ ще трябва да се стягам, но цял ден ми е събота и така стана.
Благодаря Ви за всичко споделено. С голям интерес изчетох всичко, особено интервютата на Къванч. А снимката на Башак е много хубава. Но всичките ни надежди тя поне да качи нещичко засега са напразни. 😶
Ще си чакаме и Ви благодаря, че вадите неща от архивите , на мен всичко ми е много интересно. А клипа със смеха на Къванч ми дойде много добре.
Айра, майстор си на колажите👏👏👏
Хубава вечер, момичета ❤

# 515
# 516
Гости Hug май май никоя от нас не го е усвоила този трик на Кузей Smile
Пепи Heart Eyes липсваше ни ... Като няма какво, добре, че все пак си имаме много за споделяне. Намерих отзивите за Къванч от колеги, с които е работил, и не само. Някой скоро питаше за това. Цели 4 части са :
Цитат
Представяме ви прекрасни отзиви от колеги за Kъванч
Част 1

✔ Йълмаз Ердоган (актьор, режисьор и колега на Къванч във филмите " Сънят на пеперудата" и "Организирани дела 2"):
"Къванч е велик актьор. Винаги поразява със своята игра. Редом с него другите актьори се опитват да работят самоотвержено. Неговите роли няма да се забравят в продължение на много години."
✔ Демет Йоздемир (актриса, колега в телевизионния сериал "Курт Сеит и Шура"): Къванч Taтлъту е много, много добър. Той е човек със златно сърце. Неговото сърце е като на дете, енергията му никога не изгасва. Разговаряше с всички членове от снимачния екип на филма, безпокоеше се за самочувствието им, интересуваше се кой е гладен ? Основното е, че е много ценен актьор. Не напразно има толкова много фенове по целия свят, той е свръхестествен.
✔ Кенан Имирзалоулу (актьор, колега от сериала "Езел"):
"Kъванч наистина е много красив и успешен човек."
✔ Мерве Болуур (актриса, колега в телевизионния сериал " Кузей Гюней "):
"Удоволствие е да работиш с Kъванч. Той винаги е много събран, внимателно разработва своите сцени, много дисциплиниран актьор. Също така е много внимателен човек. Например, ако реши да поръча обяд, винаги ще се поинтересува :" Вие ще хапнете ли? "
✔ Мерием Узерли (актриса): " Много го обичам. Той е отличен актьор. Освен това е много добър и добросърдечен човек."
✔ Мустафа Авкъран (актьор, колега в телевизионния сериал  "Кузей Гюней"):
"Къванч е уважаван човек и майстор в своята работа."
✔ Зерин Teкиндор (актриса, колега в сериалите "Забранена любов", "Кузей Гюней", "Курт Сеит и Шура "): Къванч е много мил, добър и толкова истински. Той има чувство за хумор. Върши работата си с професионализъм. Много се гордея с него."
✔ Туба Буюкюстюн (актриса, посланик на добра воля към Унисеф, участва в реклама за арабски парфюм заедно с Къванч, както и негова партньорка в телевизионния сериал " Дръзки и красиви " : " Да се работи с Къванч е страхотно.
Цитат
Част 2
✔ Небахат Чехре (актриса, колега в сериала "Забранена любов":
"Що се отнася до Kъванч Taтлъту, той е толкова истински добър актьор,със световноизвестно име, че просто нямам думи! Той успя да постигне успех не само благодарение на  външността си, но и заради огромния си талант."
✔ Тамер Левент (актьор, колега в телевизионния сериал " Дръзки и красиви"):
"Къванч е един от тези, които наистина харесвам. Той е много силна личност."
✔ Екин Туркмен (колега в телевизионния сериал "Менекше и Халил" и игралния филм " Организирани дела -2 " : Гледам вече няколко дни телевизия. Много ми е интересно да отбележа, че много от мъжете актьори се опитват да се държат като Къванч Татлъту!"
✔ Елчин Сангу (актриса, колега в сериалите "Курт Сеит и Шура" и "Сблъсък"): "Къванч не е само красив, но и много добър и скромен човек."
✔ Онур Tуна (актьор): "Kъванч е успешен актьор. Той е направил много добри проекти. Той доведе киното на Турция на друго ниво."
✔ Седеф Авджъ (актриса, колега в телевизионния сериал "Менекше и Халил"): Къванч е мой приятел, мой брат, мой партньор. "
✔ Сонгюл Йоден (актриса, колега в телевизионния сериал "Гюмюш"): " Kъванч е мой приятел. Много го обичам. "
✔ Фара Зейнеп Абдула (колега във филма " Сънят на пеперудата " и в сериала "Курт Сеит и Шура"): "Къванч има добро чувство за хумор. Беше ни много весело по време на снимките."
✔ Хазал Кая (актриса, колега в сериала "Забранена любов"): "Той е много добър човек, научих много от него по време на снимките и в живота и в работата. Смятам го за член на моето семейство, той е като по-големия ми брат. "
Цитат
Част 3

✅ Хазар Ерчуглю (актриса, колега в телевизионния сериал  "Кузей Гюней”):
" Множество жени се възхищават на този актьор. Както актриси, така и фенове. Работих с Kъванч и мисля, че много ми провървя. Той има безкрайна енергия, с която зарежда всички наоколо. Приятно е просто да бъдеш до него, дори не говоря за съвместните сцени. "
✅ Мелиса Аслъ Памук (актриса, колега в сериалите " Курт Сеит и Шура " и " Сблъсък ":
"С Kъванч съм готова да снимам безплатно! Много го харесвам като актьор, не само на мен ми харесва, но и на цяла Турция."
✅ Хале Сойгази (колега в телевизионния сериал " Kузей  Гюней "):
"Къванч е прекрасен, много го обичам, той много ми харесва."
✅ Буура Гюлсой (актьор, колега в телевизионния сериал "Кузей Гюней"):
"Къванч е много талантлив и посвещава целия себе си на актьорството, тоест той не играе като мисли как изглежда в този момент. Неговата външност не играе каквато и да е роля за него. Вярвам, че в бъдеще той ще отиде още по-високо и ще постигне много.
✅ Ахмет Мекин (актьор): "Много добър тип и много успешен."
✅Берен Саат (актриса, колега в сериала "Забранена любов"):
" Къванч е много сърдечен човек. С него сме приятели. Той е много по-опитен от мен като актьор. И аз бях поласкана да получавам ценни съвети от него.“
✅ Алперен Дуймаз (актьор, колега в сериала "Сблъсък"):
"Винаги ми е било интересно какво би било да играя с него. Много съм щастлив, че имам такава възможност тъкмо сега. Той ме подкрепя през цялото време, подсказва ми, помага ми да разкажа нещо ново. Като истински брат ми е. Имаме много общи точки, зодиакалният му знак е Скорпион, също като моя. Той е човек, когото никога няма да забравя до края на живота си. "
✅ Деврим Якут (актриса, колега в телевизионния сериал " Дръзки и красиви "):
"Този красавец е много забавен, това е вярно. Много се смеем."
✅ Хюлия Авшар (актриса):
"Ако имах такъв съпруг, като Къванч, аз бих ревнувала!" Мисля, че Kъванч е винаги напред. Харесва ми актьорската му игра, той се самоусъвършенства. "
✅ Едже Йоренч, (сценарист): " За пръв път видях Къванч в телевизионния сериал " Гюмюш ". От пръв поглед бях впечатлена от неговата енергия и вътрешна сила. Той е отличен пародист. А като актьор той веднага схваща отличителните детайли и може пълноценно и старателно да предаде образа. Той е талантлив по рождение и също така се учи много бързо.Той е дисциплиниран, няма в него високомерие на снимачната площадка, много е трудолюбив ... Той е от тези, които обичат да мислят за "нас", а не за " мен" ...
"Влизайки в стаята, виждайки го за пръв път, наистина разбрах, че има такова нещо като" Светлината на звездата" От енергията, която излъчваше, можех да ослепея. Срещайки се с него очаквах, че той ще бъде високомерен човек, но се оказа, че той е много възпитан и иска да прави всичко най-добре, така да се каже, човек от добър материал. Когато започнахме да работим, разбрах, че това не е бил само ефектът от първата среща и го обикнах още повече.
✅ Гайе Сокмен (мениджър): "Никога преди не бях виждала човек, стремейки се да постигне успех в работата с такава амбициозност. Мисля, че с времето неговото изпълнение се е подобрило много. Той работи усърдно и получава нови умения всеки ден. Но, не трябва да игнорираме и природния талант, който Къванч несъмнено притежава. Той е много весел човек, дори бих искала да снима в комедия в бъдеще. "
✅ Нермин Безмен (писател, автор на романа " Курт Сеит и Шура"):
"Въпреки, че Къванч е добре известен и има впечатляваща фенска база, бях впечатлена от това как той се учеше да бъде Курт Сеит. Уроци по валс, бойни сцени, кон, изправен на задните крака, измъченият поглед от войната ... Аз зная, дядо ми би се гордял гледайки го ... "
✅ Хилял Сарал (режисьор):
" Много ни харесва да работим един с друг, ние получаваме удоволствие от това. Готова съм да работя с него не само в три проекта, но и през целия си живот!"
✅ Носителят на Оскар Ръсел Кроу, който се намира в момента в Турция, на въпрос от зрител: " Има ли турски актьор, който харесвате?" отговори по този начин:
Ръсел: "Как е правилното име, Къванч?" Водещият: "Kъванч  Taтлъту"
Ръсел Кроу: "Да, той е готин!"
Цитат
✅ Мерт Фърат (актьор, колега във филма " Сънят на пеперудата"): " Да играя заедно с Къванч за мен беше голяма отговорност ".
✅ Бурак Тозкопран (актьор): " Много искам да се срещна с Къванч, да работя заедно с него и да стана такъв актьор като него.“
✅ Гьоркем Севиндик (актьор): " Според мен актьорската игра на Къванч Татлъту беше най-запомнящата се. Взимам уроци, наблюдавайки го "( след гледане на филма " Организирани работи-2 ").
✅ Ирем Сак (актриса): " Харесвам образа на Къванч. Той игра много добре и като зрител си тръгнах щастлива след гледането. Възхищавах се на този актьор. Той действително продемонстрира успешна игра " (Ирем Сак каза, че е впечатлена от играта на Къванч Татлъту във филма " Организирани работи - 2 ".)
✅ Ахмет Хакан (журналист): " Мислех, че ролята на мафиотския бос, който Джем Йълмаз изпълни в първия филм, не може да бъде заменена. Но когато видях героя, който Kъванч Taтлъту изигра с огромно майсторство, разбрах, че не съм бил прав. Taтлъту е голям актьор. "
✅ Oя Доган (телевизионен критик): "Турските сериали следващата година  ще се сблъскат с голям риск заради отсъствието на Къванч Татлъту в тях ... Говорим за звезда с най-голямо количество на продажби в чужбина."
✅ Берен Саат (актриса, колега в сериала "Забранена любов"): " Когато видях великолепието на тази вечер, бях наистина изумена. Всичко това, вероятно се дължи на присъствието на Kъванч. "(на събитието GQ 2017)
✅ Алперен Дюймаз (актьор, колега в сериала " Сблъсък"): "Винаги ми е било интересно да играя заедно с Къванч. Много се радвам, че се възползвах от тази възможност. "
Никак не е зле, нали ? Добре, че те има Къванч! Heart

# 517
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!

Честит Ден на труда! Оказа се, че това е моят ден. Досега се трудих да

Скрит текст:
пиша и украсявам материали за гадното дистанционно обучение. В понеделник отново съм "на пангара". Отчайващо е, да знаете, а дори не сме по средата на този ад. Работим по седем часа, без очи останахме.., а след това отново подготвяме материали, после отново и отново... Рутината ще ни убие в определен момент, но да видим кога.

Много информация изчетох в "междучасието", на много красоти се нагледах и благодаря на всички роботни пчелички!

Не се показа нашият красавец, вече ми домъчня. Време е да ни зарадва, че да ми се оправи настроението и да се активизирам,  защото мотивацията ми (понастоящем) е с отрицателен знак.

Днес си попяхме с малката щерка, дано не са ни чули съседите... пък и да са чули, какво толкова, те си ме знаят...

Хайде, стига толкова, че ви досадих...

Лека вечер!

# 518
Добро утро, дружки! Hug

Кате Hug Flowers Hibiscus Дааа ... не се показва нашето момче и не само ми домъчня, ами мнооого ми липсва вече ...
Явно ще продължим известно време да се утешаваме със стари снимки и кивчета, поне си имаме много.

Хубав ден! Heart Eyes

# 519
Хубава събота! Blue Heart

Фенче Kissing Heart, въобще нямам спомен, че миналата година сме споделяли това интервю с Марк Wink
и аз търсих тия отзиви за Къванч преди няколко дена, но знаех, че ги постнахме за рожд му ден. хубаво, че ги припомни пак!
за уроците  по руски-съчувствам...особено падежи, ужаас Grin
Пепи Hug, липсваш!
радвам се, че сме ти се отразили добре! Blush
аз не чакам толкова нетърпеливо Башак да ни постне Къванч.
Ако той е решил да не се показва, няма смисъл да им се сърдим.
по скоро чакам новини за бъдещата му работа....най-вече се надявам!!!
Чета, че след края на Байрама им/края на май/ ще се възобновяват снимки на дизита.
Кате Hug
Ире Kissing Heart Kiss
Скрит текст:
аз Чукуровата я спрях на 20 серия, бая имам да наваксвам, ако се реша на тази стъпка Wink
но за разлика от теб-аз харесвам повече Йълмаз,  а не Демир.....

пак имаме признаци на живот Grinning
Къванч е харесал снимката на Башак Heart

а Башак си е харесала колажа им Heart

тук ги коментират
http://www.snobmagazin.com/kivanc-tatlitugun-esi-basak-dizerin-g … ok-sasiracaksiniz

и един гиф от мен..........

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 11:11 от Airra

# 520
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено и най-вече за прекрасния гиф! Kiss
Е,  не помниш, защото не си го поствала ти, нормално. А аз помня, че го споделих не толкова отдавна, но кога точно беше, кой да ти каже Laughing
И аз се надявам, че все ще се чуе вече нещо за новия проект, поне си мечтая ... Да разберем поне кой ще е сериала, каква роля си е избрал Киво, и на това ще се радваме. Пък когато снима, тогава. Ааа ...  чакам си аз нещо от КБТ, стига са се крили,  започвам да им се сърдя пък Grinning Бива, бива, ама чак толкова не бива, това не е било никога Thinking А тези техни признаци на живот Stuck Out Tongue Closed Eyes не ме устройват изобщо Tired Face
Ох, остана ми един урок ... направо станах разногледа да търся в нета разните му там падежи с кои въпроси се определяха, на какви окончания завършват, но все пак се справих. Ако можех да отида до нашите, до сега да съм ги опаткала, ама ... Нищо, поне си припомних малко и граматиката Grinning
Heart

Smiley

Хубав следобед! Hug

# 521
Здравейте, мили момичета! 🦋

Искрени благодарности за всичко споделено! 🌺 И за кафенцата Айре 🥰 , Фенче 🥰.

Айре 🥰 ,
Дано е вярно това, което се пише за възобновяване на снимките след Байрама. Така може би наистина може да има някаква информация относно предстоящия проект на Къванч. 🙏 Аз си чакам някаква нова снимка, въпреки че може би няма да е скоро. 😀
Ооо, много готин гиф си направила, браво! 💋
Не се изненадвам, че повече ти допада Йълмаз. В началото и аз май повече симпатизирах на него, но според мен, допусна големи грешки след излизането му от затвора.

Фенче 🥰 ,
Благодаря, че припомни мненията на колегите на Къванч за него! 🌺 Отново ги прочетох с интерес, че ги бях позабравила. Всички са единодушни, че Къванч е прекрасен човек, колега, актьор и приятел. 😻 Блазе им, че го познават. Simple Smile)) И аз много искам, ама йок. 🤣
Оооо, много си харесах снимката с Мехмет и момчето, което му помага да открие Инджи. Тези серии ми бяха едни от най- напрегнатите.

Пепи 🥰 , Кате 🥰 ,
Дистанционно ли ще завършите годината?

Много ми хареса този колаж на Фе и Къванч.

Колко искам пак да снимат заедноооо. 😻 А Фе лека- полека се завръща към работата си- подновила е договoра си с Лореал.

Желая ви добре прекаран съботен ден!

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 14:45 от Irinak

# 522
Фенче Kissing Heart, браво, че си се справила с руския!!!

И аз се надявам, че все ще се чуе вече нещо за новия проект, поне си мечтая ... Да разберем поне кой ще е сериала, каква роля си е избрал Киво, и на това ще се радваме. Пък когато снима, тогава.

и аз това очаквам, мисля, че е време.......Thinking
какво чета при моите подружки>>
Цитат
Интересное мнение из твиттера.

Одной из будущих проектов Netflix будет адаптация романа турецкого писателя «Горячая голова» для нового сериала, его история очень ужасна, и я очень заинтересован этой идеей, особенно потому, что она говорит об эпидемии и двусмысленности одновременно.
- Кто будет сниматься в сериале? Что касается меня, я надеюсь, что Кыванч будет главным героем, так как он рассматривает новую работу с Netflix.

Сюжет Нетфликс: (перевод не точный, сложность с адаптацией арабского на русский, но общий смысл ясен)

В мире, где эпидемия безумия движется от одного к другому человеку с помощью речи.
Есть один человек, таинственно пораженный этой болезнью, бывший лингвист Мурад Саяфуш. Мурад знает, что его разыскивает знаменитый ЦКЗ.
Из-за жестокостью организации ему придется бежать из безопасной зоны, в место где он спрячется и начнет действовать.
С истинной тайной горячей головы, которая является наследием болезни в стамбульских коридорах.
Сериал будет снят по мотивам удачного турецкого романа "Горячая голова".

ако искаш преведи с две изречения......Relieved

въпреки, че според Бирсен/от преди/ сериалът му ще е по книга на Gülseren Budayıcıoğlu.

донесла си една новоизлязла снимка от времето на Перла.
Heart Eyes

Ире Kissing Heart, благодаря ти за споделеното!! Flowers Tulip
Много хубава Фе, много!! Heartbeat
ти не искаш ли да правиш гифчета? много е лесно Wink
Цитат
Блазе им, че го познават. Simple Smile)) И аз много искам, ама йок. 🤣
е и аз, ама поне да се бяхме родили в Турция Joy
пак се сетих за късметлийките американки Wink

# 523
Айреее 🥰,
Предполагам, че тази информация, която си споделила е евентуално за бъдещия проект на Киво, нали? Обаче аз нищо не разбирам и се присъединяам към молбата ти, отправена към Фенчето 🥰, ако може да преведе само най- важното. 🤗
Ами бих искала да правя гифчета, но не знам как.🤔🤨
Ааау, много хубав колаж с Джес.🥰🥰🥰

# 524
  • гр. Върбица обл. Шумен
Един от бъдещите проекти на Netflix ще бъде адаптация на романа на турски писател „Горещата глава“  за нов сериал. Историята му е ужасна и аз съм много заинтересован от тази идея, особено защото в нея се говори едновременно за епидемия и неяснота (двусмисленост) едновременно.
- Кой ще участва в сериала? Що се отнася до мен, надявам се, че Къванч да бъде главният герой, тъй като обмисля нова работа с Netflix.
Сюжетът на Netflix: (преводът не е точен, трудно е да се адаптира арабски към руски, но общият смисъл е ясен).
В свят, в който епидемия от лудост (безумие) се предава от човек на човек с помощта на речта (говора),
съществува човек, тайнствено поразен от тази болест - бившият  лингвист Мурад Саяфуш. Мурад знае, че е издирван от известната организация (някакво име)
Поради жестокостта на организацията, той ще трябва да бяга в безопасна зона до място, където ще се скрие и ще започне да действа.
Истината за тайната  на горещата глава – болест, която е наследствена,  се разпространява в тайните коридори на  Истанбул.
Поредицата ще бъде заснета по успешния турски роман „Гореща глава“.

Общи условия

Активация на акаунт