Анатомията на Грей - Тема №26

• 51 900
  • 812
  •   1
Отговори
# 540
И аз се замислих.  ТО(не знам как да я/го нарека) го играе безполово, и в живота е така. Още за първи път като се появи проверих, защото ми стана интересно.

# 541
Бях зарязала сериала след 14 сезон и тия дни наваксах до средата на 17. Рещих да се напъна да го изгледам, ама не ми върви хич. Особено след напускането на Джъстин Чеймбърс го обръщат на такава боза, че нямам думи. А епизодите с короната ми дойдоха вече в повече. Моментите със старите герои бяха за мен лично стряскащи, да бяха ползвали поне CGI, че да не ги гледаме колко са побелели *(като човек, минал през близко до смъртта преживяване, помня, че хората, които ме посрещнаха, бяха на същата възраст, на която бяха заминали от тоя свят и това ми беше супер недостоверно).
Не знам дали искам да си причинявам последните на 17 сезон и новия. Много съм разочарована.

# 542
  • София
На мен последният епизод много ми хареса особено тази сцена. Влиаза ми в топ 5, гледах я сто пъти.

# 543
  • Ню Йорк
Бях зарязала сериала след 14 сезон и тия дни наваксах до средата на 17. Рещих да се напъна да го изгледам, ама не ми върви хич. Особено след напускането на Джъстин Чеймбърс го обръщат на такава боза, че нямам думи. А епизодите с короната ми дойдоха вече в повече. Моментите със старите герои бяха за мен лично стряскащи, да бяха ползвали поне CGI, че да не ги гледаме колко са побелели *(като човек, минал през близко до смъртта преживяване, помня, че хората, които ме посрещнаха, бяха на същата възраст, на която бяха заминали от тоя свят и това ми беше супер недостоверно).
Не знам дали искам да си причинявам последните на 17 сезон и новия. Много съм разочарована.

Той сериала много отдавна не е това, което беше. Изчерпа се, дотежа, новите сюжетни линии не са толкова интригуващи. Шонда обаче се е запънала и толкова. Беше казала, че ще го прави докато не я свалят от ефир.

# 544
  • софия
Аз след зимната почивка не съм го гледала.... Размит ми е, ненужен. Не ми носи радост да го гледам и по естествен път си замина....
А имаше време, в което не можех без него...

# 545
Докато Анатомията ми е скучна Станция 19 е интересна

# 546
  • София
Реших да наваксам с Анатомията, откакто имам Дисни+, щото определено ми дотягаше да тегля непрекъснато, но ми прави впечатление, че има качени серии до 17 епизод на 17 сезон, що така? Знам че има заснет цял 18 сезон. Едва ли само при мен е така, ама да питам и вас...

# 547
В зелката си има с бг аудио на 18-ти сезон. 14 епизода.
Ще се качат и останалите, но бавно.

# 548
но ми прави впечатление, че има качени серии до 17 епизод на 17 сезон, що така?
Заради пандемията сезон 17 имаше само 17 епизода.

# 549
Наваксах си последните няколко епизода тези дни.
Последният епизод беше много хубав, но като цяло съм с много размити чувства. Тъкмо изглежда всичко се е наредило и някоя от двойките е щастлива и до още един епизод вече скарани. Други се сдобряват супер изведнъж, трети за един епизод се карат жестоко и сдобряват.

Изгледах и станцията там ми е  многооо интересно.

# 550
Гледам по навик, обаче вече много взе да ме дразни много заради изпълненията по темата LBTQ - то нонбинарни личности, то деца, които не знаят от кой пол са. Идва ми прекалено и смукано от пръстите. И тая изсмукана драма със загубата на статут... Не знам още колко ниско ще паднат.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 19:26 от Вечерница

# 551
Така печелят аудитория

# 552
Коя аудитория.
Обратната? Joy

Аз съм на 10 епизод. Вече май всичко излезе с бг дублаж и съм почнала.

# 553
Именно-не са малко. Може и да се опитват да покрият критерии за Оскар.

# 554
Ех, много станаха.
Скрит текст:
Ама маймунката шарка може да нормализира нещата Joy

Общи условия

Активация на акаунт