Анатомията на Грей - Тема №26

• 49 922
  • 811
  •   2
Отговори
# 750
  • Вестерос
Странно, че не го дават по-напред. По някой си канал майка ми го гледаше миналата година до края на ковид сезона го даваха. Аз по средата го зарязах на същия сезон. НО мисля да подновя гледането.

# 751
Почна новия 20ти сезон да го дават по стар лайф от четвъртък от 22 часа.

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 01:01 от itshristina

# 752
Здравейте, знаете ли как мога да гледам сериала с бг дублаж? В playtube е само до втори сезон. Търся следващите. Много благодаря предварително!

# 753
Викам да няма нова тема. Голяма тишина.

Гледате ли новият сезон?

# 754
Аз не. Имам свалени първите два епизода на 20-ти сезон и няма повече и не ги гледам.
Не ми се гледа на английски, нищо няма да стопля с тези термини.
Стигнах до там където онази лекарката русата припадна. После какво е станало не знам. Grinning

# 755
  • Благоевград
Това беше любимият ми сериал, но и аз не съм го гледала отдавна. Последно гледах напускането на Алекс, раждането на Теди и комата на Мередит. Тона си спомням като събития.

# 756
  • София
Аз в момента наваксвам, стигнах до 20ти сезон, бях спряла зимата 2022ра някъде. Става, ама на моменти се преповтаря доста със стари сезони.

# 757
  • София
Последно  гледах как Теди имаше болен зъб,
Скрит текст:
не го лекува и в края на епизода се строполи на земята.

# 758
  • Вестерос
Това беше любимият ми сериал, но и аз не съм го гледала отдавна. Последно гледах напускането на Алекс, раждането на Теди и комата на Мередит. Тона си спомням като събития.
И аз съм на ковида и комата. Обаче ги насвалих и ще ги подхвана скоро. Дано ги качат някъде в нетфликс, скай, макс, че много свикнах така да гледам.

# 759
В Дисни са.

# 760
И в американският нетфликс ги има, без новият сезон.

# 761
  • София
И аз в Дисни ги гледам. Обаче защо последния сезон е само 10 епизода?

Видях че София Буш е я новия сезон май

# 762
  • Другата България
Кой е последния?
Аз последно съм гледала 19ти сезон.

# 763
  • До морето
Зарязах го след заминаването на Алекс. Гледала съм откъси от комата на Мередит. И миналата година хванах по Фокс, че Адисън се беше върнала за малко. Направо ми се доплака от носталгия.

И на Фокс ме е яд, 2 пъти почват от първи сезон, стигат до 5ти и спират. А така искам да изгледам пак поне до 10ти сезон.

# 764
  • Вестерос
Кой е последния?
Аз последно съм гледала 19ти сезон.
Meri, 21 сезон дават сега в момента.
20-ти сезон е с 10 епизода.
19-ти е с 20 епизода.

Аз съм го била зарязала на 17-ти... ехааа

Общи условия

Активация на акаунт