Анатомията на Грей - Тема №26

• 49 910
  • 811
  •   1
Отговори
# 765
Зарязах го след заминаването на Алекс. Гледала съм откъси от комата на Мередит. И миналата година хванах по Фокс, че Адисън се беше върнала за малко. Направо ми се доплака от носталгия.

И на Фокс ме е яд, 2 пъти почват от първи сезон, стигат до 5ти и спират. А така искам да изгледам пак поне до 10ти сезон.

И мен това много ме ядоса. Надявах се втория път поне да продължат минимум до смъртта на Дерек, обаче не. Не знам защо го направиха, но е много неприятно спрямо зрителите.

Аз лично спрях да го гледам, след като онова хубавото стажантче, с което Меридит започна връзка, го направиха луд. Хвана ме яд, защото ги харесвах двамата и спрях да го гледам нататък. Сега си ги тегля от Замунда и продължих от 5-ти сезон нататък. Стигнала съм до 7-ми.

# 766
  • Пловдив
Аз го бях зарязала някъде 15-16 сезон. Спомням си някакви драми покрай Ейприл и Ейвъри. И след това гледах, когато го хвана по Фокс. Може би от 18 сезон насам пак гледам. Много съм разочарована от новите сезони, не могат дори да ми хванат интереса. 21 сезон ще го гледам, когато го пуснат по Фокс, не ми се занимава конкретно с него.

# 767
Здравейте! Започнах да гледам Анатомията на Грей от 1 сезон. Вече съм в началото на 18 сезон. Тегля си сериала и видях, че последните епизоди са 1 и 2 от 20 сезон. Искам да попитам къде мога да гледам 20 и 21 сезон.

# 768
От къде теглите? В замунда е качено всичко (последният излязъл епизод е 8 от сезон 21)

Много дълга зимна почивка. Докато чакам освен пак да изгледам любимите стари сезони.

# 769
  • Другата България
Но са без субтитри.
Откъде теглите субтитри?

# 770
Гледам с английски субтитри от доста години. Може би до 7-8 сезон съм гледала с бг субтитри. Ако английски субтитри ви устройват от Аддик7ед ги тегля.

# 771
  • Другата България
За български питах.
Благодаря.

# 772
  • София
От 18 сезон не намирам бг субтитри, гледам с английски.

# 773
Мери Ан, от много време субтитри не се правят за сериала.
И с бг аудио не се качва в тракера.
Може да бъде качено в замунда, но ъпа е зает, а обработката му отнема време.
Та много ще се бави с бг аудио сериала.

19 сезон има с бг аудио в зелката, също и в замунда също.
Има и качени на 20 сезон с бг аудио 1 и 2 епизод в замунда.

Субтитри се съмнявам да се правят на този сериал вече.

# 774
Много е времмеемко, ако се съберем 5-6 човека, нямам против.

# 775
  • Другата България
Да, това, което е качено в Замунда и Зелката съм изгледала, но вече има 21ви сезон, а аз съм на втори епизод от 20ти....реших да не би да има някъде български субтитри.
Преди ги теглех от Адиктед.

# 776
Има сайтове, които ти превеждат веднага, но автоматично.
А това е сериал със медицинска насоченост и ще стане мазаляк.

# 777
  • София
Гледах до Теди и зъба ѝ, беше последен епизод. Трябва да възобновя.
Това май беше краят на 19-ти сезон, значи имам цял за наваксване/

# 778
Аз гледах как тази русата припадна в операционната и после какво стана не знам.
Теди ли беше русата лекарка?

# 779
  • София
Да, и аз точно до там. Тя е. Беше последен епизод на сезона, ама не съм сигурна кой

Общи условия

Активация на акаунт