Анатомията на Грей - Тема №26

• 51 879
  • 812
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, извинявам се предварително, защото съм сигурна, че е дискутирано тук, но може ли да ми кажете защо така рязко изчезна Алекс Карев от сериала. Наваксвам със сериите и стигнах до серията, в която Алекс е пратил писма до всички за сбогуване. И ми е чудно каква е причината така рязко да го махнат от сериала?
Имаше някакви психични проблеми, дори мисля, че постъпи в клиника. Като цяло много му дошло натоварването покрай сериала.

Тогавашната му съпруга имаше психичен проблем, след като срещна майка си.
Ами, те го изтриха [Алекс Карев] в рамките на един епизод.
Не знам, дали говориш за сериала или за реалния актьор, но аз имах предвид Джъстин Чембърс, самият той е стигнал до клиника, заради "претоварване" покрай сериала.

# 586
Скрит текст:
Момичета, извинявам се предварително, защото съм сигурна, че е дискутирано тук, но може ли да ми кажете защо така рязко изчезна Алекс Карев от сериала. Наваксвам със сериите и стигнах до серията, в която Алекс е пратил писма до всички за сбогуване. И ми е чудно каква е причината така рязко да го махнат от сериала?
Имаше някакви психични проблеми, дори мисля, че постъпи в клиника. Като цяло много му дошло натоварването покрай сериала.

Не знам, дали говориш за сериала или за реалния актьор, но аз имах предвид Джъстин Чембърс, самият той е стигнал до клиника, заради "претоварване" покрай сериала.
В сериала.

# 587
Скрит текст:

В сериала.

Отиде да живее при Изи, оказа се, че има близнаци - момче и момиче от нея. Пардон, тя има от него Smile

# 588
  • София

Именно! Днес го има, утре - не. Така станаха нещата и не разбрах защо. Досега с всеки, който са махали е имало някакъв финален епизод за сбогуване. Дали ще го убиват или ще заминава някъде, все са ставали постепенно нещата. И затова ми стана интересно каква е причината за това рязко махане от сериала.

# 589
Джъстин Чембърс е имал някакви психични проблеми, в резултат на дългото работене по Грей. Явно проблемите са взели връх, наложило се е да влезе в клиника и затова изнендаващо за всички героя му изчезна!!!

# 590
  • Разпиляна във въображението
Вчера засякох епизод на Грей и нищо не ми е познато. Може ли да ме светнете последно какво съм гледала - Амелия отказа на Линкълн, някакъв плаж имаше...

# 591
  • София
Вчера засякох епизод на Грей и нищо не ми е познато. Може ли да ме светнете последно какво съм гледала - Амелия отказа на Линкълн, някакъв плаж имаше...

края на 17ти сезон е това.

# 592
Здравейте, исках да ви попитам знае ли се със сигурност дали тояа ще е последен сезон? Признавам, че аз си го искам докато в него са Бейли и Ричард.

# 593
Аз след толкова години, в които си мислех, че само първите сезони стават, седнах и го изгледах като пуснаха дисни.
Вярно, ще първите сезони съм ги гледала преди почти 20 години на съвсем друг акъл, обаче всъщност по-късните сезони ми харесаха много повече. Първите са толкова сапунени,  а Изи и Джордж са ми толкова дразнещи, че с нетърпение чаках да се махнат направо.
Ако вземат да махнат и Шмид ще съм много доволна Simple Smile
И повече Корасик, след Марк единственият с истински забавни включвания

# 594
Някой имал ли проблем с изтеглянето на последният епизод от Замунда? За толкова години за пръв път ми се случва два дни да не може да се изтегли. Винаги епизодите са се теглили за 2-3 минути.
В Зелка го няма качен. От някъде другаде мога ли да го изтегля?

# 595
Някой имал ли проблем с изтеглянето на последният епизод от Замунда?

Кой епизод, на 19-ти сезон 6-тия ли? На мен ми се изтегли без проблем.

# 596

да 6-ти

# 597

да 6-ти

Опитай пак. Ако все още имаш проблем, отвори го в браузъра торента и намери темата за сийд. Аз го имам в моите торенти, имаш поне един сийдър.

# 598
Успях след третото рестартиране на юторента. Благодаря.

# 599
Успях след третото рестартиране на юторента. Благодаря.

Аз ползвам КюБитТорент. Той е open source и няма адуер боклуци като юторента. За нищо, приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт