Анатомията на Грей - Тема №26

• 51 865
  • 812
  •   1
Отговори
# 630
Няма липсващ епизод. 14 и 15 бяха един след друг миналата седмица, защото беше 2 часа сериала. В различните торенти го правят един общ епизод който излиза час и 20 минути, или го разделят на две.

# 631
да, и в замунда са качени два еднакви файла по 40 минути. (вторите 40 минути или тн. 15 еп)

# 632
  • Пловдив
Изтеглих го от bs.to, но стана много късно. Днес ще ги гледам и двата Simple Smile

В първият момент и на мен неми направи впечатление в замунда защото пише 14, но като го изтеглих и почнах да търся 14 в папаката, а не го намерих.

Как теглите от този сайт - регистрирах се, но не се справих. Не намирам никъде другаде серията

# 633
Изтеглих го от bs.to, но стана много късно. Днес ще ги гледам и двата Simple Smile

В първият момент и на мен неми направи впечатление в замунда защото пише 14, но като го изтеглих и почнах да търся 14 в папаката, а не го намерих.

Как теглите от този сайт - регистрирах се, но не се справих. Не намирам никъде другаде серията

Няма нужда от регистрация.

Отворих епизода го пуснах от последният стрийм Vidoza. След като тръгна горе в дясно на екрана има три бутона. Първит или вторият не помня кой точно като натиснах почна да се тегли.
Скрит текст:

# 634

Няма нужда от регистрация.

Отворих епизода го пуснах от последният стрийм Vidoza. След като тръгна горе в дясно на екрана има три бутона. Първит или вторият не помня кой точно като натиснах почна да се тегли.
Скрит текст:

Нали осъзнавате, че VIDOZA съдържа вируси? Приятно ви губене на компютър, госпожо.

# 635
Е... Изгледахте ли последният епизод за сезона?

# 636
Мда, не очаквах такъв финал..

# 637
  • Sofia
От два сезона вече не го гледам, но предизвикахте интереса ми 😀

# 638
  • До морето
Минавам само да кажа, че по Фокс лайф започнаха излъчването от първи сезон.

# 639
Аз съм назад може би. Чакам с бг аудио и съм на 19-ти сезон трети епизод.
Сигурно 20-ти вече е свършил.

# 640
19-ти свърши сега. Аз този сезон си го следях беше ми интересно. Иначе последните няколко години изчаквах да излязат 5-6 епизода и така.

Иначе да и аз видях, че се пуснали първи сезон по фокс лайф 😍😍😍 аз май никога не съм гледала с бг аудио та ще пробвам.

Станция 19 също я следя и там е много интересно.

# 641
Дата за новия 20 сезон няма , защото нещо май протестират сценаристи от всякакви сериали и т.н така че може или на есен или в началото на 2024.

# 642
  • софия
OMG Blue Heart

# 643
  • Благоевград
Може ли някой в скрит текст да разкаже, че ми стана интересно как е приключил сезонът? Благодаря!

# 644
  • софия
О не не, ще в жесток спойлер. Гледайте си го Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт