Септемврийската дружина мина първата третина - Тема 3 (2020)

• 35 492
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Monytooo
# 14721 март 2020, 19:13 ч.
Има ли момичета от Бургас? При кого се водите на ЖК? И къде ще раждате?

Аз съм при Сашо Георгиоски . Има доста време до раждането , но живот и здраве всичко да е ок смятам да родя в Девата.

# 151
За съжаление навсякъде казват, че очакват пика на вируса през септември, но това не бива да ни плаши, всичко ще бъде наред. Предполагам, че ако искате да раждате в друг град и имате документ от лекар, ще ви пуснат, а и наистина има много време, много се надявам да са наред нещата! ❤🍀

# 152
Добро утро! Седите ли вкъщи? Хаха..Аз не помня от кога не съм излизала, май станаха 8дни 😒. Силно се надявам много скоро да приключи всичко и да сме свободни. Чувствам се, като затворник направо. С каката (1ви клас) учим, пишем, почти цял ден съм заета с нея, едвам смогвам да изчистя и да сготвя. Малката беснее и се сърди, че не може да ходи на градина..Дано не полудея скоро 🤯
Наоплаках се...
На болните момичета-бързо оздравяване!
На всички останали-пазете се! 🍀

# 153
Има ли момичета от Бургас? При кого се водите на ЖК? И къде ще раждате?

При Мануелян! За раждането не съм мислила много още честно казано. Нека всичко бъде наред, пък ще го мисля. Искаше ми се да отида в София, но с настоящата обстановка, всичко е от днес за утре явно.

Аз съм в окръжна при Кироваков, но за раждането хич не съм мислила къде ще е? Disappointed Relieved

# 154
Момичета, имам въпрос за вече раждалите мами. Тази сутрин като лежах по гръб в леглото усетих как няколко пръста под пъпа ми се беше втвърдил корема много, като топче точно. Като станах изчезнали, преди няколко дни пак така. Дали има шанс това да е бебчо?

# 155
  • Terra incognita
Това са подготвителни контракции, т.нар. конракции на Бракстън Хикс. Нормални са, няма страшно.

# 156
Това топче при мен си е точно бебето, което расте. От начало се появяваше, когато ми се пишка дутрин и явно излиза по-нагоре. Сега вече си го имам постоянно.

# 157
Вие имате ли главоболие и горещи вълни?

# 158
Аз имам главоболие когато мн се изморя и натоваря. Вчера бяхме на една дълга разходка, далеч от цивилизацията, почти 4 часа вървене и после мн ме заболя главата. Но ако си лежа не ме боли, освен ако не съм прекарала мн време на телефона или лаптопа.
Главоболието е нещо нормално по време на бременност според мен. Аз даже не пия хапче, чакам да мине.

Вие имате ли главоболие и горещи вълни?

# 159
Аз като лежа ме боли понеже само лежа хахах и аз не пия чакам да мине,то е на периоди. Знаете ли дали ако звънна на частен лекар за преглед ще се съгласи и той ли трябва да ми даде бележка,за да отидем в града? Или няма как да стане сега .

# 160
Това топче при мен си е точно бебето, което расте. От начало се появяваше, когато ми се пишка дутрин и явно излиза по-нагоре. Сега вече си го имам постоянно.
Йони, коя седмица си?

# 161
Йони, коя седмица си?
16-17 г.с съм.

# 162
Привет, казаха, че ще вали сняг, ама това!!!
Аз съм от стриктно спазващите карантина, само вчера се наложи да изляза с колата за 20 мин., оказа се, че са я издрали, стояла е 8 дена на паркинга пред блока, много се ядосах. Rage
Моята девойка е на 4и половина, изкарва вътре с детско, някакви игри и много рев, емоционално много и е тежко, вече пита всеки ден за детската градина, а по принцип не иска да ходи много-много.
Jasmin, аз също съм представител на първата зодия Stuck Out Tongue с рожден ден в сряда, таааа положението ще е тримата вкъщи, с общо разговор по месинджър с приятели и семейство. Smile А стоенете вкъщи толкова ми се отразява, че забравих на една приятелка рд в събота.... много ми е гадно.
А бебо дано да му е комфортно в коремчето, кога ще го види доктор не знам. Heartbeat

# 163
Привет, казаха, че ще вали сняг, ама това!!!
Аз съм от стриктно спазващите карантина, само вчера се наложи да изляза с колата за 20 мин., оказа се, че са я издрали, стояла е 8 дена на паркинга пред блока, много се ядосах. Rage
Моята девойка е на 4и половина, изкарва вътре с детско, някакви игри и много рев, емоционално много и е тежко, вече пита всеки ден за детската градина, а по принцип не иска да ходи много-много.
Jasmin, аз също съм представител на първата зодия Stuck Out Tongue с рожден ден в сряда, таааа положението ще е тримата вкъщи, с общо разговор по месинджър с приятели и семейство. Smile А стоенете вкъщи толкова ми се отразява, че забравих на една приятелка рд в събота.... много ми е гадно.
А бебо дано да му е комфортно в коремчето, кога ще го види доктор не знам. Heartbeat

От кога не сте го виждали? Ние от 1ви март и много искаме да идем,ама с тея меркиии

# 164
Привет мили момичета! Отново Аз и моите терзания.... ТСХ в петък ми излезна 3.37, а в събота, ето вижте сами резултатите... изцяло съм объркана и не знам сега да предприемам ли нещо и какво? Моля за съвет.... Благодаря ви! Да отбележа, че са правени на гладно и в една и съща лаборатория, но това разминаване просто ме застреля!

Общи условия

Активация на акаунт