Септемврийската дружина мина първата третина - Тема 3 (2020)

• 37 520
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,преди малко легнах по гръб и от лявата страна седеше по-високо демек корема ми беше на една страна и беше по твърдо.Това бебчето ли е? 😁

# 211
Момичета, умирам от болки в кръста, както и да застана, даже легнала... Вие как сте? Дайте съвет, знам че не е добре да се загравяваме много... а дори нямам още голям корем, не знам как ще го бъде до края Sad

# 212
Момичета,преди малко легнах по гръб и от лявата страна седеше по-високо демек корема ми беше на една страна и беше по твърдо.Това бебчето ли е? 😁
Даа 👶
Аз имам болка в седалищен нерв от дни. Реших, че ще уча дъщеря ми на 1,3 г. да слиза по стъпалата с моя помощ, а не да я нося и не беше добра идея... Как ще се носим и в 9ти месец не знам.

# 213
И мен ме боли кръста,а по цял ден лежа. Особено през нощта ммного го усещам,но нищо не съм правила по въпроса,ппц си ми е проблемен тоя кръст

# 214
Май да и на мен ми става така от няколко дни всяка сутрин като съм по гръб и се мести подутината Heart

# 215
Здравейте,
Малко се притеснявам за течението което имам, тъй като ползвах едни вагинални таблетки и нещата уж бяха добре, но като ги свърших пак се появи и нз дали пак да си ги купя или нещо друго да предприема. 😟Ако има някой с подобен казус, да сподели как се справя с това. 🙄

# 216
  • Пловдив
Здравейте, докато ви намеря темата ще свърши 😂🙈 отново много хубава тема ❤️❤️ благодаря за труда които е положен.
Коментира ли сте доста неща, включвам се и аз с моето бебе сме добре, миналата седмица малко ни изплаши, или аз каквато съм паника се изплаших, но всичко е добре на 15.03 го видях на ехограф расте и дивее. Не знам рано ли е или си въобразявам но вчера май сериозно го усетих, подреждах книги и като че ли получих ритник и се спрях. Отмениха ми и моите прегледи, след 5ти април ще се чуем с професорката да ми даде час.
Болки в кръста и аз имам, но само от дясно, напоследък и тоалетната съм превзела, вече съм в 14+3, но ми се спи като първите седмици, и изяждам промишлени количества ягоди.
Ще ви помоля и за малко помощ. Вчера се роди бебето на наши приятели /момченце/все още не сме купили подарък, моля тези които имат бебета, а и не само, да ми дадете идеи от какво наистина ще имат нужда /пари не искат, предпочитат да е подарък/ аз нямам идея първо детенце ми е и каквото видя ми се иска да го купя 🙈
П. С направо роман написах, но толкова дни без темата наваксам си 🙈🤗

# 217
Здравейте,
Малко се притеснявам за течението което имам, тъй като ползвах едни вагинални таблетки и нещата уж бяха добре, но като ги свърших пак се появи и нз дали пак да си ги купя или нещо друго да предприема. 😟Ако има някой с подобен казус, да сподели как се справя с това. 🙄
Пуснаха ли ти микробиология? Нормално е да имаш течение, сега ще ти споделя една статия Simple Smile

# 218
Василева, аз съм подарявала на новороени музикална играчка за заспиване, която се поставя на кошарата и виси над бебето, играчка за количка, биба със синджирче за закачване на дрешката, бодита и лигавник. 😍 Как хубаво миришат бебчетата като се сетя 💞💗😍
Вие сега ме хвърлихте в тъча с тези усещания. Аз също бях с плосък корем и сега като казахте, ще взема да се загледам. Иначе на калкулатора в нета ми пише, че движения могат да се усетят след 3 май и съответно нищо не очаквам за момента.
Мен също ме наболява кръста от време на време. Но винаги ме боли, ако седя права и примерно чакам така определено време. Забелязвам, че ми се появява чупка в кръста, явно малко по малко тялото се подготвя за носене на бебето

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 11:59 от Jаsmin

# 219
За подарък. Ще кажа при мен как беше, дано да съм полезна.
Всички подаряват дрехи, в началото бебетата много бързо сменят размер и всичко се носи по 1,2 пъти. Получавала съм и дрехи, които чак сега й стават (1,3г), тях пък се чудех къде да сложа, за да не ги забравя. Аз кърмих и шишетата ми бяха ненужни, биба също не сме ползвали. Не харесвам плюшени играчки за бебе, задържат прах. Бебето нищо не яде, та не разбирах защо й носят 🤷
Най-много съм се радвала на подарък памперси 😅. Има книжки подходящи за бебетата "Точната книжка", шумяща играчка, играчки с различна текстура за фината моторика, комплект за отпечатък, възглавничка за колики. Това се сещам.

# 220
  • Terra incognita
Най- хубавият подарък, който са ни правили е гоблен в рамка с името, датата и мерките.
Иначе бих предложила бебешки дневник.

# 221
  • Пловдив
Благодаря ви, наистина бяха полезни мненията, за сега се спрях на комплект за бебешко легло 🙈 харесах и един дневник. Дрехи не мисля да вземаме, наистина растат бързо, и едно зайче от тези шумящите. Ще видя и моя човек кое ще хареса. Иначе и онези активни гимнастики ми харесаха 😂😂 ох трудно е да се вземе подарък за бебе, всичко е хубаво.
Трябва като дойде време за нашите да се родят, майките с опит да помогнат и ние самите да си направим списък какво трябва и не трябва 🤗

# 222
  • Terra incognita
На първо време трябват само неща от първа необходимост, след това с времето ще си набавите всичко останало, което сметнете за нужно, защото ако напазарувате един куп неща предварително е голям рискът повечето да не ви влязат в употреба, или да решите, че са били излишни.

# 223
  • Пловдив
Аз за нашето още нищо не съм купувала. Август живи и здрави ще купя някой неща 🙈 но признавам си започва да ме обзема желание да накупя всичко.

# 224
Здравейте,

Пускала ли си микробиологично изследване на вагинален секрет? Как се казват глобулите и по какъв повод си ги ползвала?

Общи условия

Активация на акаунт