Септемврийската дружина мина първата третина - Тема 3 (2020)

• 37 440
  • 725
  •   1
Отговори
# 420

Ето го и моето от снощи 16+5. И моя постоянно е твърд и много изпънат го усещам сякаш съм адски преяла постоянно ,сигурно от растежа 🤷♀ Като легна по гръб винаги остава подуто от лявата страна там и е удобно сигурно 😀

# 421
Еййй, страхотни сте 😍 Пу-пу
Прочетох в една друга тема, че може да се подават електронно заявления за ПИК на НОИ. Следи се лесно изплащането на болничните. А и други неща
https://www.noi.bg/en/newsbg/5895-piconline2020

# 422
Прочетох в една друга тема, че може да се подават електронно заявления за ПИК на НОИ. Следи се лесно изплащането на болничните. А и други неща

Мерси много, това ще е полезно! Аз този месец за първи път пускам по-дълъг болничен, тоест за целия април, който клиниката ще издаде. Да се допитам до тези, които вече са го правили, след колко време ви изплащат парите горе долу? Знам, че ще се наложи да почакам де, но поне да имам представа. Simple Smile

# 423

Мерси много, това ще е полезно! Аз този месец за първи път пускам по-дълъг болничен, тоест за целия април, който клиниката ще издаде. Да се допитам до тези, които вече са го правили, след колко време ви изплащат парите горе долу? Знам, че ще се наложи да почакам де, но поне да имам представа. Simple Smile

Аз ползвам Пик полезен е виждам всичко,но изобщо не мога да разбера как ги превеждат и в какво време. Преведоха ми за 2 дена после останалите от месеца 🤷♀🤷♀

# 424
На 31 Март ми преведоха болничният за месец Март 😁 Направо се учудих 🤔

# 425
Явно е неясно за много хора. Една колежка ми каза чак средата на юни да очаквам парите от април, но не ми се вярва и на мен толкова да ги бавят. Дано не, че допълнителната ми частна практика сега е тотално спряла, а май и юни попринцип са ми най-силните месеци. Разчитам само на парите по трудов договор. Добре, че мъжът ми не е спрял да работи, че после ще се пазаруват колички, молички и какви ли не джунджурийки. Grinning

# 426
Не, това не е вярно. Имаше записани сроковете в сайта им, не бавят. За февруари ми преведоха през първата седмица на март. Зависи кога счетоводителката ще обработи болничния и ще подаде информацията към НОИ.

# 427
Моят болничен е грубо от 18 до 18 число. Превеждат ми парите на два пъти, което ме устройва, защото е като заплата и аванс. Около 10 число ми превеждат за периода 18-30, а около 20 число ми превеждат за периода 1-18.
Ето график за месец април:

# 428
Аз съм в болничен от началото на бременността. При мен ако болничния застъпва 2 месеца ми изплащат на 2 пъти 1во за еидния и после 2рата половина в новия месец. През март ми беше от 01.03 до 20.03 и ми го изплатиха на 17.03, гледам че ми ги изплащат м/у 15-17то число. Вече си мислех че ще има пари чааак средата на април но ме изненадаха приятно Simple Smile

# 429
Ее супер! Значи не е такова чакане, много мерси, че споделихте! Simple Smile

# 430
Моето момченце също вече го усещам  от няколко седмици. Най- вече като съм легнала по гръб, седнала (както в момента пред компютъра) или приведена към корема. Много мило ми става и му се радвам.Blue Heart Дъщеря ми вече и тя го усети веднъж. Пред баща си мирува обаче отсега SmileSmileSmile Пускам и аз една моя снимка. От този ракурс обаче изглежда някак по-малко коремчето.
Очаквам и други мами, ако има от Варна да се включат с мнение за АГ болница и по-конкретно за д-р Боян Георгиев. Благодаря ви Flowers HibiscusHeart Exl

# 431
Здравей Силви,
Много симпатично малко коремче Simple Smile

Аз съм от Варна, но съм с първа бременност и се следя в МД при др Цонев. Нямам мнение за Д.р Боян Георгиев, знам само че той мин година е бил в МД и в темата за МД има много хубави коментари за него, може да влезнеш да прочетеш ако не си чела там.

А ти с първата бременност къде се следеше и къде роди и защо сега пак не заложиш на тях? Просто от любопитство питам.

# 432
Офф, с тази изолация няма да видим повече това бебе, и полът няма да знаем. Вие само на частни прегледи ли ходите. Ще звънна да го питам АГ изобщо работи ли.

# 433
Ходихме вече на частно тогава разбрахме пола,в края на април пак ще се наложи явно да идем и началото на май на фетална. Супер много съм изнервена и ми идва в повече незаинтересоваността за нас бременните. Изследвания,които ни се полагат безплатно сега си ги плащаме...иначе няма да си виждаш бебето месеци както се очертава и отделно всеки пие желязо ли какво ще е,което изисква следене

# 434
  • Пловдив
Аз до сега само веднъж съм ходила по ЖК, всички останали прегледи са ми били на частно 🙈. Надявам се скоро да си запиша час да видим бебо, уж сме добре, но ще се успокоя като го чуя от медицинско лице.
Иначе както вървят нещата нямаш ли корона вирус се оправяй сам за жалост. Дано не ни се налага нещо спешно 😔

Общи условия

Активация на акаунт