Септемврийската дружина мина първата третина - Тема 3 (2020)

• 37 447
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Брех, в Надежда са разработили цяла маркетингова стратегия.  Simple Smile

# 406
Здравейте, момичета Simple Smile Мнооого отдавана не съм писала и не съм ви чела подробно. Не смогвам въпреки стоенето вкъщи и уроците на дъщеря ми. Май като ходех на работа имах повече време Rolling Eyes Аз съм добре, и моето момченце също Simple Smile Да, чакаме момченце Blue HeartBlue HeartBlue Heart! Това поне излезе на фетлната морфология, която правих преди седмица. Вече и аз бебчо сме по-добре от първите месеци изпълнени с тревога и притеснения. Имам си от време на време контракции, пия магнерот, и но шпа, а фолиевата си я спрях сама. На 6ти най-после ще съм на женска консултация, дано всичко е наред, че така и не успях да си пусна на време вторият БХС заради забраната, която спуснаха и се надявам това да не е проблем. Като цяло много малко съм наддал и поддържам около 2 кг. от самото начало на  бременността. С дъщеря ми в тези месеци вече имах бузки и коремът ми беше значително по-голям.
Имам един въпрос към майките от Варна по-конкретно за съвет и мнение. Тъй като моята лекарка при която ходя да ми следи бременността няма да ме изражда,  ме посъветваха да потърся д-р Боян Георгиев от АГ. Много ми го похвалиха, големи суперлативи за отношение  към бременните, страхотна апаратура и т.н. Работи заедно с жена си, която е акушерка, ако те поеме, заедно с жена му израждали двамата. Първото ми раждане беше в окръжна и бях доволна. Не очаква лукс, по-важно ми е всичко да мине наред и да си прегърна здраво бебето. Кажете ако имате мнение и опит.
На всички пожелавам да сте здрави, много щастливи с най-хубавият период от това да си майка и се пазете. Дано съм по-редовна вече тук Simple Smile

# 407
Здравейте, момичета Simple Smile Мнооого отдавана не съм писала и не съм ви чела подробно. Не смогвам въпреки стоенето вкъщи и уроците на дъщеря ми. Май като ходех на работа имах повече време Rolling Eyes Аз съм добре, и моето момченце също Simple Smile Да, чакаме момченце Blue HeartBlue HeartBlue Heart! Това поне излезе на фетлната морфология, която правих преди седмица. Вече и аз бебчо сме по-добре от първите месеци изпълнени с тревога и притеснения. Имам си от време на време контракции, пия магнерот, и но шпа, а фолиевата си я спрях сама. На 6ти най-после ще съм на женска консултация, дано всичко е наред, че така и не успях да си пусна на време вторият БХС заради забраната, която спуснаха и се надявам това да не е проблем. Като цяло много малко съм наддал и поддържам около 2 кг. от самото начало на  бременността. С дъщеря ми в тези месеци вече имах бузки и коремът ми беше значително по-голям.
Имам един въпрос към майките от Варна по-конкретно за съвет и мнение. Тъй като моята лекарка при която ходя да ми следи бременността няма да ме изражда,  ме посъветваха да потърся д-р Боян Георгиев от АГ. Много ми го похвалиха, големи суперлативи за отношение  към бременните, страхотна апаратура и т.н. Работи заедно с жена си, която е акушерка, ако те поеме, заедно с жена му израждали двамата. Първото ми раждане беше в окръжна и бях доволна. Не очаква лукс, по-важно ми е всичко да мине наред и да си прегърна здраво бебето. Кажете ако имате мнение и опит.
На всички пожелавам да сте здрави, много щастливи с най-хубавият период от това да си майка и се пазете. Дано съм по-редовна вече тук Simple Smile
Ходила съм на прегледи и ми е правил операция Георгиев, когато беше в МД. Аз също мога да кажа само суперлативи за него. Но съм чувала, че предпочита секцио, така да се каже, не знам до колко е вярно. При кого се следиш?

# 408
При М. Монастирска. Позната е на семейството ми и от 2 години ми е наблюдаващ лекар. Тя по принцип се занимава с ин витро, но ме пое да ме следи и след като забременях. На 6ти, когато ми е ЖК при нея ще я питам за мнение и препоръка, да видя какво би ме посъветвала, ако няма да ме изражда тя, което мисля, че ще е така.
Но разбира се ще е полезно и тук всяка от вас, която е от Варна да сподели изборът си и личен опит, наблюдение.

# 409
Аз имам консултация на 6 април и ще попитам за ФМ, кога ще я правим.. Със синът ми помня, че бях в 21гс, тогава било най - оптимално, но съм чувала, че като цяло след 20гс е най - добре за ФМ, за да е достатъчно голямо бебето.

Килограмите си ги държа около 4 отгоре, видимо освен корем друго не забелязвам, с малкия качих 22кг, за месец и малко ги бях свалила почти, оставаха си ми само 2кг, с които си забременях този път 😂 Като цяло няма значение за мен, важно ми е само да сме здрави всички! 🍀

# 410
  • Чикаго / София

Добре дошла, поздравления за желанието за трето дете! Simple Smile   Аз съм бременна с четвърто - и моят термин е 22 септември. Simple Smile
Може ли да споделиш подробности кой пренатален тест направи - Матернити ли - и какви аномалии са изследвани? Благодаря.
И заповядай в нашата фейсбук група:  https://www.facebook.com/groups/septemvri2020

Благодаря на всички за милото посрещане в темата.

Eli-to аз живея в САЩ и не знам генетичния тест, който правих, доколко прилича на тези в Бг. Предишните две бременностти ми бяха в Бг, но тогава не съм правила такъв тест. Теста се казва Pnorama на Natera. Резултатите изглеждат така:

Това не са моите резултатит, още не съм си получила листа с тях, само ги видях в офиса на лекарката ми, но забравих да взема листа. Чакам да ми го изпратят на имейла.

Иначе в неделя бях на преглед, всичко е наред и бебето расте.

# 411
При М. Монастирска. Позната е на семейството ми и от 2 години ми е наблюдаващ лекар. Тя по принцип се занимава с ин витро, но ме пое да ме следи и след като забременях. На 6ти, когато ми е ЖК при нея ще я питам за мнение и препоръка, да видя какво би ме посъветвала, ако няма да ме изражда тя, което мисля, че ще е така.
Но разбира се ще е полезно и тук всяка от вас, която е от Варна да сподели изборът си и личен опит, наблюдение.
Аз раждах в АГ болница 2018 година. Не съм си избирала екип, отидох с бъбречна криза и не очаквах че ще раждам. Германов ме прие към 15 часа, и родих в 21:50 при Кремен Цветков. Чесно казано аз много се смях с него и акушерката която беше на смяна. Макар и да не съм плащала останах много доволна от всички лекари там. Изключение правя само за 1 жена от неонатологията, която беше вечно нацупена.

# 412
Здравейте и от мен! Няколко дни се бях унесла и не писах. Онзи ден се чух с лекарката ми за изследванията и уж имах някои завишени показатели, но каза, че това е нормално. Проследяващ ми е доктор Нели Димова от Надежда. Още като се чухме, каза да пратя нещата по вайбър и отговаря на всичко лаконично с по един ред. Знам, че е доста заета и поема всички спешни случаи, но не ми остави много приятно усещане особено след като не сме се виждали на живо все още. Като се срещнем, ако нещо не ми хареса, ще я сменя. Колкото и да е добра, трябва да усетя, че тя е моят лекар. Ще се радвам, ако още някой, който се следи в Надежда сподели впечатленията си от своя, за да знам, ако евентуално се налага да мисля за нов. Simple Smile

Включвам се за сериалите, че обожавам да гледам и с това сега също добре убивам времето. За този период много забавен ми се струва Отчаяни съпруги и сега го гледам за n-ти път. Забавен, може и да те разплаче, изобщо много любим! Също така много харесвам: White Collar, Mentalist, Royals, The Crown, Lucifer и още много други мога да препоръчам. Grinning

# 413
Добро утро, момичета 💗 Днес при нас е снежно и реших да направя едно фото на моя мини корем. 😀

Скрит текст:

# 414
  • Terra incognita
Фина мадама 😍

# 415
Момичета, да ви споделя вчера усетихме мини ритничета Heart Разбира се, ако не бях леглала по гръб и не си бях сложила ръката отгоре нямаше да го усетя. Вече ми е много лесно като съм по гръб да го усетя къде е, та в продължение на няколко минути усетих 4-5 подритвания, после и моя мъж усети едно. Много миличко ми стана Simple Smile
И междудругото като съм пак така легнала вече постоянно усещам как корема ниско долу ми е доста по-твърд. Не е на моменти, а постоянно. При вас така ли е? Не ми прилича на контракции, нямам болка, по-скоро все едно някой ми е сложил малко по-тежка книга на корема е като усещане. До сега на всички прегледи са ми казвали, че имам спокойна матка, та интересно ми стана..

# 416
  • Terra incognita
Аз да се оплача, не можахме да видим пола, човечето се беше свило на четири, как му р удобно така, не знам.

# 417
Хайде, момичета, дайте по една снимка и вие Simple Smile Camera
Димитрова, супер новина! Blue Heart Аз не съм усетила коремът ми да е твърд. Иначе усещам бебчето, когато съм легнала по гръб (аз така не обичам да лежа, но вечер гледам телевизия така, та тогава най-много го усещам), като седя на компютъра или се сгъна повече пак се усеща.

Вики, вашето ще е гимнастик/гимнастичка Smiley Иска да изненада мама и тате. Ти имаш ли някакво предчувствие?

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 14:46 от Jаsmin

# 418
Уу, моят не се мести още чак така или поне не съм забелязала, но ето го и моето коремче 15с Simple Smile

# 419
  • Пловдив
Аз го усещам най- много когато легна на дясната страна, какво му е харесало там не знам, но е само там 😂😂😂 общо взето на инат си правим.
Вики и нашето прави тези номера 🙄 не се показва, явно ще е инат като мен /жална ми майка/.

Общи условия

Активация на акаунт