Дистанционно обучение за учениците

• 30 540
  • 886
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
И аз искам...

# 496
Дано ни дадат пролетната ваканция като такава, че да си починем от обучение малко и да си направим козунаците и яйцата на спокойствие 😜

# 497
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
точно това не виждам как ще стане, но не пречи да си помечтаем. Simple Smile
засега ми се иска съботата и неделята да са твърдо неучебни. Simple Smile

# 498
Само не знам защо министърът продължава да използва думата "ваканция". Такава беше до 13 март.

# 499
защото за училищата е ваканция. дали грипна, дървена или коронна, все ваканция е, т.е. отсъствие по определената причина.

# 500
Ваканция е, когато децата не учат и всеки е свободен да прави, каквото иска, да играе. В момента се учи.

# 501
права си.
то и през грипната даваха материал за четене, писане и затвърждаване до края ѝ...
особено положение е. Simple Smile

# 502
И за мен не е редно да наричат времето на ДО - ваканция!
Следва да се изказва ДО ще продължи до отмяната на ИП Simple Smile Докато сме в ИП няма как да има ходене на училище

# 503
Какво значение има как се казва ваканцията.Според мен има си предимства дистанционното обучение,но за мен най-доброто си остава класическото училище.

# 504
  • Ямбол
Срещала съм доста мнения из форума, как някои предпочитат домашното обучение. Мисля, че сега станаха доста по-малко онези, които мислят така.

# 505
  • София
Има нещо вярно. Обаче ветераните в домашното обучение си правят общност.
Със сигурност сега учители, родители и деца се опознаха повечко.

# 506
Хубавото на домашното обучение е, че учениците рязко спряха джънка Simple Smile Simple Smile Като гледам моите хич не им и липсва...
Ама пък и към мастършефско ги докарвам вече Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 507
  • София
Никога не съм била фен на ДО.
Уффф, пак технически проблеми. Не мога да качвам снимки в тъпата група. Добре ми беше с Вайбър.

# 508
Аз взех да мечтая за трайно ДО.
Детето се наспива, не му е шумно, интересно му, амбицира се да предаде навреме работата си. Вдига ръка, иска да вземе участие. Учителите са по-спокойни, като знаят, че вероятно има и родители, които ги слушат от др стая и не крещят-иначе често се случва. Никой от съучениците не смее да обижда или да тормози, защо също не се знае кой точно какво чува в час. За да няма олелия, учителите изключват микрофоните на децата и ги включват само, ако ги посочат да отговорят. Няма заспали, блъскани деца в ГТ. Единствено, за ФВ ми е жал, няма как да се получи футбол или баскетбол.

Но е идея да се въведат часове, а защо не и дни на ДО и след отминаване на кризата.
Преседяване по 7-8 часа в училище съвсем не означава учене.

# 509
Никога не съм била фен на ДО.
Уффф, пак технически проблеми. Не мога да качвам снимки в тъпата група. Добре ми беше с Вайбър.
Едната ни госпожа вече се включи в тиймс за уроци, но продължаваме да пращаме домашни в школо. Явно е преценила че там риска от блокаж е минимален.
Аз съм доволна от това че си останаха в къщи, сега мога да проследя за всички пропуски и да ги отработим навреме. Но искам и учителките да се включват-поне за по един нов урок..
А наспиването е огромен плюс.

Общи условия

Активация на акаунт