Дубай - тема 15

• 76 685
  • 898
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Моето мнение е да търсите хотел в близост до метрото, ако това ще ви е основния метод на придвижване. Има вариант и за такси, но това зависи от местата , които възнамерявате да посетите. Много информация има в темата и ще можете да почерпите опит от другите момичета.Аз лично посетих Дубай с тур. агенция и въпреки това изчетох цялата тема и така успяхме да посетим самостоятелно местата, кото бяха извън програмата на агенцията.Успех с избора и приятно пътуване!

# 661
Моето мнение е да търсите хотел в близост до метрото, ако това ще ви е основния метод на придвижване. Има вариант и за такси, но това зависи от местата , които възнамерявате да посетите. Много информация има в темата и ще можете да почерпите опит от другите момичета.Аз лично посетих Дубай с тур. агенция и въпреки това изчетох цялата тема и така успяхме да посетим самостоятелно местата, кото бяха извън програмата на агенцията.Успех с избора и приятно пътуване!
Здравейте, благодаря за отговора Simple Smile Изчетох 14та и 15та тема, но не намерих нищо за този хотел и затова реших да потърся мнения.
Четох, че Тиком и Ал Барша са добри райони, като най-добър бил Марината, но ми идват прекалено скъпи хотелите, а и с доста ниски оценки за тия пари. За самолетните билети платихме 2100лв. и затова откъм хотел търсим нещо около 1000-1500лв. за 6 нощувки.
Ако някой може да даде предложение за хотели в тази цена на добра локация ще бъда изключително благодарна Heart Decoration

Също така търся мнения за плуването с делфини в х-л Атлантис - цените какви са и заслужава ли си?

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 18:05 от Desche

# 662
За плуването с делфини мога да кажа само,че беше едно от най-невероятните изживявания в моя живот и си заслужава напълно. Не помня каква беше цената,защото съм го правила преди 10 години, не беше малко,но съм изключително щастлива,че го направих и дори възнамерявам да повторя някой път. Влезте в сайта на Атлантис и ще намерите цените. Трябва да се резервира предварително мисля.

# 663
  • на село
Имам една чуденка аз и се надявам някой да ми помогне със съвет.
Организирам си едно пътуване и Дубай ми е спирка. 9 часа на летището, нощем.
Рекох си да разцъкам полетите и вместо 9 часа, да останем 1-2 дни, с мултисити опция за самолетните билети.
Не сме били в Дубай и нямам идея какво да видим за толкова кратко време. Може би тази екскурзия в пустинята?
На плаж не държа, защото ще сме на път за плажна дестинация и това ще си го минем по реда.
Вие бихте ли останали за такова кратко време, къде бихте отседнали?

# 664
Някой скоро летял да попитам
Има ли изискване за Пср да се качиш в самолета на флай Дубай за България ?

Здравейте! Бяхме в Дубай февруари 2022. Не са ни искали ПСР изобщо. Пътувахме с Уисеър.

# 665
Здравейте

ако някой  е ползвал "Круиз и вечеря в Дубай Марина" дали може да даде информация за храната, тъй като на един клип казаха, че била люта храната, дали е само люта или има и не люта. Изобщо как е храната и т.н.

# 666
Здравейте

ако някой  е ползвал "Круиз и вечеря в Дубай Марина" дали може да даде информация за храната, тъй като на един клип казаха, че била люта храната, дали е само люта или има и не люта. Изобщо как е храната и т.н.

Храната не беше люта, но на мен не ми допадна. Просто техния стил не е за мен. Имаше плодове, сладкиши, та наблегнах на тях.

# 667
  • London
Здравейте, пътувам до Абу Даби следващия месец. Попълнила съм Arrivals Registration Form в ICP Smart Services, който е одобрен и имам QR код на емайл. Това достатъчно ли ще е за летището в София? Не мога да отворя Ал Хосън, защото приема само UAE телефонен номер Sad

# 668
Здравейте,
и аз ще пътувам скоро за Абу Даби за първи път, но тъй като знам че за България визата е "on arrival". Трябва ли изобщо да се попълва нещо, за да получа QR code, и той проверява ли се някъде? Вече съм се чек-иннала, но от wizz air не са ми пратили никакви допълнителни изисквания

# 669
Здравейте, тези от вас които са ходили в Дубай може ли да споделят с кои платформи са общували. От тур. Агенцията казаха че вайбър и месенджър са заглушени. Благодаря предварително!

# 670
  • Бургас/София
Чатът на моя Messenger си работеше през март. Не съм се пробвала да звъня през него обаче.

# 671
За пътуване от Дубай до Абу Даби за туристическа обиколка трябва ли да си регистрирам някъде или само с PCR е достатъчно. Знам, че искат да е техен PCR теста.

За жалост изпуснах билетите за музея на бъдещето и ще минем без него Sad

# 672
Здравейте, тези от вас които са ходили в Дубай може ли да споделят с кои платформи са общували. От тур. Агенцията казаха че вайбър и месенджър са заглушени. Благодаря предварително!

Ползвах Телеграм и Вайбър, но за писане. Видео обаждания никъде не осъществих.

# 673

Аз бях миналата седмица чрез skype разговаряхме без проблем

# 674
Здравейте  искам да си закупя билет за виенското колело обаче не знам на кой сайт да се доверя за покупка.
От кои сайтове пазарувате билети, за атракции в Дубай..
На не малко места видях, че май няма билети за Колелото.

Виенското колело е ЗАТВОРЕНО до 2023 за профилактика.
https://www.aindubai.com/en

И все пак от къде купувате билети online за някоя атракция.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 13:54 от rento_sam

Общи условия

Активация на акаунт