Дубай - тема 15

• 76 692
  • 898
  •   2
Отговори
# 720
Здравейте! Някой знае ли приложение за такси,за да си поръчаш такси?
Някой бил ли е в huess boutique hotel, отзиви?
Благодаря

# 721
Благодаря

За поръчване на такси приложение е Careem, добре е ако го ползвате да регистрирате и мобилен номер (ако си вземете сим картза за престоя).

# 722
Благодаря

За поръчване на такси приложение е Careem, добре е ако го ползвате да регистрирате и мобилен номер (ако си вземете сим картза за престоя).

А ако използвам българския номер?

# 723
  • Русе
Много благодаря на всички за препоръките за Тавекс. Изобщо не знаех за съществуването на тази опция. Възползвах се, чакам ги в понеделник.
И един последен въпрос. Ще сме там по коледа, има ли смисъл да се носят бански и кърпи, предвид че имаме и басейн в хотела?

# 724
Благодаря

А ако използвам българския номер?

Пробвайте, може и да допусне и български номер.

# 725

И един последен въпрос. Ще сме там по коледа, има ли смисъл да се носят бански и кърпи, предвид че имаме и басейн в хотела?
Бански да, кърпи има навсякъде. Обикновено водата в басейните се поддържа много топла.

# 726
Може ли да препоръчате някое хубаво местенце , или ресторант с някоя хубава гледка 🙂

# 727
  • Варна
Момичета, имам приятелка в Дубай в момента. Искам да ми купи някакъв бюджетен парфюм от там, че се сетих от подире и не знам колко е удобно, та от някоя дрогерия и типично арабски.Тя не ползва парфюми и ще я затрудня много. 
Ако имате предложения ще се радвам.

# 728
Да питам нещо - искам да пътувам Януари до Занзибар.
С Fly Dubai са най-ок полетите като време и цена.
Но имат прекчване в Дубай -  смяна на терминалите - от Т3 на на Т2 и обратно.
Това как се случва? Със шатъл или такси?

И още нещо - уж сме транзит, но влизаме и излизаме от летището - какви антиковид документи ще изискват в Дубай?

# 729
Към момента няма никакви Ковид ограничения в Дубай.

# 730
т.е - без сертификати за ваксинация и ПСР-и ли?

А смяната на терминалите?

# 731
т.е - без сертификати за ваксинация и ПСР-и ли?

Никакви ограничения. Ето първоизточника на инфромацията: https://www.emirates.com/bg/english/help/covid-19/dubai-travel-r … rements/tourists/

За терминалите не отговорих, защото не знам.

# 732
  • София

на сайта на компанията, с която летите, е описано:

https://www.flydubai.com/en/help/operational-updates/flydubai-op … ns-dxb-terminal-3

Допълвам: ако нямате много голям престой (8-10 часа) или отделни билети, не е нужно да напускате летището.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 19:43 от kalimali

# 733
Здравейте, някой пътувал ли е с Бохемия до Дубай и Абу Даби? Днес им звънях и останах много разочарована от дамата с която говорих по телефона. Бяхме решени да пътуваме с тях, но отношението й беше потресаващо, плюс ми затвори телефона Wink
И в този ред на мисли не искам да има разни изпълнения и там.
Благодаря предварително! Simple Smile
Миналия месец пътувахме с тях. Много сме доволни, много любезни бяха по телефона/няколко пъти звънях/. Дори ни върнаха 120лв за PCR-и, които бяхме предплатили, но седмица преди да заминем отпаднаха ограниченията и ни върнаха парите.

# 734
Здравейте,
Разбирам, че във ОАЕ вече не се изискват ковид документи, но приятел ми каза, че на скоро от летище София са му искали ПСР/ваксинация.
Някой може ли да даде информация как стоят нещата към момента, някъде по трасето SOF - AUH - DXB  нужни ли са тестове или ваксини? Предварителна регистрация / QR код необходимо ли е?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт