🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 3 (16.03. - 29.03.20)

• 30 411
  • 887
  •   1
Отговори
# 795
Ой, колко фалшиво пее Тото. Тази вечер успешно конкурира Луна

# 796
  • София
Тото е ужас. Ех, песен от моето детство. Бях влюбена в Кевин.Bowtie

# 797
Той е рапър , не певец, пее по-добре от една друга набедена за певица.

# 798
  • Испания
След Димитър не ми се и коментира, ама като гледам как танцува на изпълнението на Тото! Тото не улучи един тон.

# 799
  • Велико Търново
Ох, Тото пак е от фалшив по-фалшив. Но пък не може да стигне Луна!

# 800
Сега се замислих - някога някой имитирал ли е Хилда? Фънки, ако не се лъжа повече от един път са правили, но за Хилда ми убягва. 🤔

# 801
  • Варна
Мисля, че не.

# 802
  • София
Това беше един фалшив кошмар. Grinning

# 803
  • Испания
Участниците май са инструктиране, въпреки че Маги непрекъснато твърди, че оставя всички да правят, каквото решат. Не мога днес да не отбележа, че по време на изпълненията останалите участници са на крака и танцуват.

# 804
Значи тази вечер равносметката ми е, от професионалните певци само Дара пя не фалшиво макар и да беше далеч от образа на Лили. Маринов беше брилянтен и пя мнооого по-добре от всичките със самочувствие да са певци. Този Тото кой каза, че може да пее? Изобщо как не ги е срам да се излагат така? Ще взема и аз да почна да пея. По-добра ще съм от тях дето грам си нямам понятие от музика

# 805
Не е истина, това ИП ми идва в повече, вече почвам да харесвам коментарите на Фънки 🤭

# 806
Кастът тази година е отчайващ,единствено Фики и Димитър се справят прилично .
Хилда всяка година ли ще примира по най-некадърния?

# 807
Рапърите не са певци, не знам защо се очаква от Тото да може да пее. За мен влезе много добре в образа, ако можеше да пее щеше да е чудесен.

# 808
Малииии, чак в една филмова тема съм се разписала за Димитър. Разкооооооооошен. Само да се изкелеши журЕто...

# 809
  • Испания
Трябваше да оставят Димитър за десерт.

Това мяукащото и следващото - Георги...

Общи условия

Активация на акаунт