Отговори
# 300
  • София
Като спре да ти става пижамата, всичко става ясно Heart Eyes

Лейди, хахах - е как не са ви пратили упражнения по плуване! Значи: зазидваш едната стая, пълниш метър, метър и нещо с хладка вода от дупка през тавана и ги спускаш от стълба при съседите да плуват. Предварително трябва да има подводна камера и Интернет (това може да е проблем Grin), ... и подводни слушалки, които вече наистина са проблем Angry. Оф да, плуването може и да не се получи Angry

Ето още едно смешно клипче за хоумскуулинг с миньоните:

https://youtu.be/mVdexpCWUr0

# 301
  • София
имаше в смешките едно по повода -мминалия месец си купих клин на маргаритки, днес го обувам - той станал на слънчогледи.

# 302
При нас в групата от тениса редовно ни пращат упражнения. И вече има мебелни поражения. Не у нас де. Едни момчета бяха счупили някаква стъклена витрина в хола им. Simple Smile Та внимателно с хоум спортни занимания.

# 303
И от кунг фу-то😀

На мен ми е жал за децата, ние си намираме повод да се разкарваме насам натам, кой на работа, кой до магазини.  Девойката не излиза, само слиза до входа на блока да си вземе храната, че доставчиците нещо нахитряха и не влизат по входовете вече.  Аз от идващия вторник съм хоум с 0% файда. Поне няма да ми мрънкат вкъщи.

Ред. Сега мина една тумба тинейджъри 6-7 броя на разходка по улицата.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 11:36 от Notaris

# 304
Пак ще издам лично инфо, но моят мъж каза, че вероятно до края на затворничеството ни ще е минал стотака при нормални около 84-85 кг. А той излиза все пак.
Дано сте от тези, които се презапасиха с тоалетна хартия 😉

# 305
Пак ще издам лично инфо, но моят мъж каза, че вероятно до края на затворничеството ни ще е минал стотака при нормални около 84-85 кг. А той излиза все пак.
Дано сте от тези, които се презапасиха с тоалетна хартия 😉

Хахаха! Намират се две-три рола. Но имаме привилегия да живеем в блок с магазин, та следим кога зареждат. Wink

# 306
Само вкъщи ли всички почнаха да отслабват, след като аз започнах да готвя нон стоп?
Винаги съм ценяла стола в училище и градина, но май сега и децата ще го оценят Grinning

# 307
  • София
Точно преди да обявят изв. положение, купих един мини трамплин от Декатлон - много съм доволна от тази придобивка сега - има много хубави упражнения онлайн и става страхотно кардио, детето го ползва също с удоволствие през ден.
Но ние сме от тези, които излизат и ходят по улиците - лично аз проблем за това не виждам, така поне се движим по 4-5 км дневно, освен това все още не е забранено. Иначе ще луднат тези деца, ние също. 1 час отнема, точно след обяда е супер като занимание.

# 308
"Хиляди студенти не се готвят да пътуват никъде"😄😄

Ми кефи ме тоя човек, честно. Това днес наистина го каза, а следващото е виц:

- Може ли да се прави секс по време на извънредното положение?
Ген. Мутафчийски:
- Може, но само ако се спазва задължителната дистанция от 2 м!

# 309
  • София
Мецане, сигурна съм, че има други теми във форума, които са по-подходящи да изразявал горещото си преклонение към НОЩ и лидера му.

# 310
Кефи ме генералът! Само не знам защо телевизиите промениха програмите и дават само някакви стари филми и сериали, което прави положението още по-драматично. Поне филмите не са зависими от вноса от Китай 😉
Малко по-веселко бе, Onna 🙂По твоята логика само темата за ДО трябва да е жива 🙂

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 13:49 от Warwick

# 311
  • София
Според мен е заради това, че има проблем с гледаемостта и оттам с рекламните договори и приходи. Вижте, че и рекламите станаха по-малко.

# 312
То пък сега ако няма гледаемост, не знам. Joy

# 313
  • в страната на чудесата
Ще купувам боксова круша за вкъщи (Мецан да каже как се пише вкъщи и да ме извини Simple Smile). Надявам се декатлон да продава онлайн.
Иначе играя сантасе, покер, connect four, ще вадя стари плетки Simple Smile
МОН ли разпоредиха намаляване на продължителността на часовете?

# 314
Ми две отделни думи са😄 - "в къщи".

Общи условия

Активация на акаунт