Отговори
# 495
  • в страната на чудесата
Ежко, ти да не работиш за някоя военна организация?
Въпросът ми беше съвсем различен. Каквато и форма на управление да се настани (което е възможна промяна в света) ще има нужда от работещи бизнеси. Така си мисля. Въпросът е кой според теб ще се развива, кой ще загине. Според мен турисмът ще е в дълга криза, даже при овладени огнища на вирус. Затова си мисля, че Томас Кук не е много удачна инвестиция. При предишни кризи най-малко е пострадвал бизнеса с луксозни стоки, сега според мен ще е различно. Ей такива неща например. От друга страна бизнеси като фармация и медицина са силно регулирани и едва ли са привлекателни за развитие. Роботи, дронове, АИ - как ги виждате?

# 496
  • София
Лейче, кажи за боксовата круша! Ежковите теории трудно подлежат на анализ, все едно не знаеш.

# 497
  • в страната на чудесата
Лейче, кажи за боксовата круша! Ежковите теории трудно подлежат на анализ, все едно не знаеш.
Декатлон Simple Smile
Има различни, не съм решила коя. Малкият малко се дърпа, предпочита компютърната скрап-механик, било по-евтино хахахаха.
но ми се струва добре ако изпуши.

# 498
  • София
Хей, аз имам боксова круша за подаряване. Някой ако я иска веднага му я давам.
Само че не е точно круша, ами онези по-големите неща - чувал ли се наричаха?

# 499
  • София
Хей, аз имам боксова круша за подаряване. Някой ако я иска веднага му я давам.
Само че не е точно круша, ами онези по-големите неща - чувал ли се наричаха?
Ако си сериозна, аз съм кандидат Simple Smile

# 500
  • в страната на чудесата
Аш, не се колебай Simple Smile
В една къща винаги има място.

# 501
От линковете на Ежко, какво се вижда всъщност, че англичаните са взели същите мерки както тук, и правят каквото и генерала каза.
Но днес ми падна в очите поради това, което се очертава за Великден. Абе как може да разрешат да има стълпотворения на хора, каква полза има от това, че богослуженията щели да бъдат пред църквите, а не вътре?!?!

"На въпрос ще се дава ли причастие от една лъжичка, каквато е традицията, говорител на Синода обяви, че "от Светото причастие никой не може да се зарази"

"Според мен това е един добър компромис", коментира Венцислав Мутафчийски след срещата."

Без коментар!

А колкото до обучението, учат децата, та се късат. И в момента имаме онлайн час, пети поред, и след това още един. Май дори се престарават вече.

# 502
  • софия
За да не разводнявам темата още повече, e_to може ли да те помоля на лични да ми разкажеш:

Скрит текст:
как се завъртя колелото при вас - как се усетихте, откъде мислите, че сте се заразили, на кого се обадихте, къде/при кой отидохте на преглед, какво ви казаха, правихте ли рентген снимка,  вкъщи ли си останахте, после проверяеаха ли ви , ако да - как и колко често...Много ми е интересно всичко! извинявай, че така подробно и настоятелно моля, но наистина много ще се радвам да разкажеш!

иначе, обратната връзка в училището е била чута явно, защото днес коментара е, че натовареността изведнъж е не просто намаляла ами толкова свободно време не е имало отдавна.

# 503
  • в страната на чудесата
Е-то, разкажи и на нас Simple Smile

# 504
Амели, и мен ме вълнува това, нека не е на лични, а в темата. Това е въпрос от голяма важност за всички! Не е честно да я обсебваш, пък ако си искала да я обсебиш, да беше й писала и ти на лични.

Ето и Лейка ме подкрепя още докато писах.

# 505
  • софия
ЕЕЕееее, Мецане, не да обсебвам., недей така. Напротив, ако исках така тайно вероятно щях директно там да пиша. Просто не знаех дали ще одобрите такова странично питане и за да не ви отегчавам като "поредната паника" предложих на лични, но пък го направих открито за да няма скрито покрито. Щом сте за:

e-to, може ли подробно да ни разкажеш?

# 506
е то и аз имам съмнения, че съм го изкарала, но докато не си направя тест за антитела не мога да кажа нищо.

# 507
Начи аз съм вярващ, обаче смятам, че трябва да се забрани на гражданите да се събират масово и да не ходят пред църквите за Великден. На Църквата не може да се забрани, тя е отделно от държавата и държавата не може да ги накара да затворят църквите. Но може и трябва да се забрани на гражданите.

Надявам се Бог да ми прости за това, което пиша, но трябва здрав разум. При масови събирания последиците ще са плачевни.

# 508
Не се страхувайте толкова от вируса - моето семейство го изкара - правихме тестове. Чакаме втора отрицателна проба да ни направят, но май ще се забавят като гледам. Увеличават периода на карантината. Ако не беше шумотевицата щях да си помисля, че е лек грип. Но ме притесняват икономическите последици и до кога ще е това извънредно положение.

С какво се излекувахте?

Много много чай, витамин Ц... Нищо друго. Температурата беше толкова малка - под 38, та и за температура нищо не сме взимали. Иначе от Военна болница препоръчаха Трахизан за гърлото. Но не сме го взимали. И лежане един ден Simple Smile

Е-то, разкажи и на нас Simple Smile

Добре, ще седна да го опиша, но може би на лични на всеки който го интересува да го пратя за да не спамя? Или тук? Но не е нещо супер интересно и неочаквано Simple Smile сега ще опиша по-подробно...

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 16:12 от Фран

# 509
Вчера гледах репортажа как папата говори на празния площад. Тъжна гледка, но и според мен не е необходимо, даже е опасно, да се съберат много хора накуп пред църквите. Имайки предвид и колко много възрастни хора ще отидат, ако не забранят струпванията. Според мен има доста време до Великден, ще наложат по-големи рестрикции в последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт