Отговори
# 480
  • София
Да, това с Китай е точно така, за съжаление. Бизнесът си е бизнес, но има и вътрешна политика, на правителствата няма да им се иска да се занимават с безработица и бунтове, а след войни и епидемии почти винаги  е имало бунтове и безработица. Така че всичко ще се решава на политическо ниво. Хвърлям по едно око на международните икономически новини, макар че не са ми особено приятни.

# 481
И като купиха фалиралия Томас Кук та що? Фабрика на 8 септември Simple Smile
Ами, не мога да съм абсолютно сигурна, че е така. Жълтурковците не са за подценяване. Затова и казвам, че има сметки, които не знаем какви са. Но Томас Кук беше просто докаран до фалит....
Аш, вярно е че икономистите не знаят отговорите. Но могат да видят тенденциите. 😀

# 482
  • София
И като купиха фалиралия Томас Кук та що? Фабрика на 8 септември Simple Smile
Ами, не мога да съм абсолютно сигурна, че е така. Жълтурковците не са за подценяване. Затова и казвам, че има сметки, които не знаем какви са. Но Томас Кук беше просто докаран до фалит....
Аш, вярно е че икономистите не знаят отговорите. Но могат да видят тенденциите. 😀
Имах предвид за световната конспирация Simple Smile. Иначе тенденциите и с просто око се виждат Simple Smile

# 483
  • В офиса
Леле, тези учители са златни! Такова търпение! Аз бих набила половината деца, начело с моето собствено за лигавщина и нагло държание.

# 484
Боже, стоя, слушам същото и се възмущавам. След предупреждението бих натракала двойки за липсващи задания и приключвам с обясненията.

# 485
Боже, стоя, слушам същото и се възмущавам. След предупреждението бих натракала двойки за липсващи задания и приключвам с обясненията.

Леле, тези учители са златни! Такова търпение! Аз бих набила половината деца, начело с моето собствено за лигавщина и нагло държание.

Хахахах, един клас ли сте?

# 486
  • В офиса
Да GrinningVery Happy

# 487
  • софия
Тинкърбел и Дъждец, чудесно ме разсяхте, вие сте днешнта ми доза позитивизъм Simple Smile
А и на децата очевидно, защото са късметлии, че не сте им учители Simple Smile

# 488
От много страници се опитвам да се включа,но между спорт,готвене и училище не ми остана време.
Подкрепям написаното от Фенси за таксите на 100%. 3 години съм се лишавала заради частно образование. Семейството ми вдигна ръце от мен - винаги са ме смятали за луда,че сама с дете давам пари за ЧО. Имало е периоди,в които съм лишавала себе си от разнообразно и здравословно хранене.  Засега можем да си позволим да плащаме ЧУ. Ако не можем - или ще говорим за отсрочка или минаваме на държавно. За ДГ не го разбирам неплащането - ако семейството е опряло до там да няма пари за ДГ, то проблемът е къде по-сериозен.

За вируса - не ме е страх. Но аз съм такъв характер, малко неща ми правят впечатление и ме тревожат. Спя си като пич и без друго не ми стига времето за наспиване. Хоум офис+хоум скул се оказа голямо приключение за мен, всяка вечер заспивам с мисълта,че някой трябва да ми връчи медал Smile. Съпругът ми работи поне по 16 часа на ден,доскоро бяхме с 2 деца. Едното яде само 3-4 манджи, ние с мъжа сме режимни. Така съм маневрирала между работните срещи, печката и да асистирам за училище, че не знам как оцелях. Имам споразумение с дъщерята,че докато трае ИП, готвя каквото поиска, но се яде докато го свърши. Уикенда и за обяд и за вечеря яде леща  - добре че са плодовете да разнообрази. Но иначе няма кой да го изяде, а храна не хвърлям. Не ми тежи готвенето,да не кажа,че ми е хоби, но на ден по 3-4 пъти съм на печката, което ми идва в повече. Имам тренинг от годините, в които бях сама с дете, накупила съм си смарт уреди и повечето пъти слагам и забравям. На срещите строявам всички да мълчат и да не ме занимават, поне имаме стаи за всеки,та не си пречим. Доработвам след като децата заспят. Ние сме в нас вече близо месец, т.к. се завърнахме от Азия и бяхме в доброволна карантина. През това време обявиха и нашето ИП, та вече ни се събират бая дни. Засега хоум офиса по време на ИП е оцеляване. Справяме се.

Май ще се наложи да купя принтер все пак,че госпожата по немски праща материали за принтиране. Много съм доволна от онлайн обучението, така че ще набавя каквото е необходимо,за да помогна на госпожите и детето.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 14:12 от Goldeva

# 489
Не се страхувайте толкова от вируса - моето семейство го изкара - правихме тестове. Чакаме втора отрицателна проба да ни направят, но май ще се забавят като гледам. Увеличават периода на карантината. Ако не беше шумотевицата щях да си помисля, че е лек грип. Но ме притесняват икономическите последици и до кога ще е това извънредно положение.

С какво се излекувахте?

# 490
Рестрикциите в UK могат да продължат 6 месеца:https://www.google.co.uk/amp/s/amp.theguardian.com/world/2020/mar/29/uk-coronavirus-restrictions-could-last-six-months-deputy-chief-medical-officer

Годжи: най-лошото предстои:
https://m.offnews.bg/news/Zdrave_18753/Gen-Mutafchijski-Naj-tezh … toiat_725218.html
Може би има предвид, че трябва да пращаме един куп СМС-и?

Дали "Септември ще бъде Май!"?

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 14:41 от Ezhko

# 491
  • София
Не се страхувайте толкова от вируса - моето семейство го изкара - правихме тестове. Чакаме втора отрицателна проба да ни направят, но май ще се забавят като гледам. Увеличават периода на карантината. Ако не беше шумотевицата щях да си помисля, че е лек грип. Но ме притесняват икономическите последици и до кога ще е това извънредно положение.

С какво се излекувахте?
Сигурно с каквото човек лекува лек грип - чай, парацетамол и лежане в леглото!

# 492
  • в страната на чудесата

Ежко, от тебе не очаквах да четеш левия Гардиън Simple Smile. Но гледам, че обърнаха знамето, няма да ти припомням и твоите думи, назад са в темата. Все пак това не отговаря на въпроса какви са твоите прогнози за бизнеса, в твоята област де.

Получихме мило писмо от директорката, хората са мили и се опитват да държат гарда и контакта.
Аз честно засега смятам, че нашето училище полага усилия децата да държат ниво, учителите са железни. Децата са си такива, каквито и в час, но сега и ние виждаме онези, които са невъзпитани. 
За съжаление аз не съм изцяло хоум, та не успявам да хвана всички часове... Но има деца, които в чатовете споделят, че са самотни, липсва им контакта с другите в клас. Ние засега държим, но май ще купувам боксова круша (за разтоварване Simple Smile )

# 493
  • София

Ежко, от тебе не очаквах да четеш левия Гардиън Simple Smile. Но гледам, че обърнаха знамето, няма да ти припомням и твоите думи, назад са в темата. Все пак това не отговаря на въпроса какви са твоите прогнози за бизнеса, в твоята област де.

Получихме мило писмо от директорката, хората са мили и се опитват да държат гарда и контакта.
Аз честно засега смятам, че нашето училище полага усилия децата да държат ниво, учителите са железни. Децата са си такива, каквито и в час, но сега и ние виждаме онези, които са невъзпитани. 
За съжаление аз не съм изцяло хоум, та не успявам да хвана всички часове... Но има деца, които в чатовете споделят, че са самотни, липсва им контакта с другите в клас. Ние засега държим, но май ще купувам боксова круша (за разтоварване Simple Smile )
Кажи от къде - и аз ТРЯБВА да купя. 5-годишното ще ми скъса сърцето. Днес за 185,988-ми път ме попита кога ще свърши ваканцията и ми каза, че си иска приятелчетата Disappointed Relieved

# 494
Да не е от Гардиан, а българско, от Своге...
"На няколко пъти тогава Каракачанов обяви, че не разбира притесненията на хората в България от използването на армията в сегашното извънредно положение. От поне 4-5 години военни, с пълно бойно снаряжение, с автомати и бойни патрони патрулират из много западни страни, пазят катедрали, ведомства, заяви той."
https://segabg.com/hot/category-bulgaria/armiyata-obyavi-gotovno … ganeto-na-merkite

Общи условия

Активация на акаунт