Отговори
# 720
  • София
Аз вече започвам да се чувствам "бяло", според таблицата с цветовете на първокласниците ни Wink
Докато не се почувствате "сияещо" (по Стивън Кинг/ Стенли Кубрик), всичко е наред.
И аз се чувствам бяло - апокалиптично и пораженско.

# 721
  • София
Аз предлагам вече всички да се почувстваме (на) "бело". Кое време стана? Joy

# 722
  • в страната на чудесата
Аз съм на червено.

# 723
  • София
А, то и аз. Но както вече стана ясно цветовете не са важни, а чувствата Grinning

# 724
  • София
Айде сега - вие сте на червено Grinning Ама споделете сега как се чувствате, кажете на колко години сте, или поне в коя част на деня ви е позволено да пазарувате, какво очаквате от сеанса и т.н. Иначе не е интересно Simple Smile

# 725
# 726
Айде сега - вие сте на червено Grinning Ама споделете сега как се чувствате, кажете на колко години сте...
Цвят: кехлибарен.
Анди да каже как се чувствам.
Иначе 13.05 ми звучи оптимистично. Учебната година ще я приключим онлайн. От НВО, АК, олимпиади и сие не се интетесувам към момента, а и по принцип.

# 727
  • в страната на чудесата
Говорите ли си с учителите на децата? Как се чувстват те? Особено по-възрастните?

# 728
Вчера говорих с директорката и похвалих учителите ( тази година не съм много доволна от тях)

# 729
  • София
Фран, като на уиски?

# 730
  • София
Покрай това онлайн обучение изпуснах цяла тема почти. Но поне я прочетох. Аз тъкмо влязох в час с двете деца. Едното изцяло онлайн ,започва си по програма и определено става по отговорно. Другото предучилищен клас си мисли,че е ваканция и е голяма мъка с уроците, но влезе в час.

# 731
  • София
Едвам изчетох.. не ми остава време и за темата. Готвене, чистене, онлайн обучение и аз да потренирам нещо..
Мецане, много се забавлявах със стихотворението.
Фран, разбирам, че сега темата излиза от границите си, но ти благодаря, че я оставяш предвид ИП :*
Имахме много планирани пътувания, аз съм от този тип, че ако нямам планирано пътуване и изпадам в депресия, сега преосмислям малко нещата от живота, а да и мъжа ми и дъщеря ми решиха да поосиновят коте, ама мама купува храна и разпитва какво да правим (не ме разбирайте погрешно обичам животните).
Имам суха кашлица и лек задух, ама направих 150 бърпита и едночасова кардио тренировка, та отдавам на затворност.
В Иззи онлайн  обучението е с пълна сила и ме спасява за сега, обмислям табелка от картинката обаче за другия период...
Ние ограничаваме детето от таблети, телефони, комютри и каквото и да е до макс 1 час на ден, сега е анархия- Санака с теб съм и аз не знам как да обясня, че не може повече, а и подвиквам за всеки онлайн клас.
Рапорт даден Grinning

# 732
Малкият днес ме изкара извън нерви. За неща , които със сигурност ги знае е избрал лекият път, да пита учителят. е ще му стъжня живота. ще решава до откат

# 733
  • София
У нас преди онлайн обучението устройствата се ползваха ограничено от децата. С мъжа ми решихме, е няма смисъл да ги дебнем и им инсталирахме едно приложение за родителски контрол и те знаеха, че могат да ги ползват определено време. Сега обаче имат почти непрекъснат достъп и малко се размиха ограниченията. След края на часовете ги изритвам на двора да побеснеят.

# 734
  • София
Малкият днес ме изкара извън нерви. За неща , които със сигурност ги знае е избрал лекият път, да пита учителят. е ще му стъжня живота. ще решава до откат
Абе, Титина, при вас няма ли извънредно положение? Смили се над детето. Ако имахте такъв като генерала, щеше да ти каже "Да не се стъжнява" Joy

Общи условия

Активация на акаунт