Ден 1736 от изолацията (забавната тема)

• 187 482
  • 2 229
  •   2
Отговори
# 105
Мия си прозорците. Не съм домакиня още и принципно го правя...никога?!

# 106
До преди няколко дни търчах по магазините да си купя пролетни обувки, купих си. Сложих си за цел да си обновя гардероба за пролетта тази седмица.. Сега си викам, добре че не похарчих повече пари на вятъра Grinning

# 107
  • Някъде там
Прозорците ще мия няколко дни преди Великден...прекалено ми е студено сега.
Предпочитам да не настина за глупости а и толкова много ме мързи, че ако не се налагаше да работя и да помагам на децата с уроците, щях да си изкарам карантината в леглото.
Благодаря за картинката с разводите.

# 108
Аз щях да ходя да си купувам дрехи точно преди да затворят моловете...
Е това е интересно - хора се снимат пред табелата на улица Корона. Наблизо имаме ресторант Корона - мой близък искаше да си прави селфи с табелата, аз му казах, че е тъпо, явно съм грешала... https://www.instagram.com/p/B94UNchFP1m/

# 109
Има и друга картинка-

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 19:46 от Бор_яна

# 110
  • Terra incognita
Нямам намерение да гледам дрехи, защото до края на карантината вече ще се търкалям 🤣
Тя ни хвана по зимни якета и ще приключи на къс ръкав.

# 111

Днес излизах да купя шампоан - тръгнах си с ярко розова боя за коса,  сега е момента да си правя каквото искам с главата. Следващия път ще взема лилава.
Хилоу, сестро! Току що ходих до Лили за тампони (очевидно планът ми за секси нощничка+домашни пантофи отпада) и си купих медно червена боя 😁 Джинджър 😁 За протокола - тъмно червенякаква съм 😂

# 112
  • Terra incognita
Светлата боя няма да хване върху по- тъмна, ще хване само на корените, имайте го предвид.

# 113
  • Най-красивата страна
Аз си направих маска на косата с кокосово масло .
Седях 3 часа намазана и с тюрбан на главата.
Направих си и маска на лицето.
И дъщеря ми се развика, преди да пусне скайпа да отида в другата стая,че ще уплаша приятелките и.
Котката  и тя избяга и се скри.

# 114
  • Terra incognita
Само гледай да не минеш по гащи по време на онлайн урок, като онзи дядо от клипчетата във фб 🤣

# 115
  • Dope Reach
Аз съм вкъщи от петък и все си казвам, че утре ще пусна пералня. Пък да видим кога ще се случи. Grinning
Но пък за какво са ми чисти дрехи, никъде не ходим, през 2-3 дни до магазина, цял ден по пижама... Ищакът за работа се изчерпа, ама бачкам, кво да се прави. Нямам ищак и за готвене, ни за чистене. Ама виж, днес отбелязахме другия ищак, ха дано декември да има резултат. Grinning

# 116

Руснаците яко се запасяват.Mask
Водя ви вече с прозорците.

# 117
Май само аз успявам да запазя здрав разум или така си мисля.
Извадихме отдавна купения и неползван сандвичмейкър. Много вкусни сандвичи прави половина, обаче закусваме, обядваме и вечеряме по няколко пъти. Та в тази връзка ММ накупил разни вакуумирани продукти за сандвичи и бях в потрес, като го видях как маже и мие опаковките с Доместос.
Детето не разбира съвсем изолацията и съвсем си развали режима за спане. Преди малко се събуди, влиза при нас и учуден пита:
- Ама вие засто сте станали осте в тъмното.
Мисли, че е сутрин. Не знам, каква нощ се очертава.
Страшно ми се яде нещо сладко, но не купуваме умишлено и няма.

# 118
Малко смешки за дистанционното обучение:
*
2039:
– Ти къде завърши основното?
– По БНТ 2. И основно, и средно. А ти?
– Аз по БНТ 4…
*
- Сине, защо тичаш из стаите?
- Имаме физическо онлайн.

# 119
Много се смях на някой смешки 😁
Моето ежедневие не се е променило особено,след майчинство съм и с дребния се гледаме.За щастие имаме двор и много улеснява нещата,както и кучетата и котката. Четем книжки,играем с разни играчки и така минава ден след ден.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 00:13 от лещичка

Общи условия

Активация на акаунт