Ден 1736 от изолацията (забавната тема)

• 187 073
  • 2 229
  •   1
Отговори
# 90
Ох, това е много смешно, клипчета как пеят песен или правят ли упражнения по физическо. От понеделник се опитвам да съвместя работа от вкъщи (на 6 часа съм) с грижите по първокласника. Имаме да направим по 100 неща, които после се заснемат и пращат. Едвам го накарвам да ги свърши. После едвам ги снимам и пращам и става 7-8 часа вечерта, без да съм свършила къщна работа или да съм обърнала внимание на четвъртокласника или тригодишната ми дъщеря. Музиката и физическото ги пропускаме, макар че и за тях имаме задания.
И понеже почти нямам свободна минутка за храна или не се сещам или ям сравнително малко ,защото гледам да има достатъчно храна за децата. Не сме се презапасили и почти не сме пазарували тези дни. Както преди се тъпчех всекидневно, сега направо отслабвам Grinning.

# 91
  • Terra incognita
Днес телевизорът цял ден е пуснат на nick jr., не чувам и не виждам нищо, свързано с ковид-19 (19- водки) и ми е супер. Малко ме дразнят тия пес патрули, чикалети, ръстита и прасета, ама какво да се прави.

# 92
Ох, от горе над нас се чуват истерични крясъци..(

# 93
  • Terra incognita
Ще има следкарантинни разводи, то се знае.

# 94
  • там, където ми харесва
Ден шести от карантината. Номинирана съм за изгонване от къщата.

# 95
  • Някъде там
Имаше из фейсбук картинка с опашка за разводи след карантината.
Някой ако я намери моля да я пусне че не я намирам сега а искам да я пусна на мм.

Моите целувки са супер елементарни и не изискваха кой знае колко висене пред печката. Суших ги 1.30 Мин на 100 градуса.
По тази рецепта.
  https://youtu.be/gKknYqf-zRk

# 96
Ден 2-ри от изолацията + 1 кило. Изпадане в паника какъв ще е резултата до края.
Ден 3-ти фаст 18 часа за компенсация.
Работя от вкъщи, засипаха ни от онлайн срещи почти не мога да мръдна.
В почивките правя основно почистване - по стая на ден, като свършат стаите ще повтарям.
Вечерите започнах видео вино срещи с приятелки, супер е!
Да живее Netflix, HBO Go и Yotube.

Днес излизах да купя шампоан - тръгнах си с ярко розова боя за коса,  сега е момента да си правя каквото искам с главата. Следващия път ще взема лилава.

# 97
  • In transit
Ох, много се смях с вас!
У нас е спокойно, забавляваме се...отворили сме фитнес и йога студио. Половината ден готвя, защото мъжете по цял ден са гладни. А даже не успявам да огладнея толкова и спрях да ям с тях.
Днес почнах да си редя един пъзел, намирам си занимания...
Обаче в съседите е зле работата. Едната комшийка крещи на дъщеря си често, децата на другите съседи явно имат физическо и правят кълбета напред -назад или скачат на коза над над главата ми.

# 98
Днес на работа осъзнах, че Божинката е мъдрец. Влизам в празна стая, гледам - няма нищо, казвам си „Тука има нещо!”. И тогава се чува глас, после втори и така. Конферентни връзки, камери, телефони, стриймове. Всички говорят, пък ги няма... След карантината се появиха барикадите. Не просто заключени врати, а различни по размер купчинки едри и дребни офис мебели, по-непреодолими от преспа руски сняг пред Сталинград. Видях и Елдорадо - европалет с тоалетна хартия, сапун и дезинфектант. Мислех да се снимам с него за Инстаграм, но реших, че може да предизвикам атака, която два офис стола, стар принтер и празни папки не биха удържали.

# 99
  • Най-красивата страна
Как да накараме детето да си мие ръцете по 20 пъти на ден.Съседите са измислили.

# 100
Ден 12ти от карантината. На щерката една вежда вече е видимо по- къса от другата.
Днес съседите ни напомниха, че имат пиано.

# 101
На щерката една вежда вече е видимо по- къса от другата.
Това пък защо?

# 102
Защото от скука започна да си скубе веждите. Scream

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 19:04 от TuЛи

# 103

Някой пита за това

# 104
  • Най-красивата страна
До преди няколко дни разглеждах рокли,дънки,обувки,сандали....
Обаче ми изчезна желанието да купя нещо такова.
Нали няма да излизам от вкъщи.
Сега разглеждам домашни пантофи ...

Общи условия

Активация на акаунт