Ден 1736 от изолацията (забавната тема)

• 187 527
  • 2 229
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Ден 6-ти от изолацията. Страх не страх, хвърлям се в боя и аз и отивам на пазар за пресни продукти, че само на тоалетна хартия не се издържа вече. Trollface
Скрит текст:

# 197
  • тук и там
E,браво -и маска и ръкавици! При нас няма отдавна нито едното нито другото.

Направих домашна тренировка днес,малкото и то се включи по някое време..Отсреща има офис сграда,мислех че не работи ,но по едно време мернах двама -трима човека.Ако някой ме е снимал как правя гимнастика,скоро мога да стана полулярна  като участничка в онези смешни клипчета дето обикалят фейса....GrinningТова- малко китче да прави аеробни упражнения си е ..голем смях.Като скачам - и се мятат едни коси,телеса, цици  нагоре-надолу,абе..да не ви разправям каква съм ..грация!:blush:

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 17:19 от Kaisia

# 198
Ако напиша това в темата за вируса, ще ме линчуват, но изпитвам нужда да "изляза на светло":
Скрит текст:
Не вярвам, че маските помагат за нещо, нося я, само защото изглежда другите хора се чувстват по-добре, като виждат наоколо хора с маски. Тя е една и съща, от зелените за еднократна употреба. Като се прибера, я пръскам със спирт и я чакам да изсъхне.
Хубавото на маската е, че въобще не ми се налага да се гримирам. Simple Smile

# 199
  • Някъде там
Толкова филми сте ми предложили, че ще ми трябва поне година карантина да ги изгледам. Благодаря ви.
Любимия ми сериал е Кралицата на юга.
Съседите също харесвам. Част от предложенията ви съм гледала.
Бях чела че Наркос е подобен на кралицата. Ще го пусна него утре, че днес се наложи да работя по спешност и не гледах нищо.
Обаче ме домързя да меся хляб и разбърках един солен кекс за вечеря.
Направо ви се чудя на ентусиазма да спортувате, чистите основно и прочие...
Ако можеше да си изкарам карантината в леглото, не бих отказала..Даже да ям нямаше...

# 200
Ако напиша това в темата за вируса, ще ме линчуват, но изпитвам нужда да "изляза на светло":
Скрит текст:
Не вярвам, че маските помагат за нещо, нося я, само защото изглежда другите хора се чувстват по-добре, като виждат наоколо хора с маски. Тя е една и съща, от зелените за еднократна употреба. Като се прибера, я пръскам със спирт и я чакам да изсъхне.
Хубавото на маската е, че въобще не ми се налага да се гримирам. Simple Smile

Скрит текст:
Аз лично не се чувствам по-добре като виждам хора с маски, създава ми чувство на безпокойство и паника.

# 201
Откраднато от другата тема:
"От Фейсбук: "Няма да полудеете, ако си стоите две седмици вкъщи.
Даже одеве си говорихме по този въпрос с пералнята и готварската печка.""

# 202
Petia Kageyama,

Пиша ти от немско. Тук маски няма нито в магазина, нито в аптеката. По интернет се вихри някаква невиждана спекула. Имам 1 пак от 6 маски и си купих 1 кутия ръкавици. Тук почти никой не носи ръкавици, за маски да не говорим. Разчита се на това, да си мием ръцете. Чакам кога ще почнат да носят масово маски и ще правя като теб.

# 203
Ден пореден, следобед
Зъболекарят отказа да ме вземе. Каза, че приема само, ако е животозастрашаващо. Ми не е, ще си живея с половин зъб и туй е. Но пък според него, до месец сме щели да излезем от положението. А дано!

# 204
Ден пореден, следобед
Зъболекарят отказа да ме вземе. Каза, че приема само, ако е животозастрашаващо. Ми не е, ще си живея с половин зъб и туй е. Но пък според него, до месец сме щели да излезем от положението. А дано!
По-страшно от свършването на тоалетната хартия ми е само притеснението да не ме заболи зъб. Имам хронични и вечни проблеми със зъбите и само се моля да устискат колкото се може повече...

# 205
# 206
# 207
  • София
Я да докладвам.
Ден първи, втори и трети - параноя, алкохол и писане на глупости в мрежата.
Ден четвърти, понеделник. Още параноя и първи стъпки в онлайн обучението.
Ден пети. Излизам и разбирам, че животът продължава. Има хора по улиците, стоки в магазините, парфюми и тоалетна хартия.
Ден шести. Параноясвам отново от твърде много висене в нета. Добре, че работя 4 часа, та да се занимавам с друго.
Ден седми /днес/. Почти отказах нета. Половината ден учих с децата, другата половина бях навън, сама по задачи и разходка. Вече съм много по-добре.

# 208
  • София
Преди няколко дни за първи път излязох с маска. В автобуса имаше правостоящи, но никой не посмя да седне до мене. После на крайна спирка на метрото тръгнах към вратата да слизам, там имаше един мъж и като ме вида че го доближавам, започна да се отмества в другата посока. Спрях се на около 2 метра от него, да не го стресирам. И той беше с маска.
Все още хората се чудят тези с маските болни ли са, или са здрави и така се предпазват. И стоят по настрани.

# 209
Ден ... днешен.
Получих в служебния чат известие, че утре на работа, във филиала, в който работя ще идвал поп за молебен за здраве... Ей, така на шега отвърнах, че ни е рано да ни опяват... все още Stuck Out Tongue Winking Eye Работя в хр. магазин.

Общи условия

Активация на акаунт