Ден 1736 от изолацията (забавната тема)

• 187 079
  • 2 229
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде там
От години работя от вкъщи и за мен това да не излизам не е проблем. Проблем е, че имам "панирана"  майка и мрънкащи девойки които допълват картината..Добре че ММ се налага да работи, че определено щяхме да се запътим към съдебната зала след края на карантината...😄
Направих две дози целувки и сега предизвиквам себе си да не се доближавам до печката...Ако издържа на това ще издържа и карантината...

# 76
  • Terra incognita
Аз пък нямам никакъв ищях за готвене.

# 77
  • out of space
Вчера видях такъв виц във Фб:
"Майка пита детето си:
- Защо така тичаш от стая в стая?
То отговаря:
-Имам час по физическо."

Без майтап, вчера учителят на дъщеря ми по физическо (млад, готин и умен пич) им обяви, че който изпрати клипче как прави 15 лицеви упори за 15 секунди ще му пише 6.
Щерката първо направи пробно 15, за да види дали ще се справи и като видя- засне как прави още 15 Simple Smile Така за около минута направи 30 лицеви Simple Smile

# 78
И на мен ми се ядат точно целувки. Даже до преди малко разсъждавах дали да не ида да купя такава тортичка, обаче се отказах, от хигиени съображения:
Скрит текст:
Сега си мисля дали ще мога да направя обикновени целувки с някакъв крем (фурната е малко скапана)...

Въпросът не е в самото готвене, просто като седя все на затворено, колкото и да се занимавам с хобита, четене и сериали, без да искам започвам да мисля за ядене...

# 79
Ефектът на пеперудата 2020:
Hякакъв китаец изяжда полужив прилеп в Ухан, заради което 4 месеца по-късно в Пловдив свършва тоалетната хартия.

# 80
Целувки може по лесната рецепта в микровълнова.
Вече дори не броя кой ден на карантината сме. Ужас.

# 81
# 82
Вчера видях такъв виц във Фб:
"Майка пита детето си:
- Защо така тичаш от стая в стая?
То отговаря:
-Имам час по физическо."

Без майтап, вчера учителят на дъщеря ми по физическо (млад, готин и умен пич) им обяви, че който изпрати клипче как прави 15 лицеви упори за 15 секунди ще му пише 6.
Щерката първо направи пробно 15, за да види дали ще се справи и като видя- засне как прави още 15 Simple Smile Така за около минута направи 30 лицеви Simple Smile

Госпожата по музика, казала на класа на дъщеря ми да направят клипче как пеят дадена песен и да ѝ го пратят. Коментара на дъщеря ми " Да не съм луда !". Rolling Eyes

# 83
Аз пък нямам никакъв ищях за готвене.
И аз.
Ама турнах един бобец, че бавно ври и малко работа иска и сега съм си накиснала краката в една вана за крака и си пиша, пиша.... Решавахме с детето и кръстословици.

# 84
Ден втори от самоизолацията. Работя в къщи. Единственото хубаво е, че си седя по пижама. В същност не е хубаво, защото съм кифла и страдам, че не мога да си нося хубавите дрешки. И да се гримирам. И да си направя прическа.  И мисля, че мъжът ми ще ме напусне, защото ще му писне да ме гледа по пижама. Мисля довечера да го посрещна от работа по еротична нощница и палав поглед. И домашни чехли, защото се пак е извънредно положение!
Още след ден първи се скарахме, защото му завиждам, че ходи на работа. Искрено не го харесвам, защото се среща с хора. А аз се виждам само с него. А, и вчера с жената, която чисти жилището, на която забравих да се обадя да не идва. Но тя не се брои, защото стоеше на вратата с маска и облещени от страх очи. Опитах се да и обясня, че не съм болна, а работя от дома. Не ми повярва. Защото съм без грим и прическа и изглеждам като душевно болна.
Диванът ми не е пригоден за работене по 8 часа. Ще хвана четвърта дискова херния. Нищо, и неврохирурзите са хора, и те хляб ядат. И без това тоя вирус ще им се отрази на човекопотока...

Никак не обичам да готвя. Обаче обожавам да ям! Оказа се, че никак не е невъзможно човек да преяде даже и в такава абсурдна ситуация. Просто в бърканите яйца слага 4 вместо обичайните 2 и пак е добро прасе.

Утре имам рожден ден. Предвидливо съм закупила уиски (беше на промоция). Обаче имаме само 3 ролки тоалетна хартия. Депресирана съм. Не стига, че одъртявам, ми така и не успях да се доредя да си купя дезинфектант. Не, че ми трябва, защото не излизам, ама всички си имат, само аз не! Ще поръчам на моя това да ми е подаръкът за рождения ден! Да го видя къде ще го намери! И без това е виновен, защото ще ме зареже като отворят ресторантите...

# 85
  • София
Ех, че яка тема.
Включвам се със следното: Една от учителките на голямата им беше казала: Започва да ми харесва това онлайн обучение, мога с натискане на 1 копче да спрете да говорите т.е да ги мют-не /от mute/:))

# 86
  • Terra incognita
-Мамоо,мамооооо, как се появихме ние със сестра ми ?
-Тихо,стига вика, Карантинио,ще събудиш Вируслава !!!

# 87
  • София
душевно болна.
..... така и не успях да се доредя да си купя дезинфектант. Не, че ми трябва, защото не излизам, ама всички си имат, само аз не! Ще поръчам на моя това да ми е подаръкът за рождения ден! Да го видя къде ще го намери! И без това е виновен, защото ще ме зареже като отворят ресторантите...
И аз нямах, и майка ми и брат ми изпаднаха в потрес та набързо ме заредиха с него:) Сега седя и го гледам, и той мен също /сигурно се чуди, защо е при мен:)))/.

# 88
Като казахте кифли..
„Забелязвам предимно статуси, вместо селфита.
Личи си, че салоните за красота не работят.” Grinning

# 89
  • София
Точно от такава тема имах нужда. За сега два дена не съм била на работа, за утре не съм сигурна, май ще разбера сутринта. Попринцип много обичам да планувам, да си записвам, да организирам и реших и в тези домашни условия да продължа така. 😄
  Задачите ми за днес са:
 1. Да направя закуска- отметнато
 2. По 30 Мин за всяка стая да правя някакви неща- дали чистене, дали Пре/подреждане на играчки, дрехи, документи, има, не е като да няма какво.- наполовина отметнано
3. Да почета малко.- отметнато
4. Да изгледам един епизод от " Другият" - отметнао
5. Да изпера - още не съм
6. И да започна част от едно онлайн обучение, което ми стартира днес. - още не съм.
 7. Да направя вечеря - днес мисля да е пиле с къри и сметана с гарнитура от картофени крокети. За салата ще видим, не правя всеки ден по принцип.
 ММ има разрешение за хоум офис, но понеже детето е болно и исках да остана днес с нея, той си отиде в празния офис- всички са доволни така ми се струва. 😂
 Днес отсреща две девойки бяха излезли да танцуват и пеят на терасата- това май ми е най-интереснатс част от деня.
 О забравих, че преоблякох всяка една Барби в апартамента и че детето не ме остави на мира, докато гащите и, потника, чорапогащника и роклята и не бяха подбрани да са в един цвят. 🤯
 На нея и е все тая, че е вътре " гримира се" всеки ден и обикаля с "дамската" си чанта навсякъде.
 Толкова от мен за сега.

Общи условия

Активация на акаунт