Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често обсъжданите теми във форума?
Какви са мненията за епидуралната анестезия по време на раждане?
Какви са промените в закона за майчинството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често обсъжданите теми във форума?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия по време на раждане?
Форумът съдържа различни мнения от майки относно епидуралната анестезия по време на раждане. Някои споделят положителен опит, като предпочитат да не изпитват болка от контракциите, докато други изразяват опасения относно потенциално удължаване на раждането. Въпреки това има и майки, които са избрали да не използват епидурална анестезия и са имали по-бързо раждане. Важно е всяка бъдеща майка да се консултира с лекаря си и да вземе решение, което отговаря на нейните нужди и предпочитания.
-
Какви са промените в закона за майчинството?
Форумът обсъжда промени в закона, които засягат майчинството. Според участниците от 1 януари 2007 г. майките с деца под 9 месеца ще получават 90% от заплатата си до навършване на детето на 9 месеца. Тази информация е важна за бъдещите майки, които се интересуват от правните промени, които ги засягат.
-
Какви са мненията за финансовата подкрепа по време на бременност и майчинство?
-
Кои са най-добрите марки за биберони и шишета?

Не исках синьо - банално ми е, незнам защо и си взех бяло и жълто 
Каква козметика ще купувате..т.е примерно..мляко на след баня..и после? Имам чувството, че все аз съм неориентирана...дано се ориентирам скоро да не ходя като муха без глава

/ и един флуид без изплакване /ако спре водата
/ 
ще взема душ-гел за коса и тяла 2 в 1, олои за тяло за след баня казаха ми че за зимата било по-добре олио а напролет може да минем на мляко и няма да взимам пудра не било нужно даже противопоказно на един път да ползваш и олио/мляко и след това и пудра ще взема кремчето против подсичане за дупе маже се при всяка смяна на пелените превантивно а за вече подсечено дупе смятам да не взимам дано не се наложи пък и да се наложи сега с тези енонощни аптеки няма да е проблем да си набавя и аз чувам добри отзиви за Бочко но я кажете той за подсечено дупе ли е ще взема и крем за лице и 1 за слънце а за прах за пране и аз се чудя между персил сензитив и Бебе казаха че и той бил добър
.
, нямааааа такива събития при нас от едно известно време, особено с тая къса шийка и редица други дофторски предписания и опасения.
и да ви се представя и ако е възможно да се присъединя към вашата задружна компания.Първо искам да поздравя всички които скоро са имали поводи за почерпка.Да са живи и здрави леко бременнеене и здрави бебечета на есен
.Между другото аз никак не съм доволна от моя лекар имам чувството,че гледа да ме претупа.Не само мен,но и всички който чакат пред кабинета.Във връзка с това искам да ви попитам вие в 8 месец по колко пъти ходите или ще на консултация.На мен ми се пада по 1 път и то е на 31.8.Тонове на бебето на са ми слушани поне до сега