🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 380
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Мюнхен
Николай е страхливец Grinning Хем бяга от силен противник, хем прави доста прозрачен опит да го представи като благородна постъпка и така пада още по-долу...

Липсва ми екшъна тоя сезон, набляга се на разни междучовешки евтини драми повече отколкото на самото готвене и не показват заявките на всички, както миналите сезони. За доста участници въобще не стана ясно какво ще готвят.

Михалчев е много див, както винаги. ❤️

# 121
  • Mediterraneo
Стига, де, аз също бих избрала слаб противник. Не сме на благотворителна акция, а на състезание.
Радвам се за Добчо!

# 122
  • Майничка
Кристина дръпна май.

# 123
Не съм гледала днес, но предния път коментара за Кристина беше ехиден и злъчен. Кажи си-избирам я, защото знам , че е по-слаба от мен .

# 124
Файчето май ще остане с пръст в уста. Сега ако Кристина спечели ще е интересно.

# 125
  • София
Този сезон май имат тенденция да не опитват чинии 🤔

# 126
  • София
Защо не дават изобщо чинията на Димитър със златната престилка? Много ми се губи той, а имах големи очаквания за него.

Неда ми е голям хаос, натруфена чиния и голямо самочувствие.
Куини ми е другия дразнител, все нещо не прави в тяхната кухня все нещо не знае.

# 127
  • софия
Аз мога да отида да им опитвам от чиниите Grinning

# 128
  • София
Освен да не опитват чинии не ги и показват Confused

# 129
Крайно недостатъчно ми е това излъчване един път седмично. До следващия път ще забравя какво се е случило.

# 130
  • София
Димитър се движи някъде в средата и затова не може да се прояви.

# 131
  • Майничка
Поне всички чинии да показват, а то - две хубави, три лоши ...

# 132
  • София
Защо не дават изобщо чинията на Димитър със златната престилка? Много ми се губи той, а имах големи очаквания за него.

Неда ми е голям хаос, натруфена чиния и голямо самочувствие.
Куини ми е другия дразнител, все нещо не прави в тяхната кухня все нещо не знае.

Според мен ше развиват различни образи и си ги пазят за по-нататък. Първо ще гледаме повечко тези, които ще отпадат постепенно. Също така предполагам, че
този път ще победи друг типаж- значи няма да е лелче, нито тип Божана, нито тип Севда.
Не знаЯ с този удължен сезон как ще стане точно, но се опасявам, че ако извънредните мерки продължат дълго, много хора ще
си изчерпат ресурсите и парите и има опастност предаванвто да се прввърне в “пир по времв на чума”.
Така или иначе, губят от това, че залагат на отношенията между хората повече, отколкото на храната, начините на проготвяне - обработка, комбиниране на вкусове, подправяне.

# 133
Ооо, мадам махнала ноктЯта. Сега гледам и съм в началото

# 134
  • София
MasterChef - Епизод 9, Сезон 6 (24.03.2020)

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 00:49 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт