Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

  • 38 372
  • 730
  •   1
Отговори

Анкета

Кой шеф е Вашият фаворит?

Опции:

# 15
  • Мнения: 22 725
Не ми харесва Кристина моделката.

# 16
  • София
  • Мнения: 6 807
И защо всички си мислят, че сатърът е за месо? Зеленчуците се режат перфектно с него. Не са ли виждали, как китаец с огромен сатър, може да нареже морков на милиметри Simple Smile

# 17
  • Мнения: 3 628
Ох, Виолинкеее, разплете кошницата Smiley Избра Алекс(а имаше избор!), защото работели добре, но го разменя, защото не знаела силните му и слаби страни и да го опознаела!? Rolling Eyes Загубилите черни престилки бяха по учудени и от нас Smiley На сбогуване Елени се почувства по гузно от Виолина. А най-грозно беше Теодора, която работеше точно с Алекс и не блесна самата тя с опитност, да коментира, че не бил силен играч.
Менюто и на двата отбора не ми хареса. Естествено времето пак ги притискаше, но магията на телевизията ги спаси!
Много интересно, че Неда показаха да дере, къса и мачка кефала, отказвайки да почисти люспите, а в чинията на финала представи филе с кожа Wink Не познава продукти, техники, но самочувствие и високопарни приказки я правят да изглежда опитна снобарка.
Кристина бе с изрязани нокти. Мидената ѝ декорация много ме разсмя - трети клас трудово-готварство. Добре, че е я напълни с авокадо и ядки та да отбием здравословния номер.
Радвам се за Димитър. Хареса ми много и представянето на Добрин.

# 18
  • Разпиляна във въображението
  • Мнения: 14 139
И защо всички си мислят, че сатърът е за месо? Зеленчуците се режат перфектно с него. Не са ли виждали, как китаец с огромен сатър, може да нареже морков на милиметри Simple Smile

Да, и аз бях много изненадана.

# 19
  • София
  • Мнения: 14 468
Благодаря за темата!
Теодора и мен ме дразни много.
Алекс сам се прецака за съжаление.

# 20
  • I am in my own head most of the time
  • Мнения: 1 448
Много искам да си взема такова сатърче и аз.
Абсолютен лаик съм в готварството, но се досетих още в началото, че е точно за зеленчуците.  Много е важно за един готвач да е добре оборудван с правилните ножове.
Роу може да изгрубява , но наистина беше много смешна палачинката на Неда. Аз дори бих казала нещо за нея, което после да трябва да бъде цензурирано. Иначе доста нереално си преценя уменията според мен режисьорката, но на мен ми е повече забавна, отколкото дразнеща засега.

Повече се подразних на Петя ( която виждам, че е малко коментирана все още) как по време на екпината игра постоянно внасяше смут и даваше шишове на Виолина месейки се дистанционно на Теодора и Алекс за десерта вместо да си гледа там мръвките.
Точно като дърта свекърва беше. И най-неприятното е, че успя да конфронтира Теди и Вили, а тя остстрани им гледаше сеира.

# 21
  • Мнения: 20 056
Тая теодора може ли да е толкова крива? Много неприятна личност с нечовешко самочувствие!

# 22
  • Варна
  • Мнения: 6 160
Тая теодора може ли да е толкова крива? Много неприятна личност с нечовешко самочувствие!

Абсолютно. Отвратително човече.

# 23
  • I am in my own head most of the time
  • Мнения: 1 448
Вярно е, че си пада невротик. Но пък се оказа права затова, че държеше да избели крушите. Виолина само забави процеса, опитвайки се да я спре. После нали дойде шеф Михалчев, и им обясни, че няма такъв вариант за небелена круша и да се спрятат всички да белят.

# 24
  • Варна
  • Мнения: 6 160
Нямаше време, щото Теодора остроумничише, многознайка.

# 25
  • Мнения: 20 056
Абсурдно беше крушите да се сервират с обелката

# 26
  • София
  • Мнения: 5 627
Петя наистина е с труден характер, но съветите, които даваше, бяха добри. Видя се после, че идеите на Теодора с крушите да не се белят, не стават и ако не беше Михалчев да се включи в беленето, нямаше да се справят заради нея. Ще я видим и по-натам, но сигурно ще се изпокара с всички, не може тя да прави всичко.

# 27
  • Мнения: 4 148
Абсурдно беше и това чудене за тия круши. Няма да ги белим, ще ги белим, няма да ги белим, ще ги белим спираловидно, няма да ги белим, ще обелим две, ама четири, ама всичките, ама няма да ги белим, ама ги обелихме. Такива дискусии губят страшно много време.

# 28
  • Мнения: 3 628
Първоначално Виолина настояваше крушите да се обелят, но Теодора и тогава се наложи, че са презрели (което много ме съмнява) и ще се разпаднат. После Токев обясни, че решението е да се пошират на съвсем тих огън.

# 29
  • I am in my own head most of the time
  • Мнения: 1 448
Добре, защо тогава изобщо се хващат да правят десерт, който очевидно не са правили друг път и не им е ясна технологията??
Пак ще ги заподозра в конспирация от формата, но ми се струва, че може и по сценарий да е трябвало това да правят...
Просто наистина не е никак логично. Все едно аз да кажа, че ще правя пълнени пъдпъдъци, след като дори не съм ги зървала наживо и особено при положение, че ме подпира времето.

Общи условия

Активация на акаунт