🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 717
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Пък и в понеделник се конкурират с капките, явно са преценили, че не им е изгодно. А така МШ ще продължи доста след капките.

# 436
Сутринта в "Преди обед" очаквах да гостува Кристина, но я нямаше. Беше ми любопитно какво ще каже, за да се оправдае за гротескните "десерти".
На предишната отборна битка, не каза ли Добата, че Кристина е много добър сладкар и ги оставя с Линда на станция 'десерти'. Нещо не се връзва как така е добра сладкарка, пък не знае елементарна рецепта, и то за традиционен десерт. Минало ли е нечие детство без него....? 😊🍮
Колкото повече слушам Виолина, толкова по-противна ми става, лигава и надменна.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 21:10 от White Peony

# 437
  • Испания
Кутията на МастерШеф

Харесвам черното като цвят на дреха, като храна - не. Продуктите изглеждаха зловещо.

"Помощния рУафт" - това, което ми харсеваше миналата година у Силвена, в момента ме дразни. И изобщо не ми пука на кого му харесва и на кого - не. Коментирам формата.

Петя каза, че ще сложи черния дроб в прясно мляко, за да стане по крехък. Да, но това не става за минути. Альооо, режисьорът, нека сме реалисти!

Чинията на Файчето ми хареса като презентация.

Скрит текст:

Ах, колко беше изненадана Виолина! Чинията - почти изцапана с приготвеното.

Скрит текст:

Чинията на Димитър, за мен, е доста зловеща и неапетитна.

Скрит текст:

Чинията на Добата - също.

Скрит текст:

Радвам се, че Димитър спечели имунитет.

Мастър клас

Както писах и преди, Силвена прекали с набутването на майка си във формата. Абсолютно излишно присъствие. Като чуя "вегáнова" вече се изприщвам. Ако продуктите, използвани от Силвена бяха толкова полезни, нямаше да води всекидневна неравна битка с килограмите. Много се надявам хората, които я следват, да мислят върху всичко, което консумират от препоръчваните от нея храни.

И това ако е мастър клас... Цирк!

Михалчев определено се смееше, а Токев се подхилкваше през цялото време.

Златното мляко на Роу:

кокосово мляко, куркума /не куркурма/, индийско орехче, кардамон, канела, ванилия, кленов сироп

Виолина как нареждаше на момичето, което ѝ помагаше!

Тортата  

Нали е префекционист Роу! Да я беше изравнила поне!

Тортата на Добата беше по-равна.

Скрит текст:

Тортата на Виолина

Скрит текст:

Много се радвам за Добата. Напълно заслужена победа.

Ще продължа след малко.

# 438
Да си призная срама, но и аз не знам как се прави крем карамел, нито съм правила, така че няма нищо чудно, да има и други, минали покрай него само с ядене. НО! Ако се кандидатирам за участие в такова предаване и особено ако ме одобрят за участник, задължително да се упражня в туй-онуй допълнително. Има предостатъчно време преди началото на снимките, а и между тях, да поразвъртя черпака у дома или поне да попрочета основни рецепти в нета Simple Smile
Нали за Севда навремето разправяха, че непрекъснато била с рецепти под мишница и дори в почивките все ги четяла и разучавала! Значи при добро желание, може!.
Кристина надали е кулинарка. Предполагам набляга на ВМ-НМХ, щом яйцата са им задължителната семейна закуска всеки ден. А на кастинга се яви с десерт, но здравословен, безглутенов, силвеновски Wink, така че колко да ги може десертите!
Може пък и сценарий да беше снощи, знаем ли. Нали вече ги подозираме в какво ли не Wink

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 18:31 от птица

# 439
  • София
Е, какво се изненадват от Кристина - видели са я веднъж да прави сладкиш, той взел, че се получил, разправяла насам-натам и ей, на - кръстили я "сладкарка". Тя гостува в студиото преди бая време.

Колкото до мастъркласа... Не, че нещо, ама много знаем на какво са се подхилквали Токев и Михалев, нали? 🙂 За килограмите също не можем да сме категорични в нищо. Колкото до тортата - не може всички да са "подредени и загладени", нали? 🙂

# 440
  • Испания
Стрес тест

Двата крема за 45 минути! Взеха ни за канарчета.

Теодора искаше да помогне на всички. Чест ѝ прави.

Трите най-лоши чинии

На Петя
Скрит текст:

На Елени 
Скрит текст:

На Кристина 
Скрит текст:

За кой ли път, Кристина не знае къде и за какво е отишла. Та и нагла. Тръгвала си с едни нокти по-малко.

# 441
  • софия
Във връзка с килограмите на Силвена Роу ако сте загледали има белег на гушата, като че да е имала проблем с щитовидната жлеза..

# 442
  • Испания
Оперирана е.

# 443
  • Mediterraneo
Такаааа.
Супер доволна съм, че Добата за втора поредна седмица е в топ 3! Радвам се, че на подобен мастер клас успя да спечели! И за Димитър се радвам, че започва да се събужда.
Роу все повече не ми харесва, да знаете. С тази торта, която и дъщеря ми ще направи без проблем, не показа абсолютно никакво майсторство! Нищо, че продуктите й са скъпи, тортата й не струваше!
Участието на майка й изобщо не е за коментиране. Смешка. Не жената, самото й изтъпаняване там.
Петя е тотал щета! На това отгоре злобно човече! Не мога да повярвам, че Роу опита от бълвоча, а друг път на прилично изглеждащи чинии повръща! Голям цирк!
Виолина е лисица, не я харесвам.
Тъкмо бях започнала да харесвам Кристина, но си заслужаваше да отпадне!

# 444
С всичко изредено по-горе съм съгласна, само не разбирам майката на Силвена какво ви издразни толкова повечето Simple Smile
Ми поканила я жената! Може повод някакъв да е имала майката, напр. рожден или имен ден, един вид подарък да е. Може да е искала отблизо да види кухнята на предаването, участниците. може на Силвена да й е приятно да е до нея, те вероятно рядко се виждат. С нищо не ме подразни тя, симпатична жена ми се стори. И как защитаваше участниците от щерка си харпията - децата това, децата онова Simple Smile

# 445
Аз пък се чудя, сега Файчето с кой ще се оправдава като я няма Кристина.

# 446
Яд ме е ,че отпадна Кристина, щях да се радвам , ако беше напуснала Петя -много е намръщена , неприятна ми е .
Добри и Димитър са ми фаворити до момената, Теодора ми направи много добро впечатление, че помогна на другите. Доста ме натоварваше преди, но сега минсе вдигна в очите.
Епизодът ми беше много приятен !

# 447
Теодора нямаше избор да не помогне. Хитра лисица е тя, знае, че ще направи много лошо впечатление с евентуален отказ. А и беше сигурна в предимството си пред тях в тази задача. Не, че понякога точно помагащият не изгаря Wink
Но спечели уважението на публиката, а не на последно място и симпатиите на част от участниците, което си е важно. Вероятността останалите лесно да я резнат става по-малка.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 19:36 от птица

# 448
  • София
Аз не смятам, че Теодора им помогна. Ако им помагаше, щеше на въпроса на Елени дали да се разделят белтъци от желтъци, да не каже само Да, беше ясно, че Елени не знае, че трябва само желтъците. Помагаше им колкото за пред камерите, но за мен беше ясно, че не цели истинска помощ във времето, в което щяха да се справят, накрая вече беше късно. Не, че смятам, че е длъжна да помага, те са конкуренти все пак

# 449
  • Майничка
Черните творения на Добата и Димитър се губят в тези бели чинии. Виж, в тюркоаз, лилаво или марсала щяха да са много по-ефектни.

Общи условия

Активация на акаунт