Пети клас 2019/2020

• 30 148
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Успех на матурата на баткото.

# 346
Благодаря. Не ме свърта на едно място.

# 347
  • Mars Hotel
Успех на баткото, Ra!
Нашите днес имаха само два часа заради матурите. Почти приключиха вече - остава им утре едно контролно по математика и по един тест по БЕЛ и по история. Моята няма търпение да свърши и да я засиля при баба й и братовчедите.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 14:22 от Светлица

# 348
Може ли да помоля за тестове или упражнения ,който каквото има по география.Синът ми утре ще го изпитват за оформяне на оценка и искаме да се подготви добре.

# 349
  • София
На нас ни остана тази седмица класно по математика и финално контролно по английски.

# 350
  • София
При нас са си разписали контролни чак до 13.06.
И аз се надявах тази седмица да поприключат, ама не би.
За помагането - има предмети, които са му трудни и се налага да дообяснявам. Проблемът обаче е, уж като му обяснявам разбира, но след седмица пак сме на нула. Така че не съм убедена, че учителите не обясняват. Освен това аз чета от учебника и обяснявам и след седмица и аз не помня. Та си мисля, че по-скоро е наследствен проблема.
Що се отнася до контролните и оценките - не ме интересуват толкова. Каквото изкара - изкара. Когато ме попита, казвам - ама пак с уговорката по-горе. Та той много по-често тича за помощ при брат си.
В края на краищата тези оценки са им само за самочувствие. По никакъв начин не се отразяват на кандидатстването след 7 клас.

# 351
Утре май ще им е последното контролно - по география за Африка Не съм забелязала по нещо друго да имат насрочено. Миналата седмица имаха почти по всички предмети контролно. Някое текущо изпитване, ако остане, за оформяне. Тази година я броя за приключена при него. Да мине и НВО и ще закрият учебната година и за големия.

# 352
Щерката тази седмица има 2 изходящи и 1контролна, и се надявам да приключват вече.

# 353
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Днес беше последното изходно ниво на дребния по немски - четворка. Като цяло една идея си е покачил успеха от първия срок, но аз работих 2дена в седмицата и имах повече време за полагане в ученето и разбирането на уроците.
Единствената ми помощ беше на класното по БЕЛ. Бяха 20 въпроса, на които сам отговори и кратък преразказ където се включих. Резултата е 47/60т. или 5-ца. За преразказа имам 6/10т. 😂 и аз толкова си мога. Търся учител за лятото да подпомогне в преразказите, не може да ги пише.
Добре, че писахте за родителска среща, че се сетих, нашата ще е утре.

# 354
  • София
Започват бавно да ги оформят нашите деца.
По математика на 4-5 деца не дават вече домашни, защото вече били оформени.
Днес не знам какви часове са карали, но имаше отсъстващи учители.

Аз бях заета с каката. Преживях още една матура.
В сряда следващата.

# 355
АнМари, успех. Че имаме и още по един тепъва явяващ се по матури.

# 356
Успех на децата, които ще държат ДЗИ! 🍀🤞

Моята дъщеря по БЕЛ не са правили нито един преразказ втория срок!
По математика ще правят изходно в петък. Вече трета седмица нямат нито една задача за домашно, а днес са гледали клипче от Уча.се за преговор.
Много несериозно ми се струва отношението на учителите, и то по основни предмети.

# 357
Днес е имал часове по всичко.Утре има тест по англ.език и история,в четвъртък ще е изходното по география,остава нещо ако решат да го поизпитат,дано няма изненади,че.....Confused

# 358
  • София
Нашите пишат преразкази по БЕЛ.
Вчера писа трансформиращ преразказ на тема "Произход на боговете" от името на Рея. Дано се е справил. Харесва митологията.

# 359
  • Пловдив
При нас днес е имало контролно по география.Каза ,че го е направила, та ще видим. Контролното е било пуснато в школо и са имали 30 мин.Въпросите били 12,като 11 въпрос бил с 3 подусловия ,а 12 били да се надпишат 9 географски обекта на картата-пустини,заливи ,планини  и някакви други.При положение ,че е е можела да отвори атлас и учебник не ми е ясно какво е това контролно,ама каквото е.

Общи условия

Активация на акаунт