Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 80 168
  • 962
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз имам преглед утре ама при друга лекарка.
Казаха ми да стоя в колата и да чакам да ми звъннат.

# 136
Интересно нищо такова не ми споменаха на мен Simple Smile Аз ще се каза при всички положения пък ако ме изгонят ще чакам в колата Simple Smile

# 137
Мили момичета в четвъртък имам час при доктор Велева ( Казаха ми че работи с Нашар ) Колко психически да се подготвя да чакам ?
Аз се следя при нея втора бременност, чакала съм и 10 мин и 2 часа, зависи какво е положението. Аз съм при нея на тонове всеки четвъртък и до сега всичко е доста бързо, предвид че няма много бременни заради извънредното положение.

# 138
  • София
На мен ми казаха изрично да не се качвам и да изчакам да ме повикат.

# 139
Мили момичета в четвъртък имам час при доктор Велева ( Казаха ми че работи с Нашар ) Колко психически да се подготвя да чакам ?

Аз също се следя при нея. Досега прегледите ни бяха в МЦ Афродита, но там няма такова чакане както в Токуда. В четвъртък започваме с тоновете. Имам записан час в Токуда, надявам се да не чакам много.

# 140
Еми аз нямам такива наставления за това не бих седяла да чакам с риск да си изпусна часа . По добре да се кача и да сляза ако се налага Simple Smile На всички благодаря. Аз по принципн исках при Нашар ама нямаше как за скоро . Доктор Велева не я познавам надявам се да ми допадне

# 141
  • София
Аз се следя при д-р Велева, в 39 г.с съм, утре съм на тонове. В момента е много добре положението, малко бременни, не се чака особено. Иначе при нормални обстоятелства понякога съм чакала и над час, бяха я извикали по спешност, оперираше. Много е готина иначе, разбира си от работата, пестелива е на думи и не всява излишни притеснения. Не се напълва за секцио, останах с впечатление, че е за естественото раждане.

# 142
Добро утро.
Мамите които наскоро са родили ще споделят ли предвид коронавируса,даваха ли ви посещения ,и колко дни стойте общо в болницата за секцио.Предполагам 1 ден преди секциото приемат?

# 143
Не са разрешени посещения.
Престой - според клиничната пътека.

# 144
Здеавейте, някой има ли мнения за общопрактикуващите лекари в Токуда? Най-вече ме вълнува прегледа при възрастни. Предпочитам да не е педиатър, а аз да вадя детето на специалист и при необходимост да ми издава болничен лист.

# 145
Здеавейте, някой има ли мнения за общопрактикуващите лекари в Токуда? Най-вече ме вълнува прегледа при възрастни. Предпочитам да не е педиатър, а аз да вадя детето на специалист и при необходимост да ми издава болничен лист.

Те не са от екипа на Токуда, а са външни. Ползват кабинетите и сградния фонд под наем.

# 146
Моята лична лекарка е там и съм много доволна. От 1.6 година съм при нея. Д-р Печева, ако нещо конкретно Ви интересува, питайте.

# 147
  • София
Да ви кажа за вчера, бях на преглед, казаха ми да се кача 15мин след часа ми. Чаках след това още 1ч и 15мин в чакалнята, където си имаше циркулация от хора.
Чакахме 3 жени за една лекарка и идваха и нови.
Няма никаква организация.
Викат ме всяка седмица на тонове от 31-ва гс нататък (чак си мисля че е рано ама ...), та аз ще трябва всяка седмица да кисна там с риск да се заразя, защото часовете са през 10-15мин и естествено не е ок.

С няколко думи, няма разлика с преди вече. Всички прегледи се водят с пълна пара, часовете са на гъсто ... тва е

# 148
  • София
Това никак не е хубаво... Коронавирус и бременност просто не е ок. Всеки път успокояват, че не се прехвърлял на плода. Е и? Ако скапе майката, на плодът няма как да му е добре.
За бременните в първи триместър е най-лошо, ако вирусът се изрази с продължителна висока Т-ра при боледуващите.

Не ги ли мислят тия работи ....
Аз съм в 12г.с. и мислих да се записвам в токуда за следене другата седмица ама сега не се чувствам много сейф.

# 149
  • София
Brayda, не чакай да ти по звънят, а отиди малко преди часа си. Масово жените не чакат обаждане, минават през регистратурата и съответно после и преди теб. За моите тонове вчера също имаше забавяне от 30мин, затова ме вкараха директно в 10каб, а не както обикновено в 4.

Общи условия

Активация на акаунт