Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 82 129
  • 962
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ви!
Въпросът ми идва от там, дали на едното място е по-натоварена и няма нужното време за пациентите или навсякъде дава всичко от себе си.
Лесно ли успявахте да се свържете с нея при проблем или за въпрос?

Мен ме следи в Св. Петка. Не съм се следила на двете места и не мога да ги сравня, но от проследяването в Св. Петка съм доволна

В Св. Петка дават часове, но не мога да кажа, че влизам точно на часа. Последният път чаках 20-30 минути. Два пъти ми се наложи да я питам нещо, писах й съобщение, много бързо и точно ми отговори. Аз не отговарям на съобщенията толкова бързо, без да работя на две места и да имам сто бременни Simple Smile друго, което може да е важно, в Св. Петка има различни пакети за проследяване. На мен ми препоръчаха малките пакети, които включват:
1. Абонамент ЖК малък - 5 УЗИ, женска консултация, RR, тегло, обиколки, NST. струва 400 лв. За сравнение големият е с 10 ултразвука
2. Абонамент ЛАБ с направление, който включва 4 пъти кръвни и урина, кр. Група, хепатит, сифилис, СПИН, желязо, вит Б, глюкоза и още някакви неща, 2 пъти вагинален+антибиограма, венепункция, 1 стерилна урина - урокултура. Струва 270 лв. С направление и 370 без.
Отделно се плащат трите фетални морфологии, но д-р Богданова на всеки преглед с УЗ прави фетална морфология.
Пакетите може да се плащат на части
2.

# 331
Благодаря!

Благодаря ви!
Въпросът ми идва от там, дали на едното място е по-натоварена и няма нужното време за пациентите или навсякъде дава всичко от себе си.
Лесно ли успявахте да се свържете с нея при проблем или за въпрос?

Мен ме следи в Св. Петка. Не съм се следила на двете места и не мога да ги сравня, но от проследяването в Св. Петка съм доволна

В Св. Петка дават часове, но не мога да кажа, че влизам точно на часа. Последният път чаках 20-30 минути. Два пъти ми се наложи да я питам нещо, писах й съобщение, много бързо и точно ми отговори. Аз не отговарям на съобщенията толкова бързо, без да работя на две места и да имам сто бременни Simple Smile друго, което може да е важно, в Св. Петка има различни пакети за проследяване. На мен ми препоръчаха малките пакети, които включват:
1. Абонамент ЖК малък - 5 УЗИ, женска консултация, RR, тегло, обиколки, NST. струва 400 лв. За сравнение големият е с 10 ултразвука
2. Абонамент ЛАБ с направление, който включва 4 пъти кръвни и урина, кр. Група, хепатит, сифилис, СПИН, желязо, вит Б, глюкоза и още някакви неща, 2 пъти вагинален+антибиограма, венепункция, 1 стерилна урина - урокултура. Струва 270 лв. С направление и 370 без.
Отделно се плащат трите фетални морфологии, но д-р Богданова на всеки преглед с УЗ прави фетална морфология.
Пакетите може да се плащат на части
2.

# 332
  • София
Здравейте,

Имате ли представа дали лабораторията ще работи утре - 25.05?
Опитах се да звънна на регистратурата, но не ми вдигнаха.

# 333
Лабораторията работи 24/7. Изследвания с направления прави само в делнични до 18ч. Иначе платено няма проблем по всяко време.

# 334
  • София
Благодаря. А имате ли представа дали в почивен ден се влиза през Спешното само или може и през главния вход? Преди доста години съм ползвала лабораторията в почивен ден и тогава влизах през главния вход и си доплащах каквото трябва на самата лаборатория.

# 335
И в момента е такава схемата Simple Smile

# 336
Здравейте, трябва да се ориентирам къде да раждам и Токуда е една от болниците, които обмислям. Задължително ли е да съм с избор на екип, до каква степен се съобразяват с родилния план (разбира се ако няма усложнения), и какво е отношението към пациентките?

# 337
  • София
Препоръчвам да изчетете последните 3 теми за токуда и ще ви стане ясно всичко.
Информацията е доста Simple Smile

Да задължително е избора на екип, ако нямате избран преди старта на раждането, избирате който е на смяна, но обикновено към 32гс хората се насочват към екип, следят се и тоновете също и раждат с този лекар.
Цената, защото и за нея ще се чудите в момента излиза около 2700лв за двойна стая и 3000лв за единична стая, в което е включено всичко, независимо от начина на раждане.

# 338
Препоръчвам да изчетете последните 3 теми за токуда и ще ви стане ясно всичко.
Информацията е доста Simple Smile

Да задължително е избора на екип, ако нямате избран преди старта на раждането, избирате който е на смяна, но обикновено към 32гс хората се насочват към екип, следят се и тоновете също и раждат с този лекар.
Цената, защото и за нея ще се чудите в момента излиза около 2700лв за двойна стая и 3000лв за единична стая, в което е включено всичко, независимо от начина на раждане.
Благодаря Simple Smile

# 339
Здравейте, извършват ли се вече и профилактични прегледи. Не съм бременна. Има ли някаква по- специална организация, да не се смесват с бременните?
Благодаря!

# 340
  • София
Извършват се и няма организация. Чакаш си реда с бременните. Чака се много, както винаги е било.

# 341
Здравейте, родих преди 10 дни секцио по медицински причини в Токуда при д-р Богданова. Следях се в началото там, после се прехвърлих в Св. Петка. В Св. Петка се чака малко по-малко и лично на мен ми беше по-удобно там. Относно д-р Богданова, за мен е най-милата, усмихната и позитивна. Уникален доктор и човек. Благодарение на нея, аз и детето сме добре, въпреки че се роди в 31 г.с. по медицински причини. Препоръчвам с две ръце!

# 342
Честито! Какво стана, за да се наложи толкова ранно раждане? Прееклампсия ли направи?

# 343
Да, за съжаление. Без никакви признаци, без високо кръвно, без отоци. Открихме много завишени чернодробми ензими на регулярни изследвания. Влязох в болница да закрепим положението, но не успяхме и се наложи спешно родоразрешение.

# 344
Здравейте, не мога много да разбера този пакет за бебето защо се заплаща. Т.е. доколкото разбирам съдържа някои изследвания, които по принцип във всяка болница се правят на новородените и то безплатно. Ако не си платя този пакет, означава ли това, че няма да направят задължителните и по принцип безплатни изследвания на бебето ми?
Цената за раждане 1600 лв предполагам е за всеки вид раждане, независимо дали е с или без упойка, с/без избор на лекар 🙄
И още един въпрос, д-р Нашар все още ли работи в Токуда?

Общи условия

Активация на акаунт