Въпросът ми идва от там, дали на едното място е по-натоварена и няма нужното време за пациентите или навсякъде дава всичко от себе си.
Лесно ли успявахте да се свържете с нея при проблем или за въпрос?
В Св. Петка дават часове, но не мога да кажа, че влизам точно на часа. Последният път чаках 20-30 минути. Два пъти ми се наложи да я питам нещо, писах й съобщение, много бързо и точно ми отговори. Аз не отговарям на съобщенията толкова бързо, без да работя на две места и да имам сто бременни
друго, което може да е важно, в Св. Петка има различни пакети за проследяване. На мен ми препоръчаха малките пакети, които включват:1. Абонамент ЖК малък - 5 УЗИ, женска консултация, RR, тегло, обиколки, NST. струва 400 лв. За сравнение големият е с 10 ултразвука
2. Абонамент ЛАБ с направление, който включва 4 пъти кръвни и урина, кр. Група, хепатит, сифилис, СПИН, желязо, вит Б, глюкоза и още някакви неща, 2 пъти вагинален+антибиограма, венепункция, 1 стерилна урина - урокултура. Струва 270 лв. С направление и 370 без.
Отделно се плащат трите фетални морфологии, но д-р Богданова на всеки преглед с УЗ прави фетална морфология.
Пакетите може да се плащат на части
2.