Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 82 186
  • 962
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Мъжът ми се разболя миналата седмица по-това време, аз съм така от петък. Тъпото е, че изпускам вече втори тонове;/ Аз съм с близнаци, та до 15-20 най-късно трябва да съм родила, което много ме притеснява.  Мърдат бебетата, взех си и доплер за вкъщи, защото толкова време без прегледи ми е притеснено.
То проблемът е, че безсимптомно или не - теста си дава резултат понякога Simple Smile Последния месец тръпнех да не изляза с положителен резултат като ме приемат, пък каква стана работата. Не се притеснявай, то и симптоми да има вярвам, че при здрави прави хора минава като.... съвкупност от обикновени настинки:) И аз познавам вече доста хора, които го минаха и не е било кой знае какво, да стискаме палци. Другата седмица пак ще ми правят тест и този път силно се моля за негативен резултат.

# 841
Рози, стискам ти палци. Вярно, че ти беше с близнаци. Ти къде си правиш тестовете?
Извинявай още веднъж, че така те разпитвам като някакво странно явление.

Може да се засечем с теб в болницата Grinning
Аз ще бъда секцио при др. Колева.

# 842
  • София
Разпитвай, ако мога да сум от помощ защо не:) Кога ти е секциото?

Аз иначе пускам изследванията в централата на цибалаб. Но сега съм си поръчала за другата седмица от Рамус домашно посещение, няма как а и не бих излязла от нас да обикалям по чакални с позитивен тест..... Цибалаб са ужасно натоварени за домашните посещения. Та, стискаме палци да се е разкарала тая гад до тогава.

# 843
Изолатори винаги е имало в родилните отделения, ако има родилка с някакво състояние, което застрашава останалите. Аз съм  раждана 1989г и майка ми е лежала в изолатор тогава. По принцип в технологията на болниците се планират такива стаи, не е сега заради ковид. Вече не знам каква им е организацията сега, аз раждах през април, когато въпреки локдауна имаше много по-малко случаи.

# 844
Здравейте, на кой етаж са кабинетите за консултации и тонове и има ли достъп все още от стълбището? Не съм стъпвала в Токуда от 2016, а съм на предродилна консултация при Герганова другата седмица и никак не ми се иска да обикалям и да разпитвам къде какво в тая ситуация.

# 845
Кабинетите са на втория етаж. Миналата седмица все още имаше достъп през стълбището.

# 846
Благодаря, желая на всички да сте здрави, на останалите бързо да имат негативен тест и безпроблемно раждане. Пазете се, дано приключи скоро тази лудница..

# 847
Момичета, аз съм 32-а седмица. Започнах първи прегледи за бременността във Вита, не бях доволна от отношението на АГ-то, преминах към Щерев, но там става ясно, че ако не е естествено, не може да родиш секцио по желание. След събиране на инфо и препоръки от проф. Марков съм се насочила към Токуда. Понеже терминът ми е 3 януари, много се надявам състоянието ми и състоянието на бебе да позволяват секцио около 15 декември. Притенява ме ситуацията с Ковид и дали нощувката преди секцио е в обща стая. Освен това имам колебания дали да се насоча към д-р Нашар или д-р Атанасова, тук прочетох мн добри отзиви и за двете. До днес не съм записвала час, но утре ще звъня, тъй като времето ми накъсява. На регистратура в Токуда ли трябва да се обадя или има начин по-бързо да успея да запиша час за преглед при някоя от двете?

Здравей , Аз раждах в Токуда при доктор Атанасова и съм много доволна от нея и от отношението й.( следях се в Щерев и в 34 седмица се преместих при нея).
Ако си секцио - реанимацията е две стаи с по 4легла( аз като раждах бяхме 3 в стая). А настаняването може да бъде в единична или двойна стая.Ако имаш въпроси може да ми пишеш Simple Smile

# 848
Момичета, в новите стаи на 5 ет. има ли хладилник, тъй като смятам за всеки случай да си взема компресчета за гърди, които трябва да се изстудят преди употреба?
А относно помпата за кърма, която трябва да си носим, тъй като не предоставят, предполагам, че и стерилизатор също е добре да си вземем, предвид че д-р Велева от Токуда в последния уебинар, който гледах каза, че не стерилизират личните помпи в болницата.

# 849
Момичета, къде гледате въпросните уиебинари? Благодаря 😊

Момичета, в новите стаи на 5 ет. има ли хладилник, тъй като смятам за всеки случай да си взема компресчета за гърди, които трябва да се изстудят преди употреба?
А относно помпата за кърма, която трябва да си носим, тъй като не предоставят, предполагам, че и стерилизатор също е добре да си вземем, предвид че д-р Велева от Токуда в последния уебинар, който гледах каза, че не стерилизират личните помпи в болницата.

# 850
Roxyrox, основно във фейсбук в следните страници: 1 наум, Училище за родители "МА-МА", Списание Кенгуру, Слънчогледи - училището за родители. Имат изключително полезни семинари, според мен, които са свързани с раждане, кърмене, захранване, къпане и много други теми. Simple Smile

# 851
Мерси много 😚
Roxyrox, основно във фейсбук в следните страници: 1 наум, Училище за родители "МА-МА", Списание Кенгуру, Слънчогледи - училището за родители. Имат изключително полезни семинари, според мен, които са свързани с раждане, кърмене, захранване, къпане и много други теми. Simple Smile

# 852
Раждах юли месец и нямаше хладилник в стаите на 5тия етаж. Носих си и помпа и стерилизатор.

# 853
Раждах септември миналата година, имаше малко хладилниче и в двойната, и в единичната стая. Тип мини бар, но мисля, че ще ти свърши работа.

# 854
Във всички стаи има хладилник, вграден е.
На 3-тия етаж не видях, но и не съм се оглеждала де. Сега вече всичко е на 5-ти.

Общи условия

Активация на акаунт