Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 80 193
  • 962
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък да попитам след като вече започнаха да поразхлабват мерките как стоят нещата с присъствието на бащата в предродилна и родилна зала? Допускат ли присъствието му.

# 271
Родих преди няколко дни, не са допускали никой нито по време, нито след раждането. Мъжът ми ми донесе багаж който предаде на акушерките, не може да се виждате или да вижда бебето до изписването. За сега е това, след 13май не знам.

# 272
Съмнявам се да допускат и след 13 май, това че Ип ще отпадне не означава, че пандемията не съществува.

За естествено раждане - без косми задължително, все пак след това всеки ден ще те преглеждат там, за да следят как върви оздравителния процес.

За Богданова  - два пъти през 3 години съм й давала шанс - за мен не е опция, не ми допадна.

# 273
  • София
Дано и не допускат след 13 май.
И за секцио е задължително без косми.

# 274
Да, и за секциото Simple Smile

# 275
Аз се следя при Богданова и при нея ще раждам, живот и здраве. Единственият доктор, на когото имам доверив, вдъхва ми кураж и спокойствие. Моя позната роди при нея секцио февруари, защото преносваше. Изключително доволна е.

# 276
Съмнявам се да допускат и след 13 май, това че Ип ще отпадне не означава, че пандемията не съществува.

Ох, ужас Sad хич не ми се ще да става така

Момичета, сигурно сте коментирали, но не намерих, имат ли някакви изисквания за без лак на ноктите?

# 277
Секцио бях аз, с маникюр и педикюр. Нищо не са ми казвали.

# 278

Ох, ужас Sad хич не ми се ще да става така

Момичета, сигурно сте коментирали, но не намерих, имат ли някакви изисквания за без лак на ноктите?

Не, няма такова изискване Simple Smile

# 279
На теб не ти се иска, но това е за доброто на всички. Не мисля, че е някаква драма.
Колкото по-малко хора се мотаят в отделението, толкова по-добре. А да не забравяме, че до родилните зали е интензивното неонатологично отделение, в което се отглеждат недоносени и деца с проблеми.

# 280
Аз не виждам с какво ако пуснат и мъжа ми става по-опасно като живеем заедно и сме еднакво контактни, плюс могат да го опаковат, ама не ми се спори.

# 281
Здравейте,

Следя темата и аз съм решила да раждам в Токуда. Следя се на друго място, в шести месец съм.

Тъй като още не съм се спряла на лекар, някой знае ли кои от АГ лекарите в Токуда са по-склонни за естествено раждане? Предстои ми да се консултирам кой към кой лекар да се насоча.

Относно самостоятелната стая, в която родилката се качва за престой от 3 дни след като е родила, знаете ли дали понякога се случва да няма свободни самостоятелни стаи, въпреки че е направена такава заявка от родилката?

Благодаря много и лека,
Елена

# 282
Случва се да няма самостоятелна стая. Аз като родих бях в двойна и настаниха при мен едно момиче, което искаше да е в единична, но нямаше и се наложи една нощувка да изчака да се освободи. Заявка не знам дали може да се направи предварително. Мен не са ме питали. Направо като ме качиха на петия етаж с количката след раждането ме попитаха каква стая предпочитам.

# 283
Здравейте,

Следя темата и аз съм решила да раждам в Токуда. Следя се на друго място, в шести месец съм.

Тъй като още не съм се спряла на лекар, някой знае ли кои от АГ лекарите в Токуда са по-склонни за естествено раждане? Предстои ми да се консултирам кой към кой лекар да се насоча.

Относно самостоятелната стая, в която родилката се качва за престой от 3 дни след като е родила, знаете ли дали понякога се случва да няма свободни самостоятелни стаи, въпреки че е направена такава заявка от родилката?

Благодаря много и лека,
Елена

Здравейте,
повечето лекари в Токуда според мен биха ви препоръчали ествествено раждане, ако нямата медицински индикации за секцио. Опитът ми се базира на две нормални раждания в болницата при двама различни лекари - никога не сме обсъждали опцията за секцио. Препоръчвам най-милата лекарка, с която имах късмета да родя второто си детенце, Д-р Атанасова. Изключително грижовна, фина, успокояваща във всяка ситуация, най-добрата компания по време на самото раждане:) Ако ви интересува нещо по-конкретно, пишете на лични.

Самостоятелната стая не може да се заяви предварително, защото никой не знае кога ще се случи едно естествено раждане.  Опитват се да настаняват всички, но съществува и вариантът да няма налична в деня на раждането ви.

# 284
Здравейте,

Благодаря много и лека,
Елена

Здравейте,
повечето лекари в Токуда според мен биха ви препоръчали ествествено раждане, ако нямата медицински индикации за секцио. Опитът ми се базира на две нормални раждания в болницата при двама различни лекари - никога не сме обсъждали опцията за секцио. Препоръчвам най-милата лекарка, с която имах късмета да родя второто си детенце, Д-р Атанасова. Изключително грижовна, фина, успокояваща във всяка ситуация, най-добрата компания по време на самото раждане:) Ако ви интересува нещо по-конкретно, пишете на лични.

Самостоятелната стая не може да се заяви предварително, защото никой не знае кога ще се случи едно естествено раждане.  Опитват се да настаняват всички, но съществува и вариантът да няма налична в деня на раждането ви.

Благодаря много за изчерпателния отговор. Засега и аз към нея клоня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт