Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 80 302
  • 962
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета, да сте махали бенки в Токуда и ако да, с добри впечатления ли сте от резултата и самата манипулация? Мерси?

# 301
Момичета, да сте махали бенки в Токуда и ако да, с добри впечатления ли сте от резултата и самата манипулация? Мерси?
Аз не съм махала лично, но бях преводач за детето на бившата ми шефка като му махаха. Доц. Демерджиева е Вашият човек.

# 302
  • София
Още един глас за Демерджиева. Страхотна.
Недоволна останах от професора там в дерматологията. Забравих му името. Не го препоръчвам.

# 303
Проф. Николай Цанков
И аз имам по-скоро негативни впечетления от него.

Още един глас за Демерджиева. Страхотна.
Недоволна останах от професора там в дерматологията. Забравих му името. Не го препоръчвам.

# 304
  • София
Точно той.
Боже като се сетя какво ми предложи да направим на детето, тръпки ме побиват.

# 305
Точно той.
Боже като се сетя какво ми предложи да направим на детето, тръпки ме побиват.

И ние имахме безумно изживяване точно при детски преглед.

За щастие приятели ни препоръчаха Доц. Развигор Дърленски и сме изключително доволни - чудесен професионалист и много мил и с деца и към възрастни:)

# 306
Махнах си голям невус при доц. Демерджиева. Доволна съм - внимателна, обяснява и отговаря спокойно на въпроси. Процедурата трае около 10-15 мин, локална упойка, нищо не усещаш. След 10ина дни отидох да ми махнат конците. През това време ти обясняват как сам да се грижиш за мястото - промиване и т.н.

# 307
Момичета, здравейте Simple Smile Тези от вас, които са си следили бременността в Токуда, могат ли да кажат каква е практиката по отношение на това дали бащата присъства на прегледите? Канят ли го в някакъв момент да влезе или по-скоро чака пред кабинета?

# 308
  • София
Ами то ако се следиш там по здравна каса, няма какво да гледа бащата. Теглилки, мерилки.
Ако е платено, не знам каква е практиката.

# 309
Сега с това положение няма придружители.

# 310
Момичета, здравейте Simple Smile Тези от вас, които са си следили бременността в Токуда, могат ли да кажат каква е практиката по отношение на това дали бащата присъства на прегледите? Канят ли го в някакъв момент да влезе или по-скоро чака пред кабинета?
По здравна каса на прегледите даже не съм го взимала с мен там всичко е за 3мин., иначе на всички платени прегледи е бил с мен и е присъствал, поне при АГ с което аз се следях. Другите не знам как процедират.

# 311
  • София
В момента не пускат придружители. Виждала съм мъже да чакат на пейките извън чакалнята с регистратурата.
Имаше веднъж един мъж който мъкнеше куфара на жена, която явно я приемаха  за раждане.
Аз като ходя ще трябва да съм сама, за да не трябва и дъщеря ми да влиза в болницата с мъжа ми.

# 312
Момичета, а при раждане искат ли някакви документи - копие от ЛК на мъжа, копие от свидетелство за граждански брак? В Надежда искаха, та не знам

# 313
  • София
Ами да, искат. Но може и мъжа да ги донесе след самото раждане.

Ние нямаме брак и ще чакам да ми кажат кога да викна мъжа ми да дойде да припознае бебето.

# 314
Никъде на сайта не пише какво искат, трябва да си ги снимам тия и да си ги имам в мен.

Общи условия

Активация на акаунт