Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 80 307
  • 962
  •   1
Отговори
# 315
Не са ми искали нищо, при записване на бебето, но ние имаме брак.

# 316
  • София
Бях мяркала списък с нужните неща, но ако е махнат, не знам.
Ще потърся и аз.

Там е, ама не пише нищо за документи на бащата. Трябва да се пита, ще питам й аз (само да не забравя)

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 18:20 от Brayda

# 317
Някой да знае дали все още правят зъби под пълна упойка.

# 318
След самото раждане искаха данните на съпругът ми по лична карта и да им кажа на коя дата е бил брака ни. Нищо повече.

# 319
Ние нямаме брак и попълних една бланка с данните на таткото, той дойде когато ми казаха подписа и ги придвижиха към нотариус и като плащах ми дадоха ф-ра и за припознаването. Това беше март 2019г.

# 320
Здравейте, родий в неделя секцио по медицински причини. Заради вируса трябваше да си отложим сватбата и не можахме да сключим брак. Още на другия ден, т.е. вчера ми казаха таткото да дойде тук с лична карта и те оправят документите срещу 50 лв. или да отиде при нотариус и да си издаде 2 декларации в оригинал и да ги донесе, заедно с лична карта. Ние лично избрахме първия вариант, защото е по-бърз и лесен.

# 321
Здравейте!
Аз имам питане за неонатологичния пакет за бебенцето - той по избор ли е или се заплаща задължително?
Моля да споделите и как протичат изследванията на бебо във времето чрез този пакет?

# 322
Изследванията се правят докато бебето е в болницата, няма такава опция във времето.

# 323
А може ли някакви мнения за д-р Апостолова - за много други лекари има мнения и коментари, но за нея не откривам никаква актуална информация. Някоя мама да е раждала при нея?
Аз се следя при нея, но се налага да раждам чрез секцио по медицински причини, но все още се чудя дали да е при нея или да избера някой друг. Ще съм благодарна да споделите Simple Smile

Относно неонатологичния пакет от Токуда ми казаха, че е задължителен и няма вариант за избор.
А какви точно изследвания включва пакета?

# 324

Относно неонатологичния пакет от Токуда ми казаха, че е задължителен и няма вариант за избор.

На предната страница е писано за пакета и какво включва.

# 325
Здравейте!
Според вас къде е по-добре да се посещава д-р Анна Богданова за ЖК- в Токуда или в Св.Петка?

Благодаря!

# 326
Мен ме следи в Св. Петка. Не съм се следила на двете места и не мога да ги сравня, но от проследяването в Св. Петка съм доволна

# 327
А може ли някакви мнения за д-р Апостолова - за много други лекари има мнения и коментари, но за нея не откривам никаква актуална информация. Някоя мама да е раждала при нея?
Аз се следя при нея, но се налага да раждам чрез секцио по медицински причини, но все още се чудя дали да е при нея или да избера някой друг. Ще съм благодарна да споделите Simple Smile

Раждах при нея секцио преди година. Много е точна и добра!  Общо взето само хубави неща мога да кажа за нея, има информация за нея в предишни теми. Просто трябва да се разровите.

# 328
Благодаря ви!
Въпросът ми идва от там, дали на едното място е по-натоварена и няма нужното време за пациентите или навсякъде дава всичко от себе си.
Лесно ли успявахте да се свържете с нея при проблем или за въпрос?

Мен ме следи в Св. Петка. Не съм се следила на двете места и не мога да ги сравня, но от проследяването в Св. Петка съм доволна

# 329
  • София
Здравейте!
Според вас къде е по-добре да се посещава д-р Анна Богданова за ЖК- в Токуда или в Св.Петка?

Благодаря!
Здравей, аз вчера се свързах с нея по Вайбър. Отговори ми в рамките на 1 час, а все още не съм ходила даже на преглед Simple Smile И аз й зададох същия въпрос и ми даде координатите на акушерката в Оскар клиник, т.е. Св.Петка, за да си запиша час.

Общи условия

Активация на акаунт