Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 31

• 80 986
  • 962
  •   1
Отговори
# 765
Момичета, след секцио трябва ли да се отиде отново в болницата за сваляне на конци или те са тип самоабсорбиращи? Simple Smile

Аз имах един конец  за сваляне. Отидох 7 дни след секциото да го свалят.

# 766
Мен ме лепиха.

# 767
Здравейте! Предстои ми раждане в Токуда и се чудех дали е нужно да нося нещо повече от описаното в сайта. Също ми казаха за цената с двойна стая и единична стая, а чета тук че са самостоятелни. Ще се радвам ако може някой да ме просветли 😊

# 768
Да кажа, че към днешна дата искат PcR при постъпване за раждане.
След малко ще разпитам допълнително и пак ще пиша.

Допълвам се:

Пср изискването е от днес. При започнал родилен процес - бърз тест, при планов прием - пср на преден ден.

Цени:
Преглед/консултация 75лв
Ехограф  50лв.
Цитонамазка 35 лв.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 15:45 от ver4eto_sv

# 769
Здравейте. Мамите, които си следят там бременността - на едно посещение плащате 50лв ехограф само, или и такса консултация? Че нещо не си го дефиниран това консултация какво включва и представлява, все пак винаги си говориш с лекаря, това ли го броят за консултация 75лв?!

# 770
Да кажа, че към днешна дата искат PcR при постъпване за раждане.
След малко ще разпитам допълнително и пак ще пиша.

Допълвам се:

Пср изискването е от днес. При започнал родилен процес - бърз тест, при планов прием - пср на преден ден.

Цени:
Преглед/консултация 75лв
Ехограф  50лв.
Цитонамазка 35 лв.

При Нашар, Атанасова, Богданова и Марков е 95 лв.

# 771
Wink

И в неонатологията е 95лв прегледът, по-специално за Масларска. За другите също може да варира.

# 772
Момичета, търсих назад в темите, но не открих как се броят 5 дни след секцио когато те изписват - 5 дни си в болница от датата на секциото или 5 дни от предишния ден (денят преди секциото), в който те приемат за подготовка?

# 773
От деня на приемането в болницата. Първата нощ преди секциото.

# 774
Момичета, търсих назад в темите, но не открих как се броят 5 дни след секцио когато те изписват - 5 дни си в болница от датата на секциото или 5 дни от предишния ден (денят преди секциото), в който те приемат за подготовка?
Здравейте в момента съм тук приеха ме в неделя опериране ме в понеделник ,петък ме изписват.

# 775
Здравейте в момента съм тук приеха ме в неделя опериране ме в понеделник ,петък ме изписват.

Много благодаря за информацията! А на изписването допускат ли се близки в сградата и в стаята за изписване за няколко снимки, предвид ситуацията с Ковид или в деня на изписването си взимате просто бебето и си тръгвате?
Честито бебче на вас и бързо възстановяване! Blush

# 776
Допуска се бащата на 5ти етаж в чекалнята. Даже акушерката идва с бебето и го предава на бащата 🙂
Не позволяват струпване, все пак има родилки и бебета.

# 777
  • София
Здравейте момичета, в четвъртък се очаква да ме приемат в Токуда за хорионбиопсия и ми казаха, че трябва да си направя ПСР тест преди да постъпя. Примерно ако си го направя в сряда сутрин, предполагам че до четвъртък сутрин резултатът ще е на лице и ще е валиден нали така? Строго задължително ли е да бъде 24ч преди да постъпя в  болницата?

# 778
Раждалите скоро искам да попитам - в деня на приемането, правят ли ехограф, че съм забравила от предното раждане? За разкритие проверяваха и често пускаха тонове, в това съм сигурна. 

Ани Велкова, в неделя кой те прие? Дежурен лекар от родилното или на 2 етаж има работещи кабинети?

# 779
Раждалите скоро искам да попитам - в деня на приемането, правят ли ехограф, че съм забравила от предното раждане? За разкритие проверяваха и често пускаха тонове, в това съм сигурна. 
Когато ме приеха в деня на раждането ми направиха ехограф премериха бебето 3/4 пъти и преглед за разкритие после тонове пускаха през някакво време.

Общи условия

Активация на акаунт